uzun süredir beraber takıldığınız bi kız arkadaşınız var ama aranızda arkadaşlık ,dostluk dışında hiçbir şey yok. sonradan bu kızın size aşık olduğunu anlıyorsunuz. Nasıl anladığınız önemli değil ne biliyim defterine falan yazmış diyelim.
Tepkiniz ne olurdu? Nasıl davranırdınız? Bu durumu kullanır mısınız?
Sende kıpırdanma varmı?
Yahu ne arkadaşı. Bende ona ilgi gösterirdim.
aslında en iyi arkadaşdan güzel ilişki olur çünkü iki taraf da birbirini tanıyor neyi sevip sevmediğini biliyor uzun soluklu ilişki olur..
önce şaşırırdım tabiki..
sonra biraz süre isteyip onu bekletirdim çünkü şıp diye olmaz o kız ven erkek heveslendirmem lazım bir de meraklandırmam lazım ki bana bağlansın iyice bi iki gün sonra da kabul ederdim bence güzel durum şanşlısın..
bi kere arkadaşım dediysen kafanda arkadaştan öteye gitmemeli bence.
sevgiliyle de bu yüzden arkadaş olunmaz.
anlıcağın arkadaştan sevgili, sevgiliden arkadaş olmaz.
Dürüst olim bu durumu değerlendiririm çakar geçerim
o söyleyene kadar beklerdim umut verecek davranışlarda bulunmam söylediğinde ise böyle bir şeyin olamayacağını güzel bir dille anlatırdım
gideri varsa ilk yakarın sonra yaların ta sonra parçaların ufak naylon poşetlere koyup derin dondurucuya atarın
Yeri gelmişken söyleyelim. İstisnalar dışında kızlarla arkadaşlık olur ama samimi arkadaşlık diye bir şey olmaz.
Ateşle barut yan yana durmaz derler ya o biçim. Gerçekten iyi arkadaşsanız senden aşk sevgili vs karşılığını göremezse en azından arkadaşlığını kaybetmek istemeyecektir. Sevgili kolay bulunur ama iyi arkadaş kolay kolay bulunmaz. Hele bu zamanda iyi bir arkadaş hem de kız için erkek arkadaş zor bulunur.
Çok yakın arkadaşımsa arkadaşlığı kaybetmemek için beraber olmazdım ama normal samimi olmadığın sonradan arkadaşlığına ihtiyacın olmayacak biriyse yürürdüm.
Kardeşim falan dediysen yakışmaz ama samimi arkadaşsanız sende hoşlanıyorsan olur bu iş.
Brikaç kez yaşadım böyle olayları kızla 1 sene arkadaşım diye konuşursun ama aklından ona teklif etmek felan geçmez sonlara doğru kızın hareketleri değişir sonundada dökülür içinden ne geçiyorsa zaten sonrası sana kalmış varsa hoşlantı sevgiye dönüşeceğine inandığın yola devam.. Ama hoşlanmıyorsan olmaz bu iş diyorsan ister yol ver ister faydalan bu böyledir yani..
3 ay önceki ben : kesinlikle bu durumu kullanırdım. Şimdiki ben : onu ben "arkadaş" kategorisine koymuşsam eğer öyle kalmalı.İlerisi olamaz.
"Aşık olduğun kişiyi sevebilirsin ama sevdiğin kişiye aşık olamazsın." Aleksey Nikolayeviç Tolstoy
onu diğer arkadaşla tanıştırırdım
quote:
Orijinalden alıntı: Hasikomen
"Aşık olduğun kişiyi sevebilirsin ama sevdiğin kişiye aşık olamazsın." Aleksey Nikolayeviç Tolstoy
"Aşık olduğun kişiyi sevebilirsin ama sevdiğin kişiye aşık olamazsın fakat ikisini de yaların''WhiteSword