Şimdi Ara

arkadaşlar ailemle ilk defa kavga ettim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathrose6 -- 28 Aralık 2011; 16:21:36 >

• Nereye ciktin gittin, nereden yaziyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver kardeş olur öyle.Gidip konuşacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

Nereye ciktin gittin, nereden yaziyorsun

evdeyim şuan ama telefondan giriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Boşver kardeş olur öyle.Gidip konuşacaksın.

ablamı düzeltmeye çalışsam düzelmezki ne yapacağımı şaşırdım yaşımdaki insanlar gibi davransam annem çıldırır ama çıktım artık olgun olmaktan hayattan herşeyden...
  • ablam sınıf ogretmenligi 2.sınıf . ayda 1000 lira harcıyor bildigin. Eve giren maaş 1800lira. ablam bizden fazla harcıyor bildigin ama bizimkiler para göndermeye devam ediyor bildiginiz nedenden dolayı. Benim 3 ayda bir bursum geliyor 330 lira onu bana layık görmüyor ailem el koyuyorlar alayına
  • Sakin ol, tartışmaya girme sessizce bekle geçer
  • öncelikle geçmiş olsun ,
    bizim de durumumuz iyi fakat ben de önemli ihtiyaçlarım dışındaki şeyler almıyorum, ailesinin durumunu zorlayanlara uyuz olurum.
    gayet de haklısın merak etme arkandayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

Sakin ol, tartışmaya girme sessizce bekle geçer

sessiz kalmasam şimdiye kadar ailemle ilk kavgam yazmam :( bıktım artık tek yaptığım susmak çok görüyorlar onuda şaşırıyorum yalnızım... Beklemek içe atmak geçirmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

ablam sınıf ogretmenligi 2.sınıf . ayda 1000 lira harcıyor bildigin. Eve giren maaş 1800lira. ablam bizden fazla harcıyor bildigin ama bizimkiler para göndermeye devam ediyor bildiginiz nedenden dolayı. Benim 3 ayda bir bursum geliyor 330 lira onu bana layık görmüyor ailem el koyuyorlar alayına

25'inde geliyomuş burslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrose6

adım berkay, 12 sene önce babam trafik kazasında vefat etti, annem ben ablam beraber yaşıyoruz, 15 yaşındayım lise 2ye gidiyorum, bugün galatasaray fener maçı vardı, ablam ders dinliyordu bilgisayardan rica ettim, 7.30da kalkarmısın maç izleyecem diye normalde maç seyreden biri değilim ama önemli maçları izlerim, sonra 7.30 oldu oturdum bilgisayara bir surat bir surat salak salak bağırmalar, bişey demedim sustum... Sonra odama yine geldi odasında unuttuğum kalemi suratıma çarptı gitti, öncesindede annemden her zaman olduğu gibi birşeyler istedi, arkadaşlar dediğim gibi babam öldükten sonra yüksek gelirlere çıkmadık aylık en fazla eve giren gelir 1000tl annemde yetişemiyor ister istemez, ben bunu bilir her zaman annemden az şey ister geneldede forumun ikinci el bölümünde parça felan satar teknolojik aletlerimi kendi imkanlarımla alırım, su elektrik faturaları şu bu takip ederim, bunu yapmakta ne var diye düşünüyorsunuz ama benim yaşımdaki çoğu çocuk arkadaşlarıyla kafeye gidip para harcamaktan başka bişey bilmez, neyse bu annemden yine bişey istedi, bahsettiğim gibi yukarda, benimde bu ay bir isteğim vardı bu model helikopterlere bayılıyorum, onlardan birini almasını bu ay gelecek olan bursumla kredi kartı borcunu kapatacagimı belirttim, ablam buna ramen bişeyler aldı ve halen istemeye devam etti geldi kafama birde kalemleri çarptı, bende aylardır susuyordum bir anda patladım bağırdım bağırdım çıktım gittim... Ne yapmalıyım arkadaşlar yardım edin, bazı şeylerden iki kez bahsetmiş yazım hatası olmus olabilir kusura bakmayın.

bak güzel kardeşim sen o ailenin erkeğisin annenin madem durumu ortada senin büyük gibi davranman fedakarlığı yapman gerekiyor 91 doğumlu kardeşim var o kadar eziyet ediyorki baba olmayınca malesef böyle benim arkadaşlarım cafelerde gezerken hamallık bile yaptım bak yaşım 30 u geçti hala bekarım o kadar çok üzüldüğüm zamanlar olduki geriye dönüp baktığımda değmezmiş diyorum şimdi ama senin yaşnda bu tepkide normal
    zaman herşeye ilaç bunu unutma sakın şimdi herşeye sahibim 2 evim 2 arabam var yapacağın en güzel şey derslerine odaklanıp en iyiyi yakalamak olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

öncelikle geçmiş olsun ,
    bizim de durumumuz iyi fakat ben de önemli ihtiyaçlarım dışındaki şeyler almıyorum, ailesinin durumunu zorlayanlara uyuz olurum.
    gayet de haklısın merak etme arkandayım.

bir telefon istedim Allah seni inandırsın anneme çaktırmamak için 2 burs lazımdı 1. Bursu yatmamiş diye söyledim öyle 2si geldi hemen aldım... Daha ne yapayım surat yememek için ne edeyim bilemiyorum...
  • Ergenlik. Olur böyle, merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

quote:

adım berkay, 12 sene önce babam trafik kazasında vefat etti, annem ben ablam beraber yaşıyoruz, 15 yaşındayım lise 2ye gidiyorum, bugün galatasaray fener maçı vardı, ablam ders dinliyordu bilgisayardan rica ettim, 7.30da kalkarmısın maç izleyecem diye normalde maç seyreden biri değilim ama önemli maçları izlerim, sonra 7.30 oldu oturdum bilgisayara bir surat bir surat salak salak bağırmalar, bişey demedim sustum... Sonra odama yine geldi odasında unuttuğum kalemi suratıma çarptı gitti, öncesindede annemden her zaman olduğu gibi birşeyler istedi, arkadaşlar dediğim gibi babam öldükten sonra yüksek gelirlere çıkmadık aylık en fazla eve giren gelir 1000tl annemde yetişemiyor ister istemez, ben bunu bilir her zaman annemden az şey ister geneldede forumun ikinci el bölümünde parça felan satar teknolojik aletlerimi kendi imkanlarımla alırım, su elektrik faturaları şu bu takip ederim, bunu yapmakta ne var diye düşünüyorsunuz ama benim yaşımdaki çoğu çocuk arkadaşlarıyla kafeye gidip para harcamaktan başka bişey bilmez, neyse bu annemden yine bişey istedi, bahsettiğim gibi yukarda, benimde bu ay bir isteğim vardı bu model helikopterlere bayılıyorum, onlardan birini almasını bu ay gelecek olan bursumla kredi kartı borcunu kapatacagimı belirttim, ablam buna ramen bişeyler aldı ve halen istemeye devam etti geldi kafama birde kalemleri çarptı, bende aylardır susuyordum bir anda patladım bağırdım bağırdım çıktım gittim... Ne yapmalıyım arkadaşlar yardım edin, bazı şeylerden iki kez bahsetmiş yazım hatası olmus olabilir kusura bakmayın.

bak güzel kardeşim sen o ailenin erkeğisin annenin madem durumu ortada senin büyük gibi davranman fedakarlığı yapman gerekiyor 91 doğumlu kardeşim var o kadar eziyet ediyorki baba olmayınca malesef böyle benim arkadaşlarım cafelerde gezerken hamallık bile yaptım bak yaşım 30 u geçti hala bekarım o kadar çok üzüldüğüm zamanlar olduki geriye dönüp baktığımda değmezmiş diyorum şimdi ama senin yaşnda bu tepkide normal
    zaman herşeye ilaç bunu unutma sakın şimdi herşeye sahibim 2 evim 2 arabam var yapacağın en güzel şey derslerine odaklanıp en iyiyi yakalamak olsun

cuma günü kimya yazılım var bugün test çözecektim kafa felan hiç bişey kalmadı, resmen bittim bir anda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Boşver kardeş olur öyle.Gidip konuşacaksın.

ablamı düzeltmeye çalışsam düzelmezki ne yapacağımı şaşırdım yaşımdaki insanlar gibi davransam annem çıldırır ama çıktım artık olgun olmaktan hayattan herşeyden...

Aynı durumdayız kardeş.Hadi hemen eve gidiyon.Annenide ablanıda alıp işte eve para zor yetişiyor abla sen biraz tasarruflu ol bilmemne nilmemne saydırıyosun.Biraz insanlarsa anlarlar.
  • kızlar 18 yaşında evleniyor ablanı ever kurtul başka yolu yok odanda parada sana kalır,birde zengin enişten oldumu model uçak bir yana sana gerçek uçak alır,kafayı çalıştırsana
    gir evlilik sitesine koy resmini,açıklamayada aylık gelir 3000-5000 arası yaz ev araba olsun de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 7 Aralık 2011; 20:54:31 >
  • Genç kardeşim; öncelilikle babana Allah'dan rahmet ailene başsağlığı ve sabırlar dilerim. Omuzlarına yaşının çok ötesinde yükler yüklenmiş ve bu yüküde layıkı ile kaldırıyorsun. Ablan şu anda her genç kızın yaptığı şeyleri yapıyor ona o kadarda fazla kızma. Ama durumunuzdan dolayı ablanda bazı durumların farkında olmalı. Onunla bunu güzelce konuşarak çözebileceğini umuyorum. Çünkü sizin birbirinizden başka kimseniz yok ve kavgalı olmanız annenizi çok üzer.
  • quote:

quote:

quote:

cuma günü kimya yazılım var bugün test çözecektim kafa felan hiç bişey kalmadı, resmen bittim bir anda

olsun şimdi kapat defteri kitabı bilgisayarın başından kalk doğru mutfağa git ekmek üzerine birşeyler atıştır
    gel içeri annenden annecim özür dilerim tepkim fazlaydı birdaha olmaz de onun gönlünü al
    seni karnında 9 ay ona sıkışınca bağırasın diye doğurmadı kim bilir ne kadar acımıştır kalbi değermi bir maç için üzmeye

onunda baban gibi yanında olmadığını düşündüğünde (Allah korusun) inan herşey farklı gelişiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

olsun şimdi kapat defteri kitabı bilgisayarın başından kalk doğru mutfağa git ekmek üzerine birşeyler atıştır
    gel içeri annenden annecim özür dilerim tepkim fazlaydı birdaha olmaz de onun gönlünü al
    seni karnında 9 ay ona sıkışınca bağırasın diye doğurmadı kim bilir ne kadar acımıştır kalbi değermi bir maç için üzmeye

onunda baban gibi yanında olmadığını düşündüğünde (Allah korusun) inan herşey farklı gelişiyor

annemle konuştum şimdi ona bir bişey demiyorum... Ama ablam... 20 yaşına geldi halen değişmiyor hep ergen sanki ben 20 yaşındayım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: 1110_Engin

Genç kardeşim; öncelilikle babana Allah'dan rahmet ailene başsağlığı ve sabırlar dilerim. Omuzlarına yaşının çok ötesinde yükler yüklenmiş ve bu yüküde layıkı ile kaldırıyorsun. Ablan şu anda her genç kızın yaptığı şeyleri yapıyor ona o kadarda fazla kızma. Ama durumunuzdan dolayı ablanda bazı durumların farkında olmalı. Onunla bunu güzelce konuşarak çözebileceğini umuyorum. Çünkü sizin birbirinizden başka kimseniz yok ve kavgalı olmanız annenizi çok üzer.

teşekkürler değerli yorumunuz için ama ablam bu 7 sinde neyse 70indede odur, değişmez... O hep doyumsuzdu hep öyle kalacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.