Şimdi Ara

Arkadaşlar İletişim Fakultesi Mezunuyum KPSS'den Bana İş Çıkar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iletişim fakultesinden mezun oluyorum 4 yıllık radyo sinema ve televizyon.

Acaba Ben Kpss kendıme nasıl ımkanları olustura bilirim bölümüm üzerinden veya

4 yıllık mezunlarının girebilidği genel işler olarak hiç bir bilgim yok bu konuda yüzeysel bilgi veren bır arkadaş olursa cok sevınirim :)

Orijinalden alıntı: Zeen

Arkadaşlar iletişim fakultesinden mezun oluyorum 4 yıllık radyo sinema ve televizyon.

Acaba Ben Kpss kendıme nasıl iş ımkanları olustura bilirim bölümüm üzerinden veya

4 yıllık mezunlarının girebilidği genel işler olarak hiç bir bilgim yok bu konuda yüzeysel bilgi veren bır arkadaş olursa cok sevınirim :)

Neden iş çıkmasın. İletişim Fakültesi mezunlarının da ataması oluyor. KPSS sınavında belirli meslek gurupları kariyer sınavları yapmakta. Bunların dışında KPSS B (4 yıllık mezunlar için) düşünebilirsin. İlanları takip etmeni öneriririm. Genel Kültür Genel Yetenek testlerini tam olarak yapabilmen lazım. Her sene İş ve Meslek Danışmanı alınıyor. İMD olabilmek için sadece 4 yıllık fakültelerden mezun olmak ve İş ve Meslek Danışmanlığı Sertifikasına sahip olmanız yeterli.

Ümitsizliğe kapılmadan iyi bir takipçi olun. KPSS kitapları ile hazırlanmaya devam edin. P3 puanınız ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur. KPSS Tarih ile fark yaratın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.