Şimdi Ara

Arkadaş veya flört edinmek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, 17 yaşında lise son öğrencisiyim ders çalışıyorum ve internet üzerinde bir siteden gelir elde ediyorum. Sırtımı yasladığım, güvendiğim sevgilim benden sıkılmış ve ayrılma kararı aldı bütün dünyam üstüme çöktü resmen ve bundan ders aldım... Ona çok iyi davranmıştım zaten ama neyse benim arkadaşım yok yani okulda var birkaç tane ama sadece takılmalık şöyle dostum diyebileceğim birisi yok. Kız zaten ayrıldıktan hemen sonra full wp'de takılmaya başladı gözüm ona kayıyor sinir oluyorum kafamı dağıtmak istiyorum. Neden arkadaşın yok diyecek olursanız çevremdeki insanların kültürsüz ve serseriden oluşmasından kaynaklı. Subay çocuğu birkaç arkadaşım vardı fakat hepsi tayin olup gitti ve haliyle ben de bu küçücük yerde yapayalnız kaldım (çok küçük bir yerde yaşıyorum). Ailem sürekli sorunun bende olduğunu söylese de ben sigara içmeyen, orada burada şuna sataşmayan, sürekli sınıfta bağırıp millete küfür etmeyen biri olmadığım için yalnız kaldığımı onlara anlatamıyorum. Belki bunu yaşayanlar anlamıştır? Her neyse, bu yaşadığım yerde hiç kimse yok hep aynı insanlar ben de üniversite sınavını kazanıp siktir olup gitmeyi planlıyorum... Peki ya arkadaş veya flört edinebileceğim bildiğiniz bir uygulama var mıdır? Tinder falan öyle saçma şeyler değil açıkçası instagram sayfası da olur şu bu gerçekten vakit geçirmek istiyorum dersler de baydı beni zaten...

• O uygulamalardaki çoğu kişiler de sıkıntı oluyor ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.