Şimdi Ara

Arkadaşlar 116İ alıcağım yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bmw 116 serisini almayı düşünüyoruz .Yaşım 18 ehliyet almama epey bi yaklaştım babamla konustum,kendime cok pahalı olmamak sartıyla bir araba düşünüyoruz butcem40-45 bin civarı az kilometreli temiz bir 116 dusunuyorum bugun arkadasımın 116 sına bındım gercekten muthıstı cok ıyı kacıyodu kararı kesinlikle 116 dan yana kullanacagım iyi veya kotu fikirlerinizi bekliyorum.
    Simdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum acemiliği bmwde atman masraflı olur diye düşünüyorum

• Kardeşim küçüklükten beri direksiyondan düşmediğim için acemiliği atlatmış durumdayım

• 2. El alacaksınız sanırım. Eski kasalar çok yakar ve yeni kasalara görede çok fazla kaçmaz. Tüplü kullanırım diyorsan al bmw 1.16i güzel araçtır.

• Arkadaşım benzin cok sorun olmaz maddi durumumuz iyi araba için tavsiyelerinizi bekliyorum 1 ay içinde almayı dusunuyoruz forumdaki diger arkadaslarda yardım ederse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan122

Arkadaşım benzin cok sorun olmaz maddi durumumuz iyi araba için tavsiyelerinizi bekliyorum 1 ay içinde almayı dusunuyoruz forumdaki diger arkadaslarda yardım ederse sevinirim

Açıkcası 1.16i fazla yakarsa yaksın diyen nadir insanlardansınız. Küçücük motorlu ve öyle aman aman performansı olmayan araba yaksada olur diyorsanız sizin kararınız.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar
    Bmw 116 serisini almayı düşünüyoruz .Yaşım 18 ehliyet almama epey bi yaklaştım babamla konustum,kendime cok pahalı olmamak sartıyla bir araba düşünüyoruz butcem40-45 bin civarı az kilometreli temiz bir 116 dusunuyorum bugun arkadasımın 116 sına bındım gercekten muthıstı cok ıyı kacıyodu kararı kesinlikle 116 dan yana kullanacagım iyi veya kotu fikirlerinizi bekliyorum.

gerçekten müthişti
    çok iyi kaçıyordu

Herhalde başka arabadan bahsediyorsun.
    Önceki kasa 116i bu dediklerine hiç uymuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F30 alıcam yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bmw e87 klasında çok kötü bir araç.bir kere e46 3 serisinden kötü içi.tavan kumaşı dokunulduğunda eli rahatsız ediyor.keza diger taraflarıda öyle.0 dan 100 e 12 sn de falan çıkıyor 10 lt nin altına düşmüyor yakıt.aynı fiyata başka arabalar bakılabilir bence.
  • BMW dedigin 3'ten baslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba BMW 116 serisinden herhangi bir donanımını alman çok iyi bir seçim olur.
    40-45 bin gibi bi bütçe ayırmışsıni bütçeni biraz daha yükseltmelisin 55 bin civarinda
    yeni kasa BMW 116 almanı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Eski kasa BMW 116 ile yenileri arasında çok fazla fark var, hele ki sahibi olup her gün
    kullanmaya başladığında bu dediklerimi daha net anlayacaksın
    nacizane benim görüşüm bu şekilde.

bir test yazısı linki vereyim fotoğraflar herşeyi izah ediyor bence.

http://otomobiltutkunu.com/bmw-116-test.html
  • Hocam o paraya e46 kasa 3 serisi alın. 318d olabilir. Bence daha yakışıklı bi araç. Daha iyi kaçar, yakıt konusunda hemen hemen aynı olurlar. Handikap olarak daha eski oluşu söylenebilir. Yerinde olsam öyle yapardım
  • Arkadaşlar walla ben beyendim arabanın perfonmansını he aman amanlık bişerşey yok ama yeterli diye dusunuyorum ama bi arkadas yenı kasa 55tl cıvarı demiş ben hiç o fiyata goremedım .yenı kasa 116 lar yakıt performans nasıl acaba kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa cok sevinirim .iş gercekten ciddiye bindi

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Merhaba arkadaşlar

gerçekten müthişti
    çok iyi kaçıyordu

Herhalde başka arabadan bahsediyorsun.
    Önceki kasa 116i bu dediklerine hiç uymuyor.

Kardeşim o kadar kötü bir performansı yoktu he aman amanlıkta deıldı ama yeterlı dıye dusunuyorum

• Ben de butceni artirip yeni kasa 116i alman yonunde gorus bildirıyorum.

• Eski kasa 1 serisi alacağına 2010 ya da 2011 A3 1.4 TFSI al ve keyfine bak. Kaçmak neymiş o zaman görürsün Hem eski 1 serisi o kadar albenili bir araç değil. Motoru da öyle çok performanslı değil. Haa, basarsan gider ama çok gereksiz bir yakıt tüketimi var.
  • en fazla basacagın 150 dqha ustu bosuna masraf

• Sen ne biçim zengin çocuğusun yaw, zengin çocukları genelde arabadan iyi anlar ve gitmeyen bir araca iyi kaçıyor demez.
    Çünkü zengin çocuğu arkadaşları arasında yapılan amonyak yarışlarında kimin arabası kiminkini tokatlar kimin aracı daha çok kız kaldırır vs. muhabbetlerinden dolayı arabalar konusunda üst düzey bilgi sahibi olurlar. Zira telefon ve giyim konusunda da öyledir.

Yorumuma gelince eski kasa 1 serisinin kaçışı, yakışı senin için uygunsa alabilirsin, sonuçta o bir bmw temizi sıkıntı çıkarmaz.
    Bence ya arkadaşların dediği gibi e46 ya yönel ya da baboliye biraz baskı yap bütçeyi arttır yeni kasa çak..

• quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

Eski kasa 1 serisi alacağına 2010 ya da 2011 A3 1.4 TFSI al ve keyfine bak. Kaçmak neymiş o zaman görürsün Hem eski 1 serisi o kadar albenili bir araç değil. Motoru da öyle çok performanslı değil. Haa, basarsan gider ama çok gereksiz bir yakıt tüketimi var.

Kardeşim a3 e bakıcagım hem motor daha yuksek hemde içi geniş

• güzel araç bmw
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

Sen ne biçim zengin çocuğusun yaw, zengin çocukları genelde arabadan iyi anlar ve gitmeyen bir araca iyi kaçıyor demez.
    Çünkü zengin çocuğu arkadaşları arasında yapılan amonyak yarışlarında kimin arabası kiminkini tokatlar kimin aracı daha çok kız kaldırır vs. muhabbetlerinden dolayı arabalar konusunda üst düzey bilgi sahibi olurlar. Zira telefon ve giyim konusunda da öyledir.

Yorumuma gelince eski kasa 1 serisinin kaçışı, yakışı senin için uygunsa alabilirsin, sonuçta o bir bmw temizi sıkıntı çıkarmaz.
    Bence ya arkadaşların dediği gibi e46 ya yönel ya da baboliye biraz baskı yap bütçeyi arttır yeni kasa çak..

yazdıklarını okuyunca aklıma aile şerefi filmindeki fabrikatör çocuğu oktay geldi

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/1487/aile-serefi-zengin-pici-oktay

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.