Şimdi Ara

Arkadaşımın sevgilisini seviyorum (CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben lise 1e gidiyorum. Benden 2 yaş büyük bi abi var. İşte lisenin ilk günü tanıştık bu abiyle. Okul takımına falan girmeme yardımcı oldu. Neyse 9 larda bi tane kız var. Bu abi bu kızı bana ayarlayabilirmisin dedi bende deneyim dedim konuştum kızla bi başkasıyla çıkıyomuş. Ondan sonra yakınlaştık bu kızla işte hergün konuşuyoduk falan. Sonra aradan 1-2 hafta geçti bu kız sevgilisinden ayrıldı. İyice yakınlaşmaya başladık bu kızla fazla uzatmıyorum işte bu kızdan hoşlanmaya başladım ben. Sanırım oda beni seviyo. 2 gün önce teklif edecektim etmeden önce bu abiye sordum ben işte hala seviyomusun bu kızı diye o da seviyomuş. Bu abi o kızı severken çıkmam bu kızla. Şimdi beyler bu kız galiba hoşlanıyo benden demiştim. Bu abiye bu kız beni seviyo desem acaba anlayış gösterir mi? Veya vazgeçmesini sağlayabilir miyim bi yardım edin :(

• Arkadaşımın aşkısıııın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle birşey yapma ayip edersin.
    Birde biraz komik anlatmissin,2 yas varmis sürekli abi deme

• quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

Öyle birşey yapma ayip edersin.

Niye sen büyüğüne abi demiyo musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdadd48

quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

Öyle birşey yapma ayip edersin.

Niye sen büyüğüne abi demiyo musun

Tabiki derinde surekli abi abi diye konuşman garip geldi sadece,abi demen değil..

• Kendini onun yerine koy oyle karar ver. Kendine yakistirabiliyorsan yap

• bence kızla arkadaşlıgını devam ettirmelisin sevgili olmadan yoksa abine gerçekten büyük ayıp edersin kız gelip geçer ama dostluklar baki kalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abinlen teke tek cık kim güclüyse o kapar kızı
  • Kız kimi seviyorsa onla çıkar lan ağzını usta bir şekilde araman lazım. Abine ayarlamaya çalışmak için sohbetinizin başladığını anlarsa bozulur olmaz o iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başkası için kendi isteğinden vazgeçme. buradan herkesi dinlemekafan karışır. yoksa kız seninle olacakken senin "abi" dediğin senin önünde el ele kol kola geçer kahrolursun. git kıza söyle deki durum böyle senden hoşlanıyorum ama biliyorsun şu kişi içinde seninle konuşmuştum diye. kız seni isterse hayırlı olsun demek düşer bize. zaten istemezse senin "abi" dediğine de bakmaz..
  • kiz abini istemiyo mu sevgiliside yok .

• abi mabi dinlemezdim ben böyle bi fırsat bulsam..
    bi de o biçim nick læ öyle
  • Kıza gerçeği anlat yoksa abin seni bir güzel döver.
  • yapma boşuna zaman harcarsın.. Git o zamanı başka bir şeyde harca daha çok verim alırsın. Kardeşim dediğim evinde yatıp kalktığım çocuğun kız arkadaşına sarmıştım bi aralar sonra olur mu öyle şey dedim yol verdim kendime
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.