Şimdi Ara

Arka kapak yazısı bir kitabı size çekici kılar mı?.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sakın yapma..! Bakma geceleri aynaya.Uğursuzluktur ömrün boyunca.İster hurafe de ister gerçek, bilki tüm kötülükleri üstüne çekecek. Yalnızmısın,evdekiler uyuyor mu? O zaman şuan koridorunda dolaşan Cinlere dikkat et.Yanı başında o iğrenç yüzünü kocaman dişlerle dolu büyük ağzını ensene yaklaştırdığını unutma. Duvarlardan uzak dur.Gölgene yaklaşma sakın. Sesler duyduğunda umursama,kandırılma. Bil ki gece o odada yalnız değilsin. Banyoya gittiğinde girme sakın Besmelesiz içeri.Yoksa görürler en mahrem yerlerini. Şuan tam da yanıbaşında.Evet gözlerini kaldırıp diktiğin o karanlıkta.Oda sana bakıyor olacak o anda. Dikkat et bulundurma evinde satranç masasındaki gibi damalı yüzey.Çünkü o geçiş kapılarıdır.

Takma nazar boncuğu şeytan işidir, pozitif enerjiyi emer negatifi yansıtır.Onları sana çağırır. Ve AYNALAR; Geceleri baktığın aynalar ya gitmeni sağlar bulunduğun yerden en uzağa ya da baktığın sen,sen değildir aslında. Geceleri geçersen eğer aynanın karşısına bak gözlerinin içine iyice.Göreceksin ordaki farklılığı çünkü gözler insana ait olan tek şeydir bedende.Eğer çok kalırsan görüntünün karşısında önce sinirli bakmaya başlayacak sonra sinsi bir şekilde korkunç bir gülümseme belirecek hem sende hem yansımanda.Çünkü bağlanacaksın tamda o anda.Kendine musallat edeceksin farkında olmadan bir Cini....

• Hayır kılmaz, ama böylesi kötü bir yazı, yüzlerce kez katlanmak suretiyle itici kılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BBF65CCC -- 15 Kasım 2021; 5:5:52 >
  • Aynı yazarın bir başka kitabı daha var. Resmen al beni diye bağırıyor arka kapak yazısı. Benim ilgi alanlarıma değinmiş çünkü. Ama arka kapak yazılarına göre karar vermek her zaman iyi sonuç vermiyor.

• Gözlerim kanadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka kapak yazısı ve kapak bir kitabın anâ seçim faktörleri dir her hangi bir kitapçıya gidip kitaplara bakan kişileri bir filozof gibi izleyerek anlayabilirsiniz velakin üstte yazdığınız kapak yazısı ilgi çekici değil itici.
    Belki de bu benim dini bir inancım olmadığı içindir ancak dini inancı olan kişilerinde ilgisini çekeceğini sanmıyorum
    Bu yazıdan cikarabildigim korku,gerilim türü bir roman ve bunları okuyucuya iletmek için dini bagnazliklar kullaniliyor benim için baya itici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The.lawrenc -- 18 Kasım 2021; 11:21:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.