Çok az görünüyordu filmde hatırladığım kadarıyla, gereksiz bilgi yani Bu arada filmin ilki iyiydi de ikincisi çok kıytırıktandı.3 ü çekiyorlarsa o da kıytırıktan olur kesin.
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
quote:
Orjinalden alıntı: skyw@lker
İkincisinde de Carlos oynuyor
Belki Guiza ile Nuria da oynar
4 te İbrahim üzülmez ve baki mercimek oynıyacak adım gibi eminim
quote:
Orjinalden alıntı: To die
quote:
Orjinalden alıntı: silenThief
Meksika giyer heralde meksikalı çünkü bu arada milan baros yere düştüğünde hep aynı şekilde itiraz ediyor.
o zaman çok saçma olur meksikanın kupayı alma ihtimali yok nasıl film bu,
film dediğin başrol oyuncusunun takımı alır kupayı, meksikaya kazandırırlarsa artık ispanya,brezilya,italya,fransa,almanya varken...
olur be hacı marquez de var ama ispanya içinde oynayabilir belli olmaz. Real Madridtin 1 numaralı ismi olmuş beckham gibi futbolcularla kanka olmuş ispnayol yapıverirler
Goal 1 bu akşam foxtvde şimdi gördüm. İzlemeyenler izlesin.
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
quote:
Orjinalden alıntı: skyw@lker
İkincisinde de Carlos oynuyor
Belki Guiza ile Nuria da oynar
Nuira film çekse, başka bir tür film çeker
meksikalı.sınırdan amerikaya kaçıyor.ordan menejer vasıtası ile ingiltereye geçiyor.ikinci filmde reale transfer oluyor.futbolu sevdiğim için iki filmide zevkle izledim.üçüncüsünü de izlerim.buarada futbol ile ilgili daha çok holiganlık ile ilgili bir film öneriyorum kesinlikle izleyin.green street hooligans.süprer bir film.
Bu arada bugün değil yarınmış film.
ispanya forması giyer herhalde zaten aslen ispanyol sanırım ninesi real i tutuyor 3. film ne zaman çıkacak acaba bilgisi olan var mı?
Baros 2 gol atıyordu yanlış hatırlamıyorsam filmde.
3. filmde Milli takım olayına gelince, filmde Dünya kupası final maçı Meksika-İngiltere arasında oynanacak.Harris ve Munez arasındaki çekişmeyle geçecek olan maçta penaltılara kalınacak.Harris İngiltere adına penaltıyı kaçırcak ve Meksika Munez'in son penaltısıyla şampiyon olucak Film böyle olmazsa ben de bişey bilmiyorum