Bildirim
Arkadaşım film teklifi aldı !

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
tanga gitmelisin -
başlık sakat -
Omg -
No ss no güven. -
tehlikeli film -
quote:
Orijinalden alıntı: tangagiydudaklarıüşütme
tanga gitmelisin
fail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 26 Ocak 2010; 16:31:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KvM
World War 2 filminde oynucak.Kız zengin oldu zaten zengindideOlsun daha cok ün,şöhret,para,pul ne isterseniz var artık.Şimdi benim nasıl bir sinsilik yapıpta para kopartmam lazım acaba
gazozuna uyku hapı daha sonrada sağdan soldan ver kutsalı vere kutsalı, ardından bi çocuk evlilik derken sende zengisin
holivud bilmez bizim nurinin tekniklerini o yüzden kız hemen yutar. -
ss versene.. -
quote:
Orijinalden alıntı: tangagiydudaklarıüşütme
tanga gitmelisin
çok yaratıcı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
quote:
World War 2 filminde oynucak.Kız zengin oldu zaten zengindideOlsun daha cok ün,şöhret,para,pul ne isterseniz var artık.Şimdi benim nasıl bir sinsilik yapıpta para kopartmam lazım acaba
gazozuna uyku hapı daha sonrada sağdan soldan ver kutsalı vere kutsalı, ardından bi çocuk evlilik derken sende zengisin
holivud bilmez bizim nurinin tekniklerini o yüzden kız hemen yutar.
FAIL
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
quote:
holivud bilmez bizim nurinin tekniklerini o yüzden kız hemen yutar.
resimdeki senmisin ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X