Şimdi Ara

Arkadaşımla iliskiyi keseyim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Liseden bir tanıdığım var. O isparta da okuyor ben izmitte. Istanbulda da bır polis arkadasimiz var. Ben ispartadakine izmite gel gezeriz istanbula geçeriz falan diyordum o da para yok kanka olsa direk gelicem falan diyordu. Simdi öğrendim bana haber bile vermeden istanbula gitmis o polis arkadasin yanına, hadi gecerken yol üstü izmite ugramadin bari istanbula gidiyom sen de gel deseydin be. Ihanete uğramış gibi oldum. Iliskiyi tamamen kesmeyi düşünüyorum siz olsaniz ne yapardiniz arkadaşlar. Zaten çok sosyal birisi değilim 2 3 tane arkadasim var öyle birisi ile iliskiyi kesme lüksüm yok ama büyük ihanete uğramış gibi hissediyorum:((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paradoks gibi geldi bana.

Arkadaş beraber gezmek konuşmak muhabbet için. Senin arkadaş seni gezme konusunda sallamamis.

Muhabbet dertleşme burdan da yapıyoruz bak.

Pek arkadaşım yok demişsin ama arkadaş dediğin de vazifesini yapmıyor zaten. Kaybetsen ne elinde kalsa ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: qzerty

Paradoks gibi geldi bana.

Arkadaş beraber gezmek konuşmak muhabbet için. Senin arkadaş seni gezme konusunda sallamamis.

Muhabbet dertleşme burdan da yapıyoruz bak.

Pek arkadaşım yok demişsin ama arkadaş dediğin de vazifesini yapmıyor zaten. Kaybetsen ne elinde kalsa ne?

Doğru söylüyorsun. Ama liseden olunca ne olursa olsun arkadas kalıyor 4 sene beraber geçti sonunda. Ama bu olay beni sarstı demek ki gozlerinde hiç değerim yok.

• kes ilişkini. ona muhtaç değilsin. böle arkadaş olacağına hiç olmasın

• Onu elinde tutçak kadar düştüysen k.b çaresini burda bulamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b00mbastic -- 17 Ağustos 2017; 22:30:47 >
  • O senle kesmiş bile sen kesmesen nolur
  • Demek ki o kadar çok bağlı seni seven bir insan değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoslandigim kiz bana kanka diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.