Şimdi Ara

Arkadan vurdular tutanak tutmadım, ne yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün sınava yetişirken trafikte arkadan sağlam darbe aldım. Baktığımda görünür bi sorun yoktu hatta park sensörleri bile hatasız çalışıyordu ben de tutanak tutmadan yoluma devam ettim.
    Fakat akşam farkettim ki bagaj açılmıyor.

Bagajı kilitlediğimde kilitli gibi davranıyor, fakat açıkken tuşunda garip bi his var, açılmıyor.

Aracımın kaskosu var, ne yapabilirim?

• Bir ustaya götürüp durumunu sorgulattırın derim öncelikle. Ona göre hareket edersiniz sonra zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Bir ustaya götürüp durumunu sorgulattırın derim öncelikle. Ona göre hareket edersiniz sonra zaten.

Hocam eğer fiyatı vermek istemezsem kasko durumu ne olur? Tutanak tutmadığım için kaskodan karşılayarak tamir edilir mi?
  • aynısı benim de başıma geldi master aracıma arkadan reno flash çarptı hafiften indim baktım birşey yok sonra mağazanın önüne geldim arka kapıyı açayım dedim açılmıyor meğer çıtanın altından darbe görmüş küçük bir şehirde yaşadığım için çarpan adamı bulmam zor olmadı hemen kaza tutanağı tuttuk serviste yaptılar aracımı
  • arkadan darbelerde bagaj kapağını açılabiliyorsa açıp bakmak lazım içerden.açılamıyorsa zaten sac yamulmuş demektir. mutlaka tutanak tutun ki karşı tarafın sigortası ödesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün sınava yetişirken trafikte arkadan sağlam darbe aldım. Baktığımda görünür bi sorun yoktu hatta park sensörleri bile hatasız çalışıyordu ben de tutanak tutmadan yoluma devam ettim.
    Fakat akşam farkettim ki bagaj açılmıyor.

Bagajı kilitlediğimde kilitli gibi davranıyor, fakat açıkken tuşunda garip bi his var, açılmıyor.

Aracımın kaskosu var, ne yapabilirim?

Öncelikle geçmiş olsun bagaj kapağının oturduğu parçaya arka panel denir arka paneliniz darbe aldığı için arka panelin üstündeki kilit karşılığı darbeden dolayı içeri girdiği için bagajınız sert kapanır ve açılırken takılma yapar

Karşı araç sahibinin telefon nosu aldı iseniz tutanak tutun ve ustanıza gidin ve sigorta için işlemleri başlatsın ne yazıkki genelde arkadan çarpmalarda tampon boyası bile çizilmezken panel içeri girebiliyor buda aldatıyor araç sahiplerini ....

eger no almadı iseniz kaskodan park halinde çarpıldı diye bir tutanak tutun öyle yada böyle hasar öderler... İyi günler kazasız sürüşler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.