Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Laptop oldugu için bilmiyorum. Orta falan farketmez en düşükte oynasam yeter. Kasar mı?
  • En düşük ayarlarda görüntü inanılmaz kötü oluyor. Başlatma seçeneklerine -USEALLAVAILABLECORES -sm4 -d3d10 kodlarını yazarsan biraz daha iyi performans alabilirsin
  • Yeni başlayan yada tecrübeli arkadaşlar unofficial IGN TURKIYE 20x servera gelin lag yok beraber oynayalım tek oynamaktan sıkıldım pm bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: confilax

Yeni başlayan yada tecrübeli arkadaşlar unofficial IGN TURKIYE 20x servera gelin lag yok beraber oynayalım tek oynamaktan sıkıldım pm bekliyorum

nekadar unofficialda oynadıysam hepsi 1-2 hafta içinde kapandı bende ara vermiştim canıma tak etmişti. geçenlerde tekrar başlama kararı aldım. birsürü server baktım en iyisi ign di. girdim başladım herşey güzel lagsız. ertesi gün server gitti gelmedi daha. bende bıraktım bütün gün server gelmeyince. yani bunada güven olmaz. bayağıda heves etmiştim güzel server diye.
  • Yok be hocam ya sorun yok düzelmiş herşey önceden baZı sorunlar olmuş ama şuan sorun yok gel oynayalım sıkıldım bende tek basıma 😀

• herkez hangi serverda oynadığı yazsın beyler bende oraya geleyim
  • IGN 20x unofficial dayım ben gelmek isteyenleri beklerim yaş 26 iş dolayısıyla akşamları gelebilirim oyuna tek oynamaktan sıkıldım 😀

• quote:

Yok be hocam ya sorun yok düzelmiş herşey önceden baZı sorunlar olmuş ama şuan sorun yok gel oynayalım sıkıldım bende tek basıma 😀

az önce girdim gene IGN serverına, devam edeyim diye. karakterim ve evim silinmiş. niye? çünkü server çökmüş. habirede çöküyormuşta sordum chatten. başlama dediler hatta. oyuncu sayısıda birhayli azalmış.
  • Arkadaşlar 3 kişi başlamak için server arıyoruz, eğer güzel pingli server bilen varsa yazabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Arkadaşlar 3 kişi başlamak için server arıyoruz, eğer güzel pingli server bilen varsa yazabilir mi ?

Aranıza alırsanız bende size katılmak isterim yaş 26 akşamları online olabiliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Arkadaşlar 3 kişi başlamak için server arıyoruz, eğer güzel pingli server bilen varsa yazabilir mi ?

Aranıza alırsanız bende size katılmak isterim yaş 26 akşamları online olabiliyorum

Valla hocam bizde arıyoruz, eğer bulamazsak server açmayı düşünüyorum 30 liralık sağlam birşeyler
  • Tamam hocam bende ortak olurum açarsanız haber bekliyorum senden 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confilax -- 12 Haziran 2016; 21:24:39 >
  • Bu oyunda lagsız server aramayın boş yere. Bulamazsınız kolay kolay. Girin bir orijinal servere oynayın derim. Pvp-Pve sizin tercihiniz artık. Zor oynayın ki oyunu gerçek anlamda tadına varın derim. x20 x30 falan oynayacaksanız da pvp oynayın.
  • Aynen katılıyorum arkadaşıma... Oynayacaksanız Offical oynayın yine ekip oynayın ama resmi sunucularda oynayın.
  • Arkadaslar neden bu oyunun optimizasyonu bu kadar kötü internet okudugum izlediğim kadarı ile ve ne zaman düzelir sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Arkadaslar neden bu oyunun optimizasyonu bu kadar kötü internet okudugum izlediğim kadarı ile ve ne zaman düzelir sizce

Oyunda bi sorun yok gayet akıcı güzel oynuyorum ben

• confilax kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınızı öğrenebilirmiyim acaba

• Benim GTX 970 bende yüksek ayarlarda gayet iyi akıcı oynuyorum...
  • Valla ismini unuttum ama 4gb 256 bit olduğunu hatırlıyorum

• Öyle diyorsunuz da 300 pingten aşağı official server yok, sunucular Amerika veya Avrupa'da...

Geçen sene İstanbul'dan server ayarlamıştık, sunucuda 30 ping vardı. Başka türlü oynayamazsınız.

Daha dün 10 tane official sunucu denedik. 5 tane ağaç kırıyorum bir geri atıyor üstüm boş, böyle oyun mu oynanır.

Edit: IGN'in sunucusuna girdim şöyle bir not yazmışlar girişte;

Sunucunun sürekli çökmesinin sebebi bina sayısıdır, sorunu düzeltmek ve bina sayısını azaltmaya çalışıyoruz vs...

Allahın işsizleri derenin etrafını 10 km duvarla çevirmiş böyle sunucu da oyun mu oynanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 13 Haziran 2016; 13:19:53 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.