Şimdi Ara

Arkadaşlar ingilizce çeviri yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda yazdığımı ingilizce olarak yazarsanız sevinirim.

Sizden iki tane 10000mah şarj cihazı almıştım. Cihazlar 1500mah performans gösterdiğinden anlaşmazlık açtım ve haklı bulunarak %66para iadesi almıştım.
    Bana yalancı vesaire diyerek görüşmeleri kapamıştınız. Neyse cihazların içini açtım ve 3 pilin negatif kutuplarının bağlantılarının koparıldığını gördüm,yalnız 1 pil negatif kutuptan bağlıydı.üstelik kopan parça da yoktu ve iki üründede durum bu şekilde. Tamir ettim ve önceden çeyrek dolduran cihaz 2 kez tam dolum yapıyor. Sonuca gelirsem; sanırım çalışanlarınız sizi sabote ediyor, zarar etmenizi istiyor yada sizi sevmeyen bir çalışanınız var çünkü bahsettiğim 6cm lik bağlantı parçası koparılmış. Size para iadesi yapmayacağım çünkü sizin kalitesiz işçiliğiniz için çok zaman harcadım ve haksız yere suçlandım, yinede bakın size yardımcı olmak için bu mesajı atıyorum. İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• I am people. He she it. My like a computer games. My favorite animal cat.
  • Aylar öncesinden olan bir olay, taze değil.

• Yarın finali gecersem çeviricem kardeş çeviren olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

I am people. He she it. My like a computer games. My favorite animal cat.

Kapsamlı bir şey olduğu için yardım istedim yoksa şükür saçmaladığını anlayabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

I am people. He she it. My like a computer games. My favorite animal cat.

Kapsamlı bir şey olduğu için yardım istedim yoksa şükür saçmaladığını anlayabiliyorum

Kardeş sen bana yardım etmiştin değil mi? Pardon, ben seni unuttum.

Ben şimdi çevirtirim bunu bir yerden.
  • Sayın müşterimiz bize bildirmek istediğiniz bildirimi almış bulunmaktayız. Bu yüzden ingilizceye çevirtip o şekilde göndermenize gerek kalmamıştır. Bağlantı noktalarını koparan hain hakkında gereken işlem yapılmıştır.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    DİL BÖLÜMÜ YARDIM
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • I bought 2 piece of 10000 mah charge device from you.I opened the disagreement because the devices are working with 1500mah and i got refund %66 money back i was right.
    You closed the discussions with said to me liar etc. Anyway i opened internal the devices and i saw 3 battery's negative pole connections cuted, only 1 battery connected with negative pole. also broken thing is gone and 2 devices like this. i fixed it and now can 2 times full charge before %25 charged device. That's the point:I guess your workers are sabotaging you, Workers want to damage of your economi or you have a worker don't like you because as like said 6cm of connection part is detached. I'm not gonna refund you because i waste a lot of time for your cheap quality workmanship and to blame me for no reason, still i texted this message for help you, have a nice day.

Edit:yanlışlarımı olabildiğimce düzelttim yine de yanlışım varsa affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badsiders -- 14 Haziran 2015; 22:17:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badsiders

I bought 2 piece of 10000 mah charge device from you.I opened the disagreement because the devices are working with 1500mah and i got refund %66 money back i was right.
    You closed the discussions with said to me liar etc. Anyway i opened internal the devices and i saw 3 battery's negative pole connections cuted, only 1 battery connected with negative pole. also broken thing is gone and 2 devices like this. i fixed it and now can 2 times full charge before %25 charged device. That's the point:I guess your workers are sabotaging you, Workers want to damage of your economi or you have a worker don't like you because as like said 6cm of connection part is detached. I'm not gonna refund you because i waste a lot of time for your cheap quality workmanship and to blame me for no reason, still i texted this message for help you, have a nice day.

Yok ya bence çok güzel olmuş ellerine sağlık, çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Orijinalden alıntı: badsiders

I bought 2 piece of 10000 mah charge device from you.I opened the disagreement because the devices are working with 1500mah and i got refund %66 money back i was right.

Yok ya bence çok güzel olmuş ellerine sağlık, çok teşekkür ederim.

rica ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.