Şimdi Ara

Arkadaşlar iki dizel araç arasında kaldım lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç bu ikisinden biri olacak. Lütfen başka araç teklif etmeden bu ikisi arasında bir tercih yapmanızı rica ediyorum. Tercihlerinizi yaparken lütfen sebeplerinizi de belirtin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-garaj-dan-2012-peugeot-308-dizel-otomatik-temiz-masrafsiz-209899352/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-garaj-dan-2012-ford-focus-1.6-tdci-trend-hatasiz-cok-temiz-209116465/detay

İyi forumlar

• Kesinlikle 308
    Dün ilk defa kullandım HDi ve Auto6R kombinasyonu gayet hoşuma gitti, bazıları kötülüyor ama kesinlikle kötü bir şanzıman değil, bu motor ve şanzıman seçeneği cidden aşırı derecede az yakıyor
    Ayrıca bu araba Access donanım değil bildiğim kadarıyla Active oluyor Access buna göre baya boş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Kesinlikle 308
    Dün ilk defa kullandım HDi ve Auto6R kombinasyonu gayet hoşuma gitti, bazıları kötülüyor ama kesinlikle kötü bir şanzıman değil, bu motor ve şanzıman seçeneği cidden aşırı derecede az yakıyor
    Ayrıca bu araba Access donanım değil bildiğim kadarıyla Active oluyor Access buna göre baya boş.

Cevabınız için teşekkür ederim. 308 için kafamdaki tek soru işareti şanzıman aslında.. Sarsıntı diyen var , 112 beygir olmasına rağmen performansını çok düşürüyor diyen var.

• 508 1.6 dizel otomatik auto6r kullandım

Şanzıman rezalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojito035

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Kesinlikle 308

Cevabınız için teşekkür ederim. 308 için kafamdaki tek soru işareti şanzıman aslında.. Sarsıntı diyen var , 112 beygir olmasına rağmen performansını çok düşürüyor diyen var.

Bir tam otomatik şanzıman değil ama öyle dedikleri gibi secdeye yatırdığı falan yok
    Manuel vites değiştiriyormuş gibi hissediyorsunuz geçişlerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Focus kardesim focus satarkende zarar ettirmez

• focus varken 308in yüzüne bakılmaz o şanzıman alınmaması için büyük sebep zaten
    308in tek artısı belkide yarım litre az yakması olacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • performans bakımından 95 lik focus nasıldır peki ? Bilen kullanan var mı ?
  • Net olarak Focus derim...
  • Otomatik vites olması önemli değilse focus tabiki.

Daha iyi Sürüş dinamiği daha iyi 2. Eli daha iyi. Motor aynı motor zaten.

• Sanzimani falan bilmem. Ancak yarin oburgun satmak sorun olur bana dersen focus. Onun disinda 308 derim.

• kısa zamanda elden çıkaracaksanız focus, otomatik şartınız yoksa yine focus, her halukarda focus galiba :)
  • Tek kavrama yarı otomatik şanzıman biraz zulüm açıkçası.
    Motorlar aynı.
    Sürüş zevki Focus.
    Dış görünüş 308.
    İç tasarım 308.
    İkinci el Focus.

308'in manueli daha ucuzsa ona yönelirdim ben ama ikisi arasında Focus.
  • focus tabiki de
  • İki arabanin da direksiyonunda 1 tane bile tus yok bu ne bicim is ya

• galeriden araba alma kardeş 100 binde değildir o araba. ben 1 kere 100 binde diye adanadan istanbula gittim araba 134 binde görünüyor. almak zorunda kaldım. o focus şirket arabasıdır ve 150 binden aşağı değildir.
  • Arkadaslar soyle bi durum var.Focus Trend donanim. 95 beygirliktir muhtemelen. 308'de 112 beygirdir.Bunu dusunerekte yorum yapmak lazim.Bana sorsaniz direk Focus'u secerim performansina ragmen.308'in sanzimani gercekten rezalet.

• Ben Peugeot 2008 dizel otomatik kullanıyorum.Hiç ama hiç memnun değilim.

Peugeot kendisini soğuttu benden.Bu yüzden tercihim Ford Focus olur.Trafik sigorta ve kasko fiyatları zaten birbirine yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Ben Peugeot 2008 dizel otomatik kullanıyorum.Hiç ama hiç memnun değilim.

Peugeot kendisini soğuttu benden.Bu yüzden tercihim Ford Focus olur.Trafik sigorta ve kasko fiyatları zaten birbirine yakın.

aaa naptııınnn kardeş sen tek kavramalı şanzıman gelecek 100 yılın teknolojisidir sağlamdır , arıza yapmaz , varsın 1 sn geç değiştirsin.

bknz : klasik pejocu zihniyeti :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Ben Peugeot 2008 dizel otomatik kullanıyorum.Hiç ama hiç memnun değilim.

aaa naptııınnn kardeş sen tek kavramalı şanzıman gelecek 100 yılın teknolojisidir sağlamdır , arıza yapmaz , varsın 1 sn geç değiştirsin.

bknz : klasik pejocu zihniyeti :))

Daha 5000 kilometrede baskı balatası garantiden komple değişti hocam aracın öyle söyleyeyim.

Bir daha Peuogeot mu?Asla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.