Şimdi Ara

Arkadaşlar bir bakın ya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar.Şimdi benim bir sorunum var.Benim probook marka netbookum var.Bu netook un ekran kartı markası intel graphics media accelerator 3600.Bu ekran kartı sadece windows 7 32 bit destekliyor.Fakat netbook windows 7 de çok kasıyor en düşük starter da bile kasıyor.Ben xp yüklemek istiyorum fakat ekran kartı uyumsuz oluyor hata veriyor bir kere denemiştim.Ben ne yapabilirim bu durumda?Teşekkürler.

• Biosdan ekran kartı seçimi yaptın mı ? (XP kurduğunda)
  • GitaristMavi kullanıcısına yanıt
    O nasıl oluyor?Ben normal xp kurdum sonra ekran kartının ana sitesinden ekran kartı driverını yukledim sadece windows 7 ile uyumlu yazdığı için kurulumda hata verdi yüklenmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi şöyle oluyor bazı bioslarda XP sürümler için GRAPHİC ADAPTER seçeneği oluyor onu UMA ydı galiba öyle aktif edersen daha doğrusu seçersen direk Harici ekran kartı ile çalışır. Biosda GRAPHİC ADAPTER seçeneği var mı bir bak dostum.

Peki bu seçeneği aktif edersem oyun açabilir miyim yada çözünürlüğü felan arttırabilirmiyim?

• Sisteminin kaldırabileceği oyunları oynarsın tabikide şöyle açıklıyım sen şuan ekran kartını kullanmıyorsun gibi birşey , o seçenek ile ekrab kartını devreye alacaksın. Biosunda öncelikle o seçenek var mı bir bak.

Valla araştırdım öyle bir seçenek yok ya.Ama şuan bilgisayarda Windows 7 yüklü acaba xp yuklenincemi o seçenek çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepfears -- 10 Haziran 2016; 22:55:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avukat arkadaşlar bi bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O Seçenek yoksa windows sürümleriyle ortaya çıkaramassın. Ancak Bios Update ile ortaya çıkabilir herhalde. Derin araştırma lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.