Şimdi Ara

Arkadaşlar bacağımda sivilce çıktı çok kötü :( (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah kalktığımda farketttim ve şuan acısından yürüyemez hale geldim felaket kötü bir acı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 26 Ocak 2013; 19:59:02 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bacakta Sivilce Çıkmasının Nedenleri ve Tedavisi

Bacaklarda sivilce çıkması, yaygın bir cilt problemidir. Sivilceler, yağ bezlerinin tıkanması sonucu oluşan iltihaplı cilt lezyonlarıdır.

{Boynunda sivilce gibi bişey çıktı} sorunu da benzer bir şekilde, boyundaki yağ bezlerinin tıkanması sonucu oluşabilir. Bu durum, genetik yatkınlık, hormonal değişiklikler, stres, yanlış beslenme veya cilt bakım ürünlerine alerji gibi çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.

Bacaklarda sivilce tedavisi, sivilcelerin şiddetine ve altta yatan nedene göre değişir. Hafif vakalarda, aşağıdaki adımlar yardımcı olabilir:

• Etkilenen bölgeyi nazik bir temizleyici ile günde iki kez yıkayın.
    • Yağ içermeyen, komedojenik olmayan bir nemlendirici kullanın.
    • Sivilcelere dokunmayın veya sıkmayın, bu durum iltihabı artırabilir.
    • Salisilik asit veya benzoil peroksit içeren reçetesiz satılan akne ilaçlarını kullanın.

Şiddetli vakalarda, bir dermatoloğa başvurmak gerekebilir. Dermatolog, antibiyotikler, retinoidler veya izotretinoin gibi reçeteli ilaçlar önerebilir.

Bacaklarda sivilce çıkmasını önlemek için şu önlemleri alabilirsiniz:

• Düzenli olarak duş alın veya banyo yapın, özellikle egzersiz yaptıktan sonra.
    • Gevşek, nefes alabilen giysiler giyin.
    • Cildinizi tahriş edebilecek sert sabunlar veya peelingler kullanmaktan kaçının.
    • Sağlıklı bir diyet yapın ve bol su için.
    • Stres seviyenizi yönetin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Arkadaşlar bu sabah kalktığımda farketttim ve şuan acısından yürüyemez hale geldim felaket kötü bir acı

Doktora git elleme bizim arkadaşın dizinde çıkmıştı oynamış mı bir şey yapmış ameliyat olmak zorunda kaldı ciddiyim.
  • resimi simage olarak koysan daha iyi olurdu

1-2 gün bekle ucu çıkar sıkarsın benimde buna benzer boynumda çıkmıştı

(sivilceyse tabiki başka birşey olmasın la )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne Veriyim Abime -- 26 Ocak 2013; 19:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Arkadaşlar bu sabah kalktığımda farketttim ve şuan acısından yürüyemez hale geldim felaket kötü bir acı

Doktora git elleme bizim arkadaşın dizinde çıkmıştı oynamış mı bir şey yapmış ameliyat olmak zorunda kaldı ciddiyim.

Hocam patlatmaya çalıştım olmadı :( Doktorluk dediğin gibi

• Adam bacağında bişeyler besliyor amaçözemedim.

Bu arada kesinlikle doktora git benim koltuk altımda öyle bişey çıkıştı içi iltihaplanmış.
  • Meme yapmis. emersen sislik iner. bir kac seansa da sivilce diye bir sey kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktora gitmene gerek yok bendede biara olmuştu bu tarz şişiklik aynısı dokunma zamanla bikaç güne kalmaz geçer kıllardan olabilir maşallah bnmde çok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Çok mu Çirkinim [SS'li]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shop geiyo
  • Benim popuşumda var :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıban olabilir.
  • acısından yürünmeyecek sivilce mi olur kardeşim o başka birşeydir. Bir cildiyeye falan git.
  • Kıl dönmesi ihtimali var mı beyler ?
  • Patlatman için baş vermesi lazım sıktığında ucu şişecek ve rengi beyaz olacak daha sonra iğne ile orayı deleceksin ve sap sarı iltihabı dışarı boşaltacaksın. O kadar yaptım ki profesyonel oldum anasını satayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.