Şimdi Ara

Arkadaşlar bugün ' BİSİKLET ' alıyorum yardım lazım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bisiklet almayı planlıyorum fakat marka ve model olarak hiç bir fikrim yok malesef. Sıfır bir bisiklet alıcam 2.el düşünmüyorum. Bazı alış-veriş mağzalarında ucuz bisiklet bulabilmek mümkün ama ucuz oluncada insanın içine çokmu kalitesiz bunlar acaba gibi bi kuşku düşüyor. benim verebileceğin fiyat 150 - 250 arası hadi max. 300 YTL olur. bu fiyatlarda hangi marka ve modelleri önerirsiniz..?

Edit:
    Arkadaşlar motosiklet al demeyin lütfen çünkü bisikleti spor yapmak amaçlı alıyorum..

Bu arada ANTALYA'dayım..

Fiyat değişti 450 YTL ye kadar çıktım (ciddi gaza geldim "forumun dezavantajları bu olsa gerek")

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1e1 -- 30 Temmuz 2008; 13:15:47 >

• 2. el motosiklet al bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

2. el motosiklet al bence.

Arkadaşlar motosiklet al demeyin lütfen çünkü bisikleti spor yapmak amaçlı alıyorum.. O yüzden düşünmüyorum @banner, ama yinede tavsiyen için çok teşekkürler arkadaşım..
  • O fiyata Bianchi bile alman zor.Yani Bianchi'nin iyi bisikletlerini alman zor.
  • istanbuldaysan karaköyden galata kulesine doğru çıkan bir yokuş var. orda bisikletiçiler var..çok kaliteli bisikletleri uygun fiyata alabilirsin.
    aynı şekilde doğubankın yan ve karşı sokağındaki bisikletçilere de bakabilirsin.
    unkapanı saraçhaneye bak diyen olacaktır sakın aldanma.ordakiler kazıklayacak adam arıyo resmen :)
  • bisan
    bianchi

başka alma modeli kendin beğenirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_condor

istanbuldaysan karaköyden galata kulesine doğru çıkan bir yokuş var. orda bisikletiçiler var..çok kaliteli bisikletleri uygun fiyata alabilirsin.
    aynı şekilde doğubankın yan ve karşı sokağındaki bisikletçilere de bakabilirsin.
    unkapanı saraçhaneye bak diyen olacaktır sakın aldanma.ordakiler kazıklayacak adam arıyo resmen :)

pardon Antalya'da olduğumu yazmayı unutmuşum ama düzelttim şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bisan, Bianchi, Ümit, Salcano, Beldeyama gibi bisikletimtrak makineleri geçeceksin bir kere. Bütçeni 400 liraya kadar yükseltmeni ve Kron XC500 ya da Sedona Borla almanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 30 Temmuz 2008; 11:57:30 >
  • bayrampaşa geroni fabrikasından çok ucuza çok kaliteli bir bisiklet alabilirsin spor amaçlıysa 280 civarında yarış bisikleti almanı öneriyorum (sadece geronide bu fiyat) birde fatihte belediye sarayının altında var bisikletçiler pahalı ama kaliteli bisikletler bulabilirsin
  • Vay bende bisiklet almayı düşünüyorum bu konu iyi oldu.

bunu tavsiye edermisiniz arkadaşlar ?

bianchi shape 586,00 YTL
     Arkadaşlar bugün ' BİSİKLET ' alıyorum yardım lazım :)

Link
    http://www.bianchi.com.tr/2006/bisiklet/d_SHAPE.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuratcan -- 30 Temmuz 2008; 12:03:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

Vay bende bisiklet almayı düşünüyorum bu konu iyi oldu.

bunu tavsiye edermisiniz arkadaşlar ?

bianchi shape 586,00 YTL
    http://www.bianchi.com.tr/2006/bisiklet/imageBig/shape.jpg

Link
    http://www.bianchi.com.tr/2006/bisiklet/d_SHAPE.asp

Bulaşma derim.

Şuna bir gözat:http://www.erdoganlarbisiklet.com/store/product_info.php?cPath=24_34&products_id=2167

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 30 Temmuz 2008; 12:07:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Bisan, Bianchi, Ümit, Salcano, Beldeyama gibi bisikletimtrak makineleri geçeceksin bir kere. Bütçeni 400 liraya kadar yükseltmeni ve Kron XC500 ya da Sedona Borla almanı öneririm.

abi niye öyle dedin ya onlar en önde gelen markalar değil mi ? özelliklede Bianchi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiforum

quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Bisan, Bianchi, Ümit, Salcano, Beldeyama gibi bisikletimtrak makineleri geçeceksin bir kere. Bütçeni 400 liraya kadar yükseltmeni ve Kron XC500 ya da Sedona Borla almanı öneririm.

abi niye öyle dedin ya onlar en önde gelen markalar değil mi ? özelliklede Bianchi ?

Türkiye'deki Bianchi'ler Mersin'de fason olarak üretiliyor ve özelliklerine göre de fiyatı çok yüksek. Her işin bir uzmanı olduğu gibi bisiklette de kaliteli firmalar var. O bisikletlerle hiç bulaşma, pişman da olma.

• 400 ytl ye çıkabilirsen Sedona Borla al
  • istanbuldan telefonla al antalyaya kargoyla gelsin
  • yerli malı birşey al. mesela ben aydında oturuyorum tralles diye bir marka var yerli malı gayet güzel. üzerine bianchi çıkartması alıp yapıştırmıştım zamanında
  • Ben yeni çıkan şu süspansiyonlu bisikletlerden hiç memnun değilim.Öyle bisikletler çok ağır oluyor.Hiç kullanasım gelmiyor.Şu an kendi bisikletimden memnunum.Raleigh markası.10 yaşından daha eski bir bisiklet.Ama çok hafif çok rahat kullanılıyor ve direksiyonu çok rahat dönüyor.Tavsiye ederim.
  • arakdaşlar hadi taş çatlasın 350 YTL olsun.. (yoğun istek üzerine :P)
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiforum

arakdaşlar hadi taş çatlasın 350 YTL olsun.. (yoğun istek üzerine :P)

sen bi Sedona Borlayı gör dene 400 e de çıkarsın
  • http://www.bisikletforum.com/
    (reklam yapmıyorum yanlış anlaşılmasın)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.