Ben olsam alooooooooooooooooooo dayı bey ne edin burda derdim (Neden dayı bey dedin derseniz adam teniste kibar olmak lazım normalde dayı derdim
quote:Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe Ben olsam alooooooooooooooooooo dayı bey ne edin burda derdim (Neden dayı bey dedin derseniz adam teniste kibar olmak lazım normalde dayı derdim adamın tenisle alakası yok ki sabahın 8 de
quote:Orjinalden alıntı: baykarizmaizmir quote:Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe Ben olsam alooooooooooooooooooo dayı bey ne edin burda derdim (Neden dayı bey dedin derseniz adam teniste kibar olmak lazım normalde dayı derdim adamın tenisle alakası yok ki sabahın 8 de tenis için ısınıyodur belki hem güneşin altına yatmış çabuk ısınır
quote:Orjinalden alıntı: bloodwayne quote:Orjinalden alıntı: baykarizmaizmir quote:Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe Ben olsam alooooooooooooooooooo dayı bey ne edin burda derdim (Neden dayı bey dedin derseniz adam teniste kibar olmak lazım normalde dayı derdim adamın tenisle alakası yok ki sabahın 8 de tenis için ısınıyodur belki hem güneşin altına yatmış çabuk ısınır sabah sabah benim daha afyonum patlamamıştı adamı görünce bi anda uykum açıldı ve fotoğrafını çektim