Şimdi Ara

Arkadaşlar elimde açılmamış 2 kutu lens var napiym?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanırım diye almıştım ama göz derecem ilerledi. Lensler 6 aylık. Birisi 1.25 diğeri 0.50 almak isteyen arkadaş varsa 2.el fiyatından satabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favored -- 15 Mayıs 2018; 19:25:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Açılmamış Lenslerin Saklanması ve Kullanımı

Açılmamış lensleriniz varsa, onları uygun şekilde saklamanız ve kullanmanız lenslerinizin ömrünü uzatmak ve göz sağlığınızı korumak için çok önemlidir.

Açılmamış Lenslerin Son Kullanma Tarihi

Açılmamış lenslerin genellikle üretim tarihinden itibaren 3-5 yıllık bir raf ömrü vardır. Lensin kutusu üzerindeki son kullanma tarihini kontrol etmelisin. Son kullanma tarihi geçmiş lensleri kullanmaktan kaçınmalısın.

Açılmamış Lenslerin Saklanması

Açılmamış lensleri, serin ve kuru bir yerde, doğrudan güneş ışığından uzakta saklamalısın. Buzdolabında veya dondurucuda saklamamalısın.

Açılmayan Lens Bozulur Mu?

Açılmayan lensler uygun şekilde saklandığında bozulmazlar. Ancak, son kullanma tarihini aşmış lensleri kullanmamalısın.

Tarihi Geçmiş Lens Suyu Kullanılır Mı?

Tarihi geçmiş lens suyunu kullanmamalısın. Lens suyunun içinde bulunan dezenfektan maddeler zamanla bozulur ve lensine zarar verebilir.

Açılmamış Tarihi Geçmiş Lens

Açılmamış, tarihi geçmiş lensleri kullanmamalısın. Lensin sterilitesi bozulmuş olabilir ve gözüne zarar verebilir.

Açılmamış Lens Nasıl Saklanır?

Açılmamış lensleri orijinal ambalajlarında saklamalısın. Ambalaj, lensi nem ve tozdan korur. Lensleri, serin ve kuru bir yerde, doğrudan güneş ışığından uzakta saklamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam birkaç sorum olacak

6 aylık ya lensler kaça mal oldu ?
  • Hocam ben kendim 80 80 160 liraya aldım. Geçtiğimiz kasım ayında atasundan aldım ama şimdi göz derecem ilerlediğinden hiçbi işime yaramıyo

• favored kullanıcısına yanıt
    yani hocam 6 ay yetecek lensler 160 liraya geldi öylemi baya iyiymiş ya sanki bu lenslerin pahalı oldugunu felan duymuştum.benim numaralarda biraz ileri uysaydı alırdım.

bi zararı felan yok mu daha önceden kullanmışsındır
  • Tekrar alırsan lensci.com dan al. Piyasanın en uygun lensini bu adamlar satıyor.

https://www.lensci.com/aylik-lens
  • Ne açıdan zararı olur mu anlayamadım hocam?

Ben de 6 aydır kullanıyorum. Zaten satan adamın kandırmasına geldim biraz.. Çok fazla ilerlemez falan dedi lens numaram için ama 6 ayda 1.25 olan gözüm 2.00 oldu :((

• Adalet kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam inceleyeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam acaba bir etkisi de bu mudur göz numarasını ilerletmesi? bir doktora danışmak lazım
  • Gidip sor aldığın yere belki günceli ile değiştirirler açılmamışsa. Ben 13 yaşından beri lens kullanıyorum, basketbol oynarken her hafta gözlüğümün kırılması nedeniyle geçmiştim çocukken. Şimdi 24 oldum o kadar senedir eve gelince gözlük takarım ama lensle gezmenin rahatlığı ayrı. Yani çok rahat geliyor bana gözlüktense. Sorunuz varsa sorun

• Gittim hocam kullandığım bi ilaçla alakalı ilerlemesini normal buldu

• ben de lens almıştım 5 sene önce. takmaya beceremedim gözlerimi kızarttı falan pes ettim. elimde kalan lensleri bir sene sonra satabildim forumdan bi arkadaşa.
  • bi kutu içinde 6 adet 1 aylık lens oluyor işte
    ben genelde 1 aylık lensi 2 ay falan rahat kullanıyorum

gözunden hiç cıkarmayanlar böyle yapamazta ben evde lens kullanmadığım için daha uzun süre dayanıyor.

tavsiye değildir ama
  • Meshhead kullanıcısına yanıt
    Hocam atasunu aradım ilk 1 ay içerisinde değişim yaparız yalnızca dediler. Zaten bir daha oradan almam gerçekten mağdur kaldım bu konuda

• gözüne sok
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Hiç açılmamış 2 kutu lens. Cidden keşke ben de satabilsem :(

• quote:

Orijinalden alıntı: favored

Hiç açılmamış 2 kutu lens. Cidden keşke ben de satabilsem :(
    koy ilana belki biri düşer hemen.
    O zaman az bi ihtimal de olsa kullanan ve gözü uyan birine ver. Ya da küveti doldurup lensleri içine atıp karıştır sonra da bulmaya çalış. Suda güzel kaybolurlar bak. Başka işe de yaramaz. :)

Ben gözüm optiklerden alıyorum çok uzun bir süredir. Kampanyalarla falan iyi oluyor. Oasislerden kullanıyorum. 1+1 satıyorlar hep zaten solüsyonu lensi falan, tek almaktan çok daha karlıya geliyor. Öneririm.

• Meshhead kullanıcısına yanıt
    Sanırım siz, size uymayan eşyalarınızı hep bu yöntemi deniyorsunuz fakat sizde bu yöntemin geçerli olamayacağı -eşyadan ziyade- başka yetersiz şeylerin olduğunu sezdim, dahası bunlar küvete atılmayacak türden şeyler gibi.. Bence yönteminizi değiştirmenizde fayda var :)

Diğer öneriniz için teşekkür ederim, inceleyeceğim.

• Ben de Leica falan sandım ne ümitlerle gelmiştim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kontakt lens

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favored -- 15 Mayıs 2018; 20:43:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.