Şimdi Ara

Arkadaşımın Başına Gelen Korkunç Hikaye [ Çok Kısa ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım dün gece yarısı kalkmış tam arkadaşım tuvalete gidecekken annesini görmüş kadın yürümüş girmiş tuvalete kapıyı da kapatmış. 5 dk geçmiş, 10 dk geçmiş çocuk artık altına kaçırıcak, "anne" demiş ses yok "anne" demiş yine ses yok, kadının başına bir şey mi geldi diye açmış kapıyı bi bakmış içerde kimse yok. Sonra koşmuş annesinin babasının odasına, annesi "ne oldu oglum?" filan demiş çocukta anlatmış anne böyle böyle sen tuvalete girmedin mi demiş. Kadın "Hayır" demiş. Gidip bakmışlar tuvalete, lavabo hala ıslak sifon çekilmiş filan. Çocuk bana bunu anlattı acayip tırsıyodu valla bende baya korkmaya başladım.

Çocuk yalan söylüyo olabilir ama gerçekte olabilir bilemiyorum ya bana yalan söyleyip eline ne geçicekki ? Ama böyle birşey nasıl gerçek olabilir Uyku sersemisindir gördüğünü sanmışsındır diyorum. İçerden sesleri duydum ama diyor ayrıca sifon çekilmiş lavabo ıslaktı diyo ben nasıl yapabilirim bunları diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean_Winchester -- 22 Kasım 2010; 17:37:35 >

• beyni yıkanmıştır bkz mason
  • ne alaka
  • fazla black ops oynuyorum ondan olabilir
  • hmm. ok
  • Bende arada görüyorum hiç takmıyorum 1 hafta evde yalnız kalınca daha çok görmeye başladım ilk gördüğüm hariç tırsmadım çoğunlukla psikolojik olduğunu düşünüyorum doğruysa bile psikolog yada psikiyatra görünmekte faydavar
  • Bu da birşey mi. Şu an kaldığım yer şehrin 6km kadar dışında ve sapa biryer. Ev müstakil. Gece saat 4 gibi bahçedeki sivas kangalı köpeğimiz (komşunun köpeği, ortak bahçemize sahip çıkıyor köpek.) birden sebepsiz yere havlamaya ve kontrolden çıkmaya başladı. Deli gibiydi ama, normalde yabancılara bile böyle davranmaz ayrıca saat sabah 4 yani... Sonra kalktım pencereden baktım ne oluyor diye. Köpek sustu birden ve iki ayağı üzerine kalktı. (boynundan zincirli) ve gözüyle bariz bir şekilde bir şeyi takip etti... Yola doğru bakıp kafasıyla birşeyi izledi böyle 3-4 sn kadar resmen... Baktım iyice ama hiçbirşey göremedim. Sonra o kadar havlayan köpek sus pus oldu klubesine saklandı... Neyi takip etti neye havladı öyle hala anlamış değilim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sonda takılması çok kötü ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler korkmak isteyen varsa alsın kamerayı Paranormal Activity'deki gibi gece kendisini uyurken kaydetsin yiyosa.. Küçük bir araştırma yaptım bu tarz işlerle uğran adamların hiçbiri bunu yapacak kadar cesaretli olamamış
  • tamam gençler sakin olun ve şimdi klavyeyi yavaşça yere bırakıp diz çökün elinizi başınızın üstüne koyun...
  • gece birdaha wc ye gitmem.
  • özet geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

http://www.tabirler.net/ruyada-anne-gormek-280.html

hocam nasıl rüya olabilir sence? hadi annesinin girdiğini sanmış olsa o lavabo nasıl ıslak olur ve sifon nasıl yeni çekilmiş olur ?
  • sizin eve giren hayalet temizmiş.bizim bi arkadaşın eve de g,rmiş bi hayalet.yemiş,içmiş sıçm.ş bırakıp gitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

Beyler korkmak isteyen varsa alsın kamerayı Paranormal Activity'deki gibi gece kendisini uyurken kaydetsin yiyosa.. Küçük bir araştırma yaptım bu tarz işlerle uğran adamların hiçbiri bunu yapacak kadar cesaretli olamamış

nasıl yani anlayamadım hocam açarmısın konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

quote:

Beyler korkmak isteyen varsa alsın kamerayı Paranormal Activity'deki gibi gece kendisini uyurken kaydetsin yiyosa.. Küçük bir araştırma yaptım bu tarz işlerle uğran adamların hiçbiri bunu yapacak kadar cesaretli olamamış

bak hocu eğer başına bu tarz olaylar geliyosa veya bir kaç şüphen varsa gece yatarken, yatağını gören bi yere koyucaksın kamerayı sabaha kadar kayıt edicek o olanı biteni.. Bi araştırma yaptım bu tarz işlerle uğraşan, bu tarz şeyler başına gelen adamların hiçbiri cesaret edip yapamamış bunu.

• türklerin alex masonı şaka la şaka belki ondan önce peder bey girmiştir ya da musallat olmuştur ve de çok temizmiş (tövvbe tövbe)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

quote:

bak hocu eğer başına bu tarz olaylar geliyosa veya bir kaç şüphen varsa gece yatarken, yatağını gören bi yere koyucaksın kamerayı sabaha kadar kayıt edicek o olanı biteni.. Bi araştırma yaptım bu tarz işlerle uğraşan, bu tarz şeyler başına gelen adamların hiçbiri cesaret edip yapamamış bunu.

tırsıtıcı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Bu da birşey mi. Şu an kaldığım yer şehrin 6km kadar dışında ve sapa biryer. Ev müstakil. Gece saat 4 gibi bahçedeki sivas kangalı köpeğimiz (komşunun köpeği, ortak bahçemize sahip çıkıyor köpek.) birden sebepsiz yere havlamaya ve kontrolden çıkmaya başladı. Deli gibiydi ama, normalde yabancılara bile böyle davranmaz ayrıca saat sabah 4 yani... Sonra kalktım pencereden baktım ne oluyor diye. Köpek sustu birden ve iki ayağı üzerine kalktı. (boynundan zincirli) ve gözüyle bariz bir şekilde bir şeyi takip etti... Yola doğru bakıp kafasıyla birşeyi izledi böyle 3-4 sn kadar resmen... Baktım iyice ama hiçbirşey göremedim. Sonra o kadar havlayan köpek sus pus oldu klubesine saklandı... Neyi takip etti neye havladı öyle hala anlamış değilim...

Hayvanlar bizim göremediğimiz şeyleri görürler. gördüğü şeyinde ne oldugu belli..

• Aynı tarz hikaye başıma geldi...Olay şöyledir :

5-6 yaşlarımda iken kendi odamda yatıyorum.Bir ara gözlerimi açtım ve babamı gördüm,bana baktı.Mutfağa doğru döndü ve yürümeye başladı.Ben arkasından sessizce ''Baba ne oldu ?''dedim.Ardından mutfağa girdi,buzdolabının kapağını açtı.Buzdolabını kurcaladı ve kapağı kapattı.Ardından ben merak ettiğim için annemin yanına gittim.(babam annemin yanında fakat ben görmedim o an)''Babam mutfakta ne yapıyor ?'' dedim.Annem babamın yanında yattığını söyledi ve gösterdi.Ufak olduğumdan korkmamıştım ama sonradan annem anlattığında gerçeği bayağı bir afallamıştım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.