Şimdi Ara

Arkadaş kapalı mapusa girmiş sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş 10 sene önceki üniversiteden ev arkadaşım. Ağustos gibi wp grubunda hiç yazmamaya başladı. Noldu la buna falan diyoduk. Başka şehirde yaşıyor haliyle ailesini falan da tanımıyorum derken diğer ev arkadaşı öğrenmiş bir şekilde ailesinden.

Şimdi adam nerdeyse iki üç aydır orda. Afyon kapalıya girmiş İstanbul dönüşü gbt'den çevrilmiş büyük ihtimal.

Neyse soracaklarım şunlar

Şimdi kapalıya girmek için herhalde ciddi bir suç işlemek lazım herhalde.

Ben bunla nasıl görüşeceğim gitsem Afyon'a alırlar mı ne yapmak lazım yol yordam bilmiyoruz hayatımızda görmediğimiz etmediğimiz yer. Duyunca bile kötü oluyor insan.

Bilenler edenler aydınlatırsa sevinirim.

• Merhaba abi internette araştırdım bu arada çok geçmiş olsun. Tutuklu kalınan cezaevini öğrenip oranın sorumluluğunda kalan cezaevi savcısı ile iletişime geçebilirsiniz diye yazıyor. Biraz uğraşman lazım. Arkadaş görüşü izni veriliyor iletişime geçme şansın olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albertingencosu -- 8 Ekim 2023; 22:3:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Savcı izni ile görüşebilirsiniz. Onun haricinde ya 3. dereceye kadar akraba olmak gerek yada arkadaş listesinde olmak lazım.

Sizin için en kolayı Cezaevi Savcısından görüş kağıdı alarak girmek.

• sağ olun gençler bakalım artık umarım iyidir

• Boş ver olm çıkınca görüşürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.