Şimdi Ara

Arkadaşımla şakalaşırken hamile kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsun'da geçen yıl tanışan lise 1'inci sınıf öğrencisi Ş.T. ile lise son sınıf öğrencisi A.E.A., arkadaşlıklarını kısa sürede ilerletti. Tanıştıktan 3 ay sonra A.E.A.'nın evine giden iki genç, kendi ifadelerine göre ‘şakalaşmaya' başladı, ardından cinsel ilişkiye girdi.

Aylar geçtikçe karnı büyüyen Ş.T., ağrılardan şikayet edince ailesi tarafından doktora götürüldü ve hamile olduğu ortaya çıktı. Şikayet üzerine A.E.A. tutuklanıp cezaevine gönderildi.

GEREKİRSE ONUNLA EVLENİRİM

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘ırza geçmek' ve ‘alıkoymak' suçlarından 10 yıl ağır hapis istemiyle yargılanan A.E.A. savunmasında, ‘Gerekirse onunla evlenirim' dedi. Erkek çocuk dünyaya getiren Ş.T. yazılı ifadesinde, ‘Şakalaşırken öpüşmeye başladık. Elbiselerimi çıkarmam için beni ikna etti. Ben soyunduktan sonra o da elbiselerini çıkardı. Daha sonra seviştik. Ancak cinsel ilişkiye girdik mi bilmiyorum. Beni kandırarak ilişkiye girdiği için sanıktan şikayetçiyim' dedi. Ş.T.'nin yaşının tespiti ve bebeğe DNA testi yapılması için duruşma ertelendi.

Kaynak:http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?viewid=418582

O.o

• Suphanallah ibretlik bir vaka . Şakalaşmıyalım şakalaşanı uyaralım.
  • bi şaka yaparlar anlamazsın
  • Sulu şaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donie

Şakalaşmak dediği kırbaç falan heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kız arkadaşımla
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eşek şakası yapmış
  • son şakasını yaptı
  • her sene hamilemi kalıyo bu kız vay arkadaş ya.
    şimdi çıkarsaydı 5 yaşında velet olur buraya gelir ibretlik bi paylaşım derdi.
    çıkaramadı bi türlü ...
  • bunlar salaklıklarından mı bunları söylüyorlar yoksa korkudanmı?
    bazen okuyoruz duyuyoruz benzerlerini merak ettim şimdi konusu geçince...
  • Verilmişti sanki
  • Erkeğin erkekle şakası kavga ile biter.. kadının erkek ile şakası yatakta biter...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.