Şimdi Ara

arka koltuk başları için TV ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arka koltuk başlarına takılan televizyonlar görüyorum. bunlar her türlü araca takılabilirmi? yoksa bir özellikleri varmı? atıyorum : araç mutlaka jeep olmalı, veya koltuklar deri olmalı vs gibi.

birde bunun maliyeti nedir , kaçadır , nerede takılıyor, özellikle tavsiye edeceğiniz bir marka veya bu işi yapan bir yer varmıdır ?

bir araçta gördüm ( satın almak istediğim bir araç ) 1100 tl ye takdırdım yazmış.

• güncel
  • Düzeltme: arka değil, ön koltuk kafalıklarına takılır.

İnternette çift olarak satışı var, 600-700TL gibi bir rakama veriyorlar. Kabloları da var. Araç teybi uygunsa, bu kablolar teybe bağlanıyor ve arka koltukta oturanlar TV, film izleyip joystickle oyun oynayabiliyorlar.
  • evet yanlış yazdım pardon. ön koltuk kılıfları yazmam gerekirdi.

600-700 tl olan sıfır ürünler mi? o zaman bu adam 1100 tl yazarak biraz abartmış sanırım

peki bu ürünün tam adı nedir ? yani internette aramam gerekirse nasıl aramam lazım?

koltuk televizyonu mu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bohem74 -- 29 Aralık 2011; 10:58:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Kafalıklı monitör yazabilirsin, örnek:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-navigold-ds-705-kafalikla-beraber-7-inch-lcd-monitor-60986544/detay/

çok teşekkür ederim bilgiler için çok makbule geçti öğrendiğim

yalnız birde buna bir navigasyon vs lazım. türkçe, sesli, son güncel haritalı vs uygun bir şey ne tavsiye edersiniz acaba ? hem dvd, hem teyp, hem navigasyonlu vs. birde arka görüş kameralı ( gece görüşü dahil )

açıkçası böyle bir sistem kurmak istiyorum

• Araban ne marka?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15-20 güne kadar alıyorum inşallah.
    Kia Sorento 2.5 ( 2006 model )

bu aksesuarların hepsi arabanın üzerinde var. 44.500 tl istedi.
    aynı model araba 35.00 lira

bende düşündüm : acaba aksesuarları kendim alırsam dahamı ucuza getiririm. o yüzden araştırıyorum şu an fiyatları vs.
  • Navigasyon, geri görüş kamerası için bildiğim kadarı ile radyo-teypin uygun özellikte olması gerekir. Teyp'de lcd ekran olacak ki geri görüş kamerasından gelen görüntüyü versin ve sürücü de görebilsin. Koltuk kafalığına geri görüş bağlanmasını düşünmek bile istemem.

Bazı teypler normalin iki katı enindedir. Double din denen şey. Benim 2004 civicteki gibi. Sorentoda da böyle geniş (enli) teyp varsa navi, bluetooth, kamera, tv vs.vs. özellikleri olan bir teyp taktırılabilir.
  • hımm yani anladığım kadarıyla herşey teyp te bitiyor
    o zaman herşeyi içinde olan ( nsavigasyon, bluetooth, kamera destekli vs ) bir teyp almak lazım önce. sonra koltuk başlıklarına ekran ilave ettirmek lazım

teşekkür ederim
  • Merhaba ben PS 3ü arababmda başlıklara takmak istiyorum ama acelem var acil yardım edermisiniz?
  • Sen arabayı kumandasından aç, ben aşşağıda bekliyorum. Acele et, başka yere de montaja gidecem burdan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.