Sağ arka çamurluğun bir kısmında göçük ve çizik var. Arka tamponunun da bir köşesi köşeden başlayarak kapıya kadar boyanacak. İki parçada lokal boya olacak şekilde Ankara'da ortalama kaça boyanır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arka çamurluk ve arka tampon kaça boyanır

-
-
Keşke fotoğraf vs. paylaşsaydınız dediğinizden hiç birşey anlaşılmıyor bir kısmında demişsiniz ama ortalama bişey söylemek için görmek lazım. Tampon fırına girerse tahmini 400-500 diyebiliriz.
-
400 500 adamlar selam bile vermez.
Sıfır ayna kapağı boyamak için 300 istediler. Astar vardı sadece araç rengine boyanacaktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerden yere göre değişiklik gösterir düzgün yer bulmak gerekli o ayna kapağını bursa da max 150ye hallettiririm mesela.
-
Göçük için düzeltme yapılacak. 2000 den kapıyı açarlar.
300 500e taş izi rotusu yapar anca
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben sadece tampon fiyatından bahsettim hocam yanlış anlaşılmasın. Ha onu da yapamazsın derseniz gelin bursaya size bir çay ısmarlıyım yanında tamponunuzu da boyatalım o rakamlara :)
-
ya hocam hemde bursa büyük sallıyorsun. tampon söküp takmaya bile 500den fazla istiyorlar bir de boyaması var . anca rötüş yaptırırsın o paraya
-
Bir insanın ne yaptığını bilmeden kimleri tanıyıp tanımadığını bilmeden sallıyorsun demeniz de çok güldürdü beni açıkcası :D Dediğim gibi varsa boya işi olan arkadaş yazabilir bana bursadaysa halledelim sonra gelir buraya yorumunu da atar :) Bunun neyini sallayacakmışım bide orası da ayrı bir konu makaraya bak
-
-
Ben sök tak boya 2 vermiştim 6 ay önce arka tampona
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2 sene once de en az %50 fark var.
dedigim 3 ihtimalin arkasindayim :)
-
simdi aklima geldi, 2012te cok benzer bir hasari ucretsiz boyatmistim, hem de yetkili serviste. istisna bir durum tabii ki :)
-
Parça başı boyama yaklaşık 2000 tl. Yağ değişiminin 300-400 baskı balta takma ücretinin 1-1,5k arası olduğu düşünüp ülkede kaporta boyucı olmadığını düşününce böyle fiyatlar normal.
-
Sağ olun yorumlarınız için. İşin içinde göçük düzeltmede olunca fiyat epey artacak anlaşılan. En iyisi bir müddet daha dursun biraz daha çizilsin sonra boyatayım.
-
Merhaba,
bossmer, ozel mercedes servisi ancak her araca kaporta boya yapiyorlar. Seyit abiye 35 plaka a4 ozanin selami var derseniz ilgilenecektir. Metalik boyada (hele ki gri) lokal boya biraz zor, bir hat filan gerekiyor kesmek icin ancak tamponun kosesinden kesebilirler sanirim.
-
gocuk icin de tavsiyem var.
Kemal abi hem guzel hem de uygun fiyatli is yapiyor.
Esas isi kaporta boya zaten ancak ben sadece gocuk icin gittigimden o konu da birsey diyemem.
kemal şimşek oto · bahçekapı, 2573. sk. no:38, 06990 etimesgut/ankara, تركيا
Kemal Şimşek Oto · Bahçekapı, 2573. Sk. No:38, 06990 Etimesgut/Ankara, تركياhttps://www.google.com/maps/place/Kemal+%C5%9Eim%C5%9Fek+Oto/@39.9330589,32.7159326,16.31z/data=!4m6!3m5!1s0x14d34801b8aecf63:0x9df89bedc4b2d3d6!8m2!3d39.9308463!4d32.7195753!16s%2Fg%2F11fmvc_1kp?coh=164777&entry=tt&shorturl=1
Benzer içerikler
- eat8 şanzıman kronik sorunları
- egm boş plaka sorgulama
- akü ömrü ne kadar
- istanbul-izmir eski yol kaç km
- nissan qashqai 1.3 dig-t kronik sorunları
- porsche taycan menzil
- ds 4 pallas
- opel mokka elektrikli fiyat
- dfsk e5 yorumlar
- huawei aito m9 türkiye"ye ne zaman gelecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X