Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bylordd

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Orijinalden alıntı: ByTT

Şöyle kalabalık 2x türk serverı olsa güzel olacak fazla bakan ilgilenen kişi yok gibi türklerden bir yere toplansa güzel olacak aslında

Benim yorumumun üstündeki yorumu okumadın mı? Kaç kişiyseniz gelin başlayın burada. Bende daha girmedim. Lag olayı falan ne durumda bilmiyorum. Akşam başlıyorum kısmet olursa.

Akşam denedik girdik çıktık vs. Lag olayı sıfır Ping 50 ile 90 arası istanbul ve yakınlarına 20-30 olur herhalde ....
    ByTT kardeşim server Sıfır daha bu gece açıldı oyunu öğrenmek iyi vakit geçirmek için iyi bir fırsat şu an 5 kişiyiz serverda oynayan gelmek isteyenler buyursun...

Harita : The Center
    Etkiler : Sadece 2x Hasat.
    Server Adı : [TR] ARK BARONLARI

Nerde göremedim ben serverı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

quote:

quote:

quote:

Şöyle kalabalık 2x türk serverı olsa güzel olacak fazla bakan ilgilenen kişi yok gibi türklerden bir yere toplansa güzel olacak aslında

Benim yorumumun üstündeki yorumu okumadın mı? Kaç kişiyseniz gelin başlayın burada. Bende daha girmedim. Lag olayı falan ne durumda bilmiyorum. Akşam başlıyorum kısmet olursa.

Akşam denedik girdik çıktık vs. Lag olayı sıfır Ping 50 ile 90 arası istanbul ve yakınlarına 20-30 olur herhalde ....
    ByTT kardeşim server Sıfır daha bu gece açıldı oyunu öğrenmek iyi vakit geçirmek için iyi bir fırsat şu an 5 kişiyiz serverda oynayan gelmek isteyenler buyursun...

Unofficial kısmına gelip arama yerine BARON yazarsan çıkacaktır. Sonra onu favorilere ekle

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    nezaman gelecekler bilmiyorum. ayrı paketler değiller. ayrı serverlarda aktif olurlar. Yani her serverda hayvan olarak oynayamayız.
  • bylordd kullanıcısına yanıt
    Oyunu tekrar yüklüyorum servera gelmeyi düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Unofficial kısmına gelip arama yerine BARON yazarsan çıkacaktır. Sonra onu favorilere ekle

max kişi sayısını 50 falan yapsanız daha iyi değil mi ?

• bylordd kullanıcısına yanıt
    Server dün bi ara kapalı gibiydi akşam açıldı şuan gene gözükmüyor admin girince mi açılıyor böyle olmaz ki
  • quote:

Server dün bi ara kapalı gibiydi akşam açıldı şuan gene gözükmüyor admin girince mi açılıyor böyle olmaz ki

O konuda benim de pek bir bilgim yok. 8-5 çalıştığım için sadece akşamları giriyorum. Eğer sürekli açık değilse sıkıntı tabiki.
  • quote:

Arkadaşlar Forumdan bazı arkadaşlarımızla beraber oynadığımız Offical serverımızdan youngeagle_3 arkadaşımızın bahsettiği server, server problemleri sebebe ile ayrılma kararı aldık ve dün gece itibari ile Unoffical bi server açtık. Katılmak isteyen olursa bilgiler aşağıdadır.

Offical sunucularla aynı özelliklerdedir. Kurallar aynıdır. Sadece 2x Hasat var.
    Server Adı : [TR] ARK BARONLARI...
    Not : Serverda oynayan oldukça ömür boyu açık kalma garantilidir.

Hocam 3 arkadaş geldik JackGhosen, Fenix, Eduwar

Kapanmaz ise hep oynamak isteriz

• Arkadaşlar offical sunucuya verdiğimiz uzun bi aradan sonra tekrardan başlamaya karar verdik ve başlar başlamazda 8 kişiye ulaşabildik ama sayımız ne kadar çok olursa bizim için o kadar iyidir tabiki kaliteli insanlarla oluşan bi kalabalık tercihimizdir grubumuza katılıp bu oyuna bizimle devam etmek isteyenler için gerekli tek kural +18 yaş ve ts3 kullanımıdır ilgilenenler direk benimle iletişime geçebilir ayrıca tecrübeniz veya toplam oyun saatiniz kesinlikle önemli değildir önemli olan kaliteli bi grup oluşturabilmek

Steam: Endem

(bulamayanlar için profil linki):http://steamcommunity.com/profiles/76561198220705596/

• Beyler BARONLAR serverına bekliyoruz güzel bir dayanışma ve güzel muhabbet var forum olarak katılımınızı bekliyoruz.

Unofficial yani resmi olmayan bölümüne BARONLAR yazıp aratarak bulabilirsiniz lag olayı falan hiç bir sorun yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sunucu sizinse admine iletirmisiniz, raft üzeri structure sayısını biraz arttırsın gemi yapıyordum yarıda kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Hocam sunucu sizinse admine iletirmisiniz, raft üzeri structure sayısını biraz arttırsın gemi yapıyordum yarıda kaldı

Gemi mi :) Onu lava getireceksen açık denizden getir. Arkadaş karlı yerin oraya köprü döşedi geçemezsin. :)

Adadaki asansör yapılmış olan yer size mi ait?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 17 Haziran 2016; 13:57:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Hocam sunucu sizinse admine iletirmisiniz, raft üzeri structure sayısını biraz arttırsın gemi yapıyordum yarıda kaldı

Gemi mi :) Onu lava getireceksen açık denizden getir. Arkadaş karlı yerin oraya köprü döşedi geçemezsin. :)

Adadaki asansör yapılmış olan yer size mi ait?

Yok hocam bizim dandik bir ev var kıyıda, gemi yapıyorum ada ada gezmek için

Yeni haritayı bilmiyorum da lav felan nereyse artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 17 Haziran 2016; 14:03:19 >

• üstatlar bu oyunu torrent ten indirdim güncellemeler yapılamaz mı
    yapılıyorsa nasıl ?
  • Bir unofficial maceram daha hüsranla sonuçlandı. [TR] ULUSAL ARK TheCenter 20x[PVP]... diye adı olan servera başlamıştım. ping 50nin altında, 100 kişi kapasiteli 20x herşey, the center mapi, genelde 40+ oyuncu online oluyor. Yani tam istediğim tarzdaydı. girdim 2 gün oynadım kocaman bi base yaptım eşyalar yok sadece ama herşeyin yeri hazır. dino tamelemedim öldürülür gece diye. basede de birşey yok zaten raidlenme korkumda yok. girmedim oyuna bir gün başka işlerden dolayı. admin gelmiş basede dinozor ve eşya yok diye silmiş basei gelde sövme. söyledim admine. ben boş base sandım diyor. tabi telafide edemiyor.

Ayrıca raidlenmekte direk basein yok olması demek bu tarz serverlarda çünkü senin ev dolu diyelim, akşam raidlendin dinoların öldü eşyaşarın çalındı. ardından admin geldi base boş dinozor yok eşya yok siler basei. ertesi sabah girdin oyuna evinin olması gereken yerde trikelar otlanıyor

İlla official oynatacaklar adama ya başka çare kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Bir unofficial maceram daha hüsranla sonuçlandı. [TR] ULUSAL ARK TheCenter 20x[PVP]... diye adı olan servera başlamıştım. ping 50nin altında, 100 kişi kapasiteli 20x herşey, the center mapi, genelde 40+ oyuncu online oluyor. Yani tam istediğim tarzdaydı. girdim 2 gün oynadım kocaman bi base yaptım eşyalar yok sadece ama herşeyin yeri hazır. dino tamelemedim öldürülür gece diye. basede de birşey yok zaten raidlenme korkumda yok. girmedim oyuna bir gün başka işlerden dolayı. admin gelmiş basede dinozor ve eşya yok diye silmiş basei gelde sövme. söyledim admine. ben boş base sandım diyor. tabi telafide edemiyor.

Ayrıca raidlenmekte direk basein yok olması demek bu tarz serverlarda çünkü senin ev dolu diyelim, akşam raidlendin dinoların öldü eşyaşarın çalındı. ardından admin geldi base boş dinozor yok eşya yok siler basei. ertesi sabah girdin oyuna evinin olması gereken yerde trikelar otlanıyor

İlla official oynatacaklar adama ya başka çare kalmadı.

Öncelikle geçmiş olsun. Pvp serverlerin tek başına olmayacağını daha önceki mesajlarımda da söylemiştim. Olmaz tek olmaz. :) Sen x20 de bu kadar sıkıntı yaşadığını söylüyorsun official pvp de hiç şansın yok. Server kapanmaları, gelip adminlerin binaların silmesi vs... de cabası. Aklı sıra lagı engellemeye çalışıyorlar.Benim 1-2 gün işim olamaz mı. Ne diye yapılan o kadar şeyi gelip silersin misal.

• Teşekkürler. aslında adminler wipe atmasa veya 2-3 gün serverı geri sarmasa veya baseimi silmese 20x de ben çok rahat oynarım ama birinden biri illa oluyor oynanmıyor. Şansımı deneyip duruyorum çünkü ark ı oynamayı gerçekten istiyorum bi bahane arayıp duruyorum. neyse zaten bu unofficialdan sonra official bir servera girdim ama bir trike tame edeyim dedim aman Allahım imkansız dolmuyor bar istediğin kadar bekle artmıyor. Onuda bugün bıraktım mecbur. officiallar en az 5 kişiyle oynanır başka yolu yok.( biliyordum gerçi bunu 1 yıldır ama bilmek istemedim oynamak için :D )

20xte rahat oynayabilmemin sebebi bir vault yapıyorsun ama onu patlatmak için 40 c4 gerekiyor. yaparım 5 tane vault sıkıyorsa patlatsınlar

• beyler unofficial serverda oynayacak 10x 20x civarı serverlarda oynayacak arkadaş aranıyor 2 kişiyiz 2 kişi olursa iyi olur Steam
  • Beyler 5 arkadaş oyuna başlıcaz önerileriniz neler ilk gün için birde oyun tam sürüme ne zaman geçiş yapacak ?
  • quote:

Saat olarak ne zamanı kasdettiniz bilemedim ama şu bilgiyi verebilirim. Server Sabaha karşı 05:00 gibi resetleniyor. Birde ben ayar felan yapıp yeniden başlatınca 5-10 dk ya felan geliyor. Bunlardan birisine denk gelmiş olabilirsiniz. En iyisi server listede bulunduktan sonra Favorilere eklemeyi unutmayın.

Bu arada server ayarları değiştirildi. 5x Hasat 5x Tame 5x Exp olarak değiştirildi.
    Server : [TR] ARK BARONLARI
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.