Şimdi Ara

Arkadaşlar bittim ben acil bakin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Renault Megane eski kasa arabamiz var. Bizim bahçe biraz sıkıntı garajdan yola çıkartması sorun oluyordu çıkartırken arka kapiyi ağaca vurdum. Birazcık içine göçtü. Komşuyu çağırdım garaja koydu geri. Benimde başıma gelmişti bir sey olmaz vakumla düzeltiyorlar 100 lira kadar bi masrafı oluyor dedi. Babamın haberi yok yarin komsuyla sanayiye gidip yaptiricaz. Açıkçası çokta utandım. Buraya kadar sorun yok arkadaşlar. Fakat dikkat ettim yerde yağ vardı bi kaç yerde damlatmış araba. Altını hiçbir yere vurmadım 1 kere istop etti araba onun dışında bir şey olmadı. Eğer gerçekten yağ damlatiyorsa extradan 5 6 tane daha sıkıntım olur. Peçeteyle baktım sarımsıydı rengi acaba ne olmuş olabilir bi fikri olan var mi? Neden yağ akıtıyor olabilir?

Edit: Arkadaşlar o 5 6 sıkıntıyıda burda anlatayım isteyenler okur.
    Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim babama söylemek en son ihtimal. Babam anormal derecede sinirli ve ne dediğini kulağı duymuyor ev kalabalik oluyor bayram dolayisiyla. Uzun uzun babamin sinirini anlatma gereği duymuyorum ama bilin ki çok büyük bir çoğunluğunuzun hiç görmediği kadar sinirli.
    Yağ damlatiyorsa ciddi bir sorun var büyük ihtimalle ilk önce masrafiyla zamaniyla o basli basina ayri bi sıkıntı.
    Ayrıca damlatiyorsa yarin araba nasıl gidecek sanayiye kadar o ayri bi sıkıntı
    Damlatiyorsa nasıl komşuya söylicem çok utanırim onuda mi bozdun bakışı beni kahreder.
    Bunlar babama söylemediğim de oluşacak sıkıntılar. Babam yağda sıkıntı olduğunu duyarsa ayrica sinirlenecek. Parasını vermeye çalişsam ögrenciyim bi birikmişim yok ki
    Bi hata yaptım bu saatten sonra da bi daha araba sürmeye kalkmam yeteneksizim demek ki beceremiyorum; burda bi hata yaptim dışarda yapsam canımdan da olabilirdim. Babam ceza verse mesela harçlık vermese sıkıntı değil hakettim derim. Kizsa tavir yapsa tamam. Ama ben 20 yaşında adamım şimdi duyunca o kadar adamın içinde saatlerce hakaret edicek bana ve çok ağır hakaretler ediyor. Her dedigini yaparim öyle en son ne zaman böyle bi hata yaptim hatirlamiyorum bile. Onun icin ne tepki vereceginide bilmiyorum hakaretin üstünr daha ne yapar belirsiz. Döveceğini sanmam ama belirsiz işte bu belirsizlikte beni mahvediyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunları babana tek tek anlat, o da senin yaşında kim bilir neler yapmıştır.

Bende çok aşırırdım babamın arabasını, hiç bişey demezdi hey gidi günler...

Bi kere laf soktu sadece tavanda ayak izi varmış ne alakaysa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum o benim yaşımdayken normal bi çocukluk ya da normal bi gençlik geçirmemiş. Tepki vermesi normal ama vereceği tepki normal olsa ne normali normale yakin olsa anlatırım zaten. Hem ben 20 cümle kuracaksam 5. Cümleyi dinler en fazla

• Gitti bayram harçlıkları dua et baban yarına kadar arabayı görmesin

• Okurken ağlayacaktım şerefsizim bildiğin evlat acısı çekiyor

• Anlat babana herşeyi. Evet kızacak ama olsun.

• Bende lise zamanında ehliyet yokken pederin arabanın kaçırıp ön tamponunu yerinden çıkarıcak şiddette sürttüm kapalı otoparkta ama tampon çamurluk ön far falan hepsi çizildi.Bende öyle yaptım olmadı böyle yaptım olmadı söyledim en son.Bi iki söylendi sonra senden değerli mi sonuçta mal dedi öptü etti götürdü arabayı bıraktı servise tampon değişti,çamurluk boyandı falan filan işte.Öyle geçti gitti,2 ay sonra da değiştirdik zaten arabayı.

Benden sana tavsiye güzel kardeşim,hiç geciktirmeden olayı olduğu gibi babana anlat.Kapıyı ufak bi dikkatsizlik sonucu sürttüğünü ama yağın seninle alakası olmadığını belirt.Eğer dediğin gibiyse evet kızıcaktır ama dürüst olduğun için senin için rahat edicektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bir bakın lütfen!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım ne yalan söyleyeyim kötü bir durum. Allah kolaylık versin kolayca halledersin inşallah. Babanı böyle kabul edıyorsan bize laf söylemek düşmez. Bir araba hafif sürtmüşsün tamam kızabilir ama bunun için bir 20 yaşındaki adama ne hakaret edilir ne de dövmeye kalkışılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Arkadaşım ne yalan söyleyeyim kötü bir durum. Allah kolaylık versin kolayca halledersin inşallah. Babanı böyle kabul edıyorsan bize laf söylemek düşmez. Bir araba hafif sürtmüşsün tamam kızabilir ama bunun için bir 20 yaşındaki adama ne hakaret edilir ne de dövmeye kalkışılır.
    Hocam kapıyı vurduysanız yağ önceden de akıyor olabilir yağın olduğu kısmı bir güzel silin temizleyin sonra yarın bakın bakalım tekrar yağ akmış mı çok aşırı fazla akmadıysa bir şey olmaz en azından sanayiye gidin kapıyı yaptırın gelin sonra babanıza söyleyin arabaya ne oldu yağ akıtıyor bir yere mi vurdun felan deyin veya hiç sesinizi çıkarmayın onun görmesini bekleyin

Yarın gideceksiniz ama açık kaportacı bulabilmeniz biraz zor anca tanıdık felan olması lazım gelipte yapması için

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam kapıyı vurduysanız yağ önceden de akıyor olabilir yağın olduğu kısmı bir güzel silin temizleyin sonra yarın bakın bakalım tekrar yağ akmış mı çok aşırı fazla akmadıysa bir şey olmaz en azından sanayiye gidin kapıyı yaptırın gelin sonra babanıza söyleyin arabaya ne oldu yağ akıtıyor bir yere mi vurdun felan deyin veya hiç sesinizi çıkarmayın onun görmesini bekleyin

Yarın gideceksiniz ama açık kaportacı bulabilmeniz biraz zor anca tanıdık felan olması lazım gelipte yapması için

Alıntıları Göster
    Hiç korkma...Babana herşeyi olduğu gibi anlat hem de bu akşam..."Bir daha yapmam,affet babacığım" falan de yumuşar...Bayram olduğu için de çok fazla kızacağını sanmam...

• Gecmis olsun kardesim. Oncelikle moralini bozma. Sabah arabayi parkettigin yere bi bak gene yag var mi?. Bence en kotu fren hidroligi olabilir. O da cok tutmaz(borusu patlamistir vs) . Hatta senden kaynaklandgini bile sanmam.
    Sanayiyr gittiginde sana "vakumlarlarken boyasi atabilir" diyeceklerdir. Merak etme varsin atsin. Sen boya yaptirma. Tum bunlar bikac saatte biter. Sonra arabayi guzel bi bicimde geri otoparka koyduktan sonra babana "boyle boyle oldu ama hallettim " diye anlat. Sonucta ikigun sonra adam da o araci satarken bi kazasi yok diye satacak ve kusuru cikarsa sanayide mahcup olur adam baskasina karsi. Sen sikintiyi hallettikten sonra babana soylersen emin ol cok az kizar ve icten ice de mutlu olur. "Bak oglum kendi pisligini temizleyebiliyor" diye. Icin rahat olsun. Her sinirli baba oglunun icten ice bi hinzirlik yapma olasiligini hesap eder merak etme. Onun icin buyuk surpriz olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Hiç korkma...Babana herşeyi olduğu gibi anlat hem de bu akşam..."Bir daha yapmam,affet babacığım" falan de yumuşar...Bayram olduğu için de çok fazla kızacağını sanmam...

Alıntıları Göster
    Yani böyle babalarda var demek ki, bizim babamızda araba olmadığı için ''keşke olsa da böyle bir şeyde kızsa'' diyebiliyoruz. Ancak eğer ki yaşınız büyükse yani 18 ve üzeri ise babanızda olsa dövmesine ne hadle izin verirsiniz orası da meçhul. Araba konusunda da utanacak bir şey yok ama babana söyle hemen.

• Ya dostum öle babanin ben .... cok fena kufur ettim burda millet neler yapiyor senin yasinda bosver bu kadar dusunme ne yaparsa yapsin karsilik ver. Yetisme tarzi bu sekilde olursa kisi toplum icinde de silik bir karakter olur tek basina birsey basaramaz. 20 yasinda adamsin cocuk degilsin artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Alıntıları Göster
    Kardeşim yanlış anlamda sanırım arabanız megan 1 15 yaşında bir araba. ve vakumla çekiliyormuş demişin sanırım öle çok büyük bir sıkıntısıda yok vakumluk bir işlem se eğer.Bunun için baban sana kızmaz yani kızmamalı.
    Yağ olayıda öle 1 sefer stop ettirmeyle yağ falan damlatmaz araba daha önceden vardır bişiyi onun kafana takma sende olmamıştır.Babana söle kendi başına iş yaparsan daha kötü olur adamın kızacağı yoksa bile kızar.

• Kapının gocugu sorun değil eğer tampon komple boyanacak kadar kotu degilse. 100 liraya vakumlar rötuş yaparlar. Anlattıklarına göre yağ damlaması senin kabahatin değil. Parkettigin yerden cikarken iyice bak asiri derecede yag damlamamissa sanayiye sorunsuz gidersin. Cok fazla akinti varsa arabayi calistirma bu sefer acacagin sorunlar babanin seni vurmasina sebep olabilir. Bence buyutmeden halledersin. Seni asan bisey olursa da babana soyle.

• Vay arkadas konuyu okudumda birden oraya gelip babana farkettirmeden arabanin heryerini yaptirasim geldi. Bence soyle babana pasam bir araba icin insan ogluna ne kadar kizabilir benim aklim almiyor. Benim oglum parcalasin arabayi yeterki cani sagolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Vay arkadas konuyu okudumda birden oraya gelip babana farkettirmeden arabanin heryerini yaptirasim geldi. Bence soyle babana pasam bir araba icin insan ogluna ne kadar kizabilir benim aklim almiyor. Benim oglum parcalasin arabayi yeterki cani sagolsun
    benim böyle babam olacak kapıyı yamulttum diye bana kızacak arabayı tarlaya sürer veya araçtan inip uçurumdan iterdim sonrada eve gelip anahtarı eline verirdim çocuğa hatası yüzünden azarlayacaksan çocuk yapmayacaksın...
  • Git yarın kaportayı yaptır bir şekilde arabayı getir baba beni şuraya götürür müsün iş başvurusu vs. de ama kötü yerlerden götür ve biraz uzak olsa iyi olur baban seni bıraksın sen geri dön dersin 1-2 saat dolanırsın gittiğin yerde sonra geri çağır gelirken falan farkeder zaten kendi kabahati zanneder biter ayrıca araba yağ damlatsa bile seni götürür bayağı bir.

• Benimki kizma ne hikmetse umursamaz arka tampom cizildi soylemedim sonra kahveye giderken farketmis tamponu cizdirmissin kucumseyerek soyler gerisi yok.Ceza yemistim hiz cezasi 300 tl kendi aracimla para yoktu asgari ucretli calistigim ise yetisecem diye basmistim gitti odedi.

• Hem güzelim aracı ağaca vur hemde baban kızmasın. Paran varsa çaktırmadan hallet diyecem ama o da yok. Söyle babana kurtul. Yada salağa yat. Aaa nolmuş ya burya de. Kendinden şüphelenir baban.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.