Arka Omuz Kası geliştirecek hareketler laızm arkadşalar isim veya görüntü yeterli olucak.
Ayrıca sırtı geliştirecek ( mekik hariç) hareket laızm.
Bendede bel fıtığı var ve 3-4 aydır boynum ağrıyor duzlesme varmış hem bel hemde boyyun icin fıtığı zorlamayacak sekilde nasıl egzersiler yapabilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia
Bendede bel fıtığı var ve 3-4 aydır boynum ağrıyor duzlesme varmış hem bel hemde boyyun icin fıtığı zorlamayacak sekilde nasıl egzersiler yapabilirim ?
doktora git o söyler. böyle hayati önemi olani bir şey için internetteki insanlara mı güveniyorsun?
Linkdeki Bent Over Side Lateral Raise haraketi favorimdir ama sehbaya oturup vücudunu bacaklarına dayayıp yaparsan daha güzel olur, şahsen daha iyi hissediyorum.Ama sadece bu harekete bağımlı kalmamak lazım sırt antremanı yaparken büyük ölçüde sırtla beraber arka omuzlarda çalışır.Spor salonunda Profesyonel destek alarak yapman daha mantıklı sağlığın açısından.Bel fıtığı için ters mekik hareketi birebirdir örnek belimden eğilemiyordum zamanında ama ters mekik hareketiyle şimdi kaya gibi, hatta şu sıralar spor salonunda başka bi arkadaşın bu hareketle belini düzelttiğine şahsen kefilim.
arka omuzlara gereken önemi vermezseniz benim gibi kambur olursunuz