Bildirim
Arkadaşlar CV'mizi ekli dosya olarak göndermek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
.exe gönder -
İkiside uygun olur diye düşünüyorum ama bana kalırsa word olarak atmanız daha mantıklı. -
hangisini tercih etmeliyim? -
Word
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 27 Kasım 2014; 2:01:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Be_Yourself
World
Bence word
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: daredev
quote:
Orijinalden alıntı: Be_Yourself
World
Bence word
He ondan -
Word olarak gönderin. Satır başlarını boşluk bırakmak için space tuşu yerine tab kullanın. Ben çok dikkat ederim böyle şeylere. -
İşe göre değişir, word bende çok amatör.Yerinde olsam iyi bir tasarım yapıp pdf olarak gönderirim.Yada bir hosting domain al online cv olmuş olur.Direk adresi gönderirsin daha pro. görünür.
Tabi işe göre değişir bu dediklerim. -
PDF olarak gönderin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
PDF olarak gönderin.
Neden alp bey
Word olarak düzgün şekilde ek olarak gönderin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanyada mimar olan bir abimle böyle bir konuda görüşmüştüm bize geldiğinde bana CV örnekleri verdi ve kendi gönderdiği CV word dosyasıydı.
.avi olarak gönder.
Dalga geçmek amacıyla mı yazdınız bilmiyorum ama yine de yazayım.
Bize hep pdf olarak göndermemiz istendi, bunun başlıca sebepleri:
1. PDF olarak gönderdiğinde karşı tarafın dosyanızı editlemesini zorlaştırıyorsunuz.
2. PDF dosyaları Word dosyalarına göre inceleme ve okunma konusunda daha kullanışlı.
3. Bazı sistemlerde Word dosyalarının fontları veya içerisinde kullanacağınız çizgiler değişkenlik gösteriyor, fakat PDF'te böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.
Ama wordle gönderince de neden wordle gönderdin diyeceklerini sanmıyorum. -
word olarak gönderin -
ödevi bile pdf şeklinde veriyoruz biz, ne word ile göndermesi arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j4cksp4row58 -- 27 Kasım 2014; 3:12:55 > -
Yok .tex uzantılı gönder. Tabi ki aksi belirtilmediği sürece .pdf olmalı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X