Şimdi Ara

Arkadaşım ablasını bana ayarlamaya çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden çok rahatsızım bu durumdan. İkimizde aynı meslekte olduğumuzdan bir de işte sen tanıdıksın manıdıksın tarzlarınız zevkleriniz de aynı yabancıya gitmesin muhabbeti.

Kız da allah affetsin arkadaşımın resmen kız hali. O yüzden gördüğümde travesti görmüş gibi oluyorum. Yani yatakta arkadaşımı yapıyormuş gibi falan hissetcem.

Hani arkadaşa benzemese neyse de ulan arkadaşımın resmen kız hali bu ikizi gibi.

Ben nasıl arkadaşa nazikçe söyleyebilirim nasıl reddedebilirim.

• öyle arkadaş mı olur len

• hocam senin gibi chad olmak da ayrı bi dert ya :D

• Pauahhaahahah agir csb ama güzel olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani yokmu şu amerigan filmlerinde kız kardeşini arkadaşlarına ayarlayan tipten şöyle söyle lanet olsun adamım bu çok anlamsız senin kız kardeşin sana benziyor kamonn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kolay hocam böyle şeyleri düşünebilmeniz lazım. Bak sende kendi arkadaşlarının birine o kızı ayarlamaya çalışacaksın bu şekilde zincir gibi olacak. Şu şekilde anlatayım.

A: Sen,
    B: Sana kardeşini ayarlayan arkadaşın,
    C: Senin B'yi tanımayan başka bir arkadaşın(travesti hissi gelmesin diye tanımamalı) .

Eğer A=B ise (senin ve arkadaşlarınız zevkleri aynı ise) C de senin arkadaşın olduğu için A=C oluyor. Eğer A=B ve B=C ise A=C olur yani sana kardeşini ayarlamaya çalışan arkadaşın senin başka bir arkadaşına da kardeşini ayarlayabilir. Sorun çözüldü, rica ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öyle bi anlattınız ki Poşet geçirin diyecem de poşette 50 kuruş olduğundan 50 kuruş zararda olmanızı da istemem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.