Şimdi Ara

Arkadaşlar 12'ye Geçtim Programımı Yorumlar Mısınız ? (Program Sıkıntısı Çekenler Buraya )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. LYS"ye giren arkadaşlar da okuyorsa onlara da geçmiş olsun diye iyi dilek temennileri ile giriş yapayım

Arkadaşlar uzun bir düşünmeden ve çeşitli kaynaklardan(rehberlikçiler,yaşça büyükler vs.) kendime bir program oluşturdum.

Ama sizin yorumlamanıza çok ihtiyacım var çünkü tavsiyelere çok çok açığım.

Programdan bahsedeyim.

Arkadaşlar öncelikle 16 Ağustos"ta dersane sınfı belirleme sınavımız var bu sınav ygs şeklinde olacak ve benim için çok çok önemli bir sınav.Bu nedenle o sınava kadar YGS"nin %70-80"nini bitirmem gerekiyor. Ama bunun yanında LYS de çalışacak şekilde plan yaptım

Şimdi ders ders size planımı anlatayım beyler.

1)YGS Türkçe_

Yaz döneminde herhangi bir çalışma yapmayı düşünmüyorum. Paragraf sorularımda gayet iyi olduğundan eksik kalan türkçe konularını dersaneyle birlikte başlayıp bitireceğim.

2)YGS Tarih

Türkçe gibi olacak. Hiçbir çalışma yapmayacağım.

3)YGS Coğr:

Çalışacağım tek sözel ders olacak. Haftada 1 konu olmak üzere bu konu çalışmaları da hafta sonu olacak. Bir konu bir konu 16 Ağustos a kadar bitirmeyi planlıyorum.

4)YGS Mat

Eksik olduğum 15 tane konu belirledim. Bu 15 konuyu haftada 3 konu olmak üzere dersane sınavına kadar bitireceğim. Diğer derslerden dolayı haftada 3 konu olmayadabilir. 2 konu falan da olabilir zaman artıyor çünkü yaklaşık 2 hafta.

5)YGS Geo

Sadece üçgenleri kasmayı planlıyorum . Haftada 1 tane üçgen konusu bitirip üzerine soru bankasını çözecem. Zamanım artacaktır . Bu zamanda da kare dikdörtgeni bitirmeyi hedefliyorum.

6)YGS Fizik

En çok güvendiğim dersim. 11. Sınıftan neredeyse hiç eksiğim yok.Çalışma planım ise

1 hafta Elektirik YGS
    1.5-2 hafta OPTİK YGS
    1.5-2 hafta KuVvet YGS
    1.5-2 hafta Madde ve Özellikleri YGS

Konu eksiğim pek bulunmadığından çoğunlukla soru çözüm olacak. Dersane başlayınca da LYS Konularını tek tek temizleyeceğim.
    Ayrıca Fizikten özel ders aldığımdan 10. Sınıf konularını da bu arada hallederim.

7)YGS Kimya

Özel derse başlayacağım pazartesi çalışma planını hocayla yapacağız sanırım baştan alıp sınava kadar kimyayı tertemiz edeceğim. Sınavdan sonra da lys kimya kasarım.

8)YGS Biyo

YGS-LYS konuları aynı olduğundan bu derste çok rahatım. Yavaş yavaş kavraya kavraya gidicem. ANTİ B biyoloji setlerini aldım + Fem simetri yapıp sınava kadar 10-12 konu bitirmeyi planlıyorum.

9)LYS Mat

Limit türev integrale hiç dokunmayacağım.

Haftada bir konu şeklinde temizleyip. Dersane başlayınca da 2 hafta full trigonometri asılacağım.

EVET BEYLER ÇALIŞMA PLANIM BUDUR. YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN

BU ARADA BİLGİSAYAR KAYNAĞI OLARAK.
    1- İNTERNETTEDERS
    2-ANTİ B
    3-ANTİ K
    4-TEKİNAY FİZİK

VİDEOLARINI ÇALIŞACAĞIM.

EVET BEYLER ÇALIŞMA PLANIM BUDUR. YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN

• Çalışma bu sistemde afedersin hiç bir halta yaramıyor. Eşek gibi çalıştım YGSde 400 üstü puanı da aldım ama bak canım ÖSYM tüm emekleri hiçe saydı. Çalış ama sakın kendini kasma, zaten olacağına varıyor.

Orijinalden alıntı: beste432

Çalışma bu sistemde afedersin hiç bir halta yaramıyor. Eşek gibi çalıştım YGSde 400 üstü puanı da aldım ama bak canım ÖSYM tüm emekleri hiçe saydı. Çalış ama sakın kendini kasma, zaten olacağına varıyor.

Saol. Aynen bende kasan tiplerden değilim. Ama program nasıl sence ?

Orijinalden alıntı: beste432

Çalışma bu sistemde afedersin hiç bir halta yaramıyor. Eşek gibi çalıştım YGSde 400 üstü puanı da aldım ama bak canım ÖSYM tüm emekleri hiçe saydı. Çalış ama sakın kendini kasma, zaten olacağına varıyor.

ygs emekleri hiçe sayıyor, lys1 darmaduman ediyor..

@mah2352 bittin olm sen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Matematikten liseler arası olimpiyat kitabı al ona da bak arada programa onu da ekle.Onun dışında iyi duruyor.

• AYNN iyi bir sınıfa düşmek, üniversiye kazanmak için birebir fakat çalışırsan! rekabet ortamında alır götürür seni.Onun için güzel bir program bende 12.sınıfa geçtim, bugün lysye giren dostlarımı görünce çok üzüldüm ADAM EŞEK GİBİ ÇALIŞSIN 50 NET YAPSIN BU MU ŞİMDİ EMEK DİYORUM AMA NE FAYDA
  • hayla program hazırlayanlar var. :D Oturup düşünün ben sınavda nasıl yaparsam stresimi en aza indiririm diye. İnan bu yaptıkların yanında en zoru benimdedigim . Bunu başarırsan sende başarırsın. O üstte yazdıklarınla hayatını berbat etme. Hiç çalışma demiyorum ama usturuplu çalışn. Hala anlamadınız mı onlarca kitap bitirmeyle olmuyor bu iş diye

Tesla
  • quote:

Matematikten liseler arası olimpiyat kitabı al ona da bak arada programa onu da ekle.Onun dışında iyi duruyor.

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

Bence iyi ama türkçe için hergün bir deneme çözmeni tavsiye ederim çok faydası olur

Sağol inan çok güzel bi öneri uygulamayı düşünüyorum

Ciddi misin Ciddiysen uygulamayı düşünürüm soru bankası olarak onu çözerim seviyem iyi çünkü

Orijinalden alıntı: mah2352

quote:

Ciddi misin Ciddiysen uygulamayı düşünürüm soru bankası olarak onu çözerim seviyem iyi çünkü

Bugünkü gördüğüm sınavdan sonra malesef ciddiyim.Keşke trolluk niyetine söylemiş olsaydim ama ÖSYM artik ayni anda hem düşünüp hem yorum getirip hem konuları kombine edip hemde işlemleri hatasız yapmani istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mah2352

quote:

hocam olimpiyat soruları normal test soruları gibi değildir adamlar 4 soruya 4 saat veriyorlar olimpiyatlarda

• Birde tüm çözdüğün soruları süre tutarak çözmeni tavsiye ederim.YGS denemesi çözerken 145dk falan verirsen daha hızlanırsın seneye kadar.Ayrıca LYS matı sakın boş bırakma.Yukarıda arkadaş demiş olimpiyat kitabınndan çöz diye bence çok doğru demiş.Çünkü çözdüğümüz hiçbir deneme ve yayın sınava yakın değil ne yazık ki.
  • bende aynı şekilde çalışmayı düşünüyorum benim yaptığım programa yakın seninkide fakat ben sözellerden soru ve sadece coğrafyadan konu çalışmayı planlıyorum bence sende öyle yap. ygs - lys kimya benim en güvendiğim ders ve zaten ygs kimyası 2 haftada biter konu yok çünkü lys 2ayı zorlar (max) biyolojidede seninle aynı düşünüyorum.geometride aynı konular bende üçgene yüklenmeyi planlıyorum onun yanında 1-2 konu daha sınav için , ygs matematiğimde gayet iyi 30 net civarı çıkarıyorum girdiğim sınavlarda şimdiden ama fizik bende senin tam tersi 11. sınıf fiziğine yüklenmeyi planlıyorum yaz sonuna kadar fakat şunuda sorayım sence dershane için 11.sınıf konularından önce hangisini bitireyim ?

bu arada hangi dershanedesin

Orijinalden alıntı: DodLez

bende aynı şekilde çalışmayı düşünüyorum benim yaptığım programa yakın seninkide fakat ben sözellerden soru ve sadece coğrafyadan konu çalışmayı planlıyorum bence sende öyle yap. ygs - lys kimya benim en güvendiğim ders ve zaten ygs kimyası 2 haftada biter konu yok çünkü lys 2ayı zorlar (max) biyolojidede seninle aynı düşünüyorum.geometride aynı konular bende üçgene yüklenmeyi planlıyorum onun yanında 1-2 konu daha sınav için , ygs matematiğimde gayet iyi 30 net civarı çıkarıyorum girdiğim sınavlarda şimdiden ama fizik bende senin tam tersi 11. sınıf fiziğine yüklenmeyi planlıyorum yaz sonuna kadar fakat şunuda sorayım sence dershane için 11.sınıf konularından önce hangisini bitireyim ?

bu arada hangi dershanedesin

Finaldeyim kardeşim. Sözellerden soru çözecek zamanım olmayacak bi de sözeli fazla katmak istemiyorum kafam daha fazla karışmasın coğrafya yeter şimdilik.

• up
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.