Şimdi Ara

arkadaşlar 2 lastik arasında kaldım. lütfen bir bakarmısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

tşk ederim arkadaşlar conti yi alıcam. bilmediğim bir konu hakkında yardımcı olan herkes den allah razı olsun. 2008 forum yıllarını hatirlattı valla.

Continental contact serisi çok iyi bir lastiktir. Yol tutuş olsun, fren olsun, güvenlik olsun çok iyidir. Tam bir performans ürünüdür. Ancak bu lastikler çok yumuşak hamurdur. Hamuru yumuşak olması sebebiyle bozuk yollarda örneğin bozuk köy yolları gibi yerlerde çok kolay hasar almaktadır. Temiz asfaltta, yolda sorunsuz kullanabilirsiniz.

Ben sıfır olarak almış olduğum 4 adet contipremiumcontact 5 lastiklerin 2 adetini bozuk köy yollarında kullanmaktan olsa gerek 2 yıl kullanım sonrası patlattım. Ancak yine belirteyim çok mükemmel lastiklerdir.

• Continental sessiz midir, yumuşak mıdır ?

Ben de alacağım. Nokian kullanıyorum. Çok da memnunum ama continental daha mı iyi acaba ?

• por favor kullanıcısına yanıt
    Yazlık mı alacaksınız?
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt

Evet. Bundan önce 4 mevsim aldım ama İzmir, Denizli gibi yerlerde gereksiz. İş icabı iki şehirde yaşıyorum. 1 ay ancak kış oluyor. Hata yapmışım. Yazlık alacağım.

continental premiumcontact 6 kullanıyorum güzel lastik yumuşak galiba öyle ses de yapmıyor

Ben de İzmir'deyim hep yazlık kullanıyoruz yıllardır.
    Yılbaşında Continental SportContact 7 aldım. 72db etikete rağmen acayip sessiz bir lastik. Yalnız 18 janttan küçük ebatlar için mevcut değil.
    Eski aracımda da Continental PremiumContact 6 modeli vardı. Bu da 72db etikete sahipti fakat biraz gürültülüydü.
    Şimdi PremiumContact 7 modeli çıktı, benim SportContact 7'nin desenine benzer bir desene sahip. 71db etiketi var fakat desenine göre yorum yapacak olursam PremiumContact 6'dan sessiz olması gerekiyor, bizzat kullanmadım sadece tahmin.
    Performanstan bir tık kısayım sessiz, konforlu ve daha uzun ömürlü olsun derseniz şu an UltraContact serisi buna daha uygun.
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Goodyear Efficientgrip Performance 2 195/65R15 91H

öneririm hocam ben 5k km dir kullanıyorum ses çok düşük. Yol tutuşu gayet iyi ıslak zeminde başarılı.

Goodyearın biraz hamuru yumuşaktır bu yüzden konforludur. Alternatif olarak düşünebilirsiniz.

edit: 68 DB ses şiddeti çok iyi bir rakam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 28 Şubat 2023; 16:46:44 >
  • MaterialScience kullanıcısına yanıt

hocam 4 mevsimi yok dediler. cevirmede ceza yiyeceğimi söylediler. hafif ticariye takıcam kışın bizde kışlık zorunlu. kar logolu olmak zorundaymış.

Bridgestone Weather Control A005 Evo 195/65R15 95V XL M+S 3PMSF bakabilirsiniz hocam bridgestone da iyidir genelde verileride iyi.

Alternatif olması açısından diyorum.

• Continental'in her türlü lastiğini gözüm kapalı alırım.
  • kartalus kullanıcısına yanıt

cok araştırma yaptım hiç kötü yorum görmedim özellikle virajlarda , ve fren ve tutunmada cok iyi olduğunu söylüyorlar conti nin.

hayatımda kullandıgım en kötü lastik michelin crosclimate di. petlas ın lastiği bile michelin crosclimate 1 den daha iyiydi öyle söyliyeyim.

• Arkadaslar lastiklerim geldi. Uretim tarhleri nerde yazar ?
    arkadaşlar 2 lastik arasında kaldım. lütfen bir bakarmısınız?
    arkadaşlar 2 lastik arasında kaldım. lütfen bir bakarmısınız?

• arkadaşlar 2 lastik arasında kaldım. lütfen bir bakarmısınız?

Bumudur ?
    2023 / 3. Hafta
  • Panthér kullanıcısına yanıt

tşk ederim hocam. kandırılmamış dolandırılmamışız. :D

• @Esnaf_TV hocam arama yaparken sizin konuyu buldum ve okurken sanki kendi yazdığım mesajı okuyor gibi hissettim. Benim de aracım 2014 model ve 9 yıllık yaz lastiği vardı. Ve 40.000 km'de. Gidip CrossClimate 2 aldım. Henüz detaylı test etmedim ama konfor açısından beklentinizi yüksek tutmayın. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Mayıs 2023; 16:17:57 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

abartmadan söylüyorum o lastiği bedava verseler kullanmam.

Sebebi nedir hocam ve ayrıca bu lastiği bizzat deneyimleyip mi bu kanıya vardınız?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

evet hocam daha önce kullandım.

-ben anadolu şehrindeyim. her yol jilet gibi olmuyo biliyor.bazen mıcırlı yollara giebiliyoruz. bağımız bahçemiz var. lastik dişlerinin arasına kücük taşlar giriyor ve lastiğin dişlerinin cok hızlı deforme olmasına neden oluyor. lastiği sık sık kontrol edin aralarına kücük taşların girdiğini görüceksiniz.

- lastik hem frenleme hemde kalkışda asla güven vermiyor. lastik rampalı yolda kalkışta patinaj yaptırıyor. şuanki kullandığım continental 4 mevsimde araç kendini buldu ve yere yapışıyor. patiyle kalktığım yolda gram patinaj yok artık. frenlemesi de felaket. (disklerim ve fren balatam yeni)

-uzun yolda gürültülü. lap lap lap ses yapıyor.

aklıma gelenler bunlar. bu lastiği micheline değilde petlas yapsaydı ki petlasında 4 mevsimi felaket petlası taşlarlardı. ama micheline yapınca insanlar alıyorlar. ayrıca fransız malı. ben fransızların araba konusunda yaptığı 1 tane bişeyi sevemedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.