Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde Tekrar edeyim ... Yeni servera başladık gelmek isteyen arkadaşlar olursa ben kardeşim ve youngeagle arkadaşımla beraber ( tabii ayrı tribelerde çünkü bu server PVE ) oynuyoruz. Gelirseniz sizede parsellediğimiz alanlardan yer verebiliriz yada kendiniz beğenir yer bulursunuz başlangıç yapmanıza, ihtiyacınız halinde başka yardımlardada bulunabilirz.

Server : EU Offical PVE THECENTER 633

Bekleriz...
  • http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/448484556148688326/084DF10B6FD2E18661039CEB4A217F4A9033AE43/
    http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/0/357286663693985108/

nezaman şu grafiklerde oynayabileceğiz anca gtx 1080 bu grafiklerde oynatır. ama gtx970i alalı daha 1 yıl oldu almam kart falanda bir oyun için

• Herkese iyi oyunlar arkadaşlar uzun süredir birlikte olduğumuz ekibimize yeni arkadaşlar arıyoruz ekibe alımda tecrübe yada oyun saati değil samimyet ve güvenilirliğe önem veririz gelen kişiler zaten tecrübeyi bizimle kazanacaktır onun dışında daha etkili ve sağlıklı bir iletişim için ts3 ve 18 yaş kuralımız bulunmaktadır diğer koşulları konuşup ekibe katılmak isteyenler direkt olarak bana ulaşabilirler

Steam= Ragnarok
  • Arkadaşlar bu oyunu gt 840m ekran kartlı , 8gb ramli pc kaldırır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/448484556148688326/084DF10B6FD2E18661039CEB4A217F4A9033AE43/
    http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/0/357286663693985108/

nezaman şu grafiklerde oynayabileceğiz anca gtx 1080 bu grafiklerde oynatır. ama gtx970i alalı daha 1 yıl oldu almam kart falanda bir oyun için

Hocam o resim nedir öyle.Hayran kaldım

Mod ile mi böyle yoksa normalde oyunun grafikleri bu şekildemi ?

• modsuz. 4k ultra ayarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

modsuz. 4k ultra ayarlar.

Yine eskiye göre çok düzeldi. Bende R9 270x var çok kasıyordu eskiden. Şimdi bazı ayarlar low bazı ayarlar mediumda yağ gibi akıyor. Yavaşlama sadece serverdan kaynaklanıyor. Local oyundan canavar gibi. Bu oyun localdeki gibi lagsız olsa aslında çok zor hayatta kalması. :) Bakma serverlerda lag var diye hayvanlar vuramıyor bize.
  • Bütün politikası ''more dinos!!!'' olan bir oyun yapımcısından mevcut kartlar ile bu grafikleri beklemeyin bence. gtx1080 epic ayarlarda fullHD çözünürlükte 60 fps görürse ne iyi. Ne kaldı ki 4K hayal. belki gtx 1180 de görürüz oda bir ihtimal
  • Tahmin ettiğim gibi videosu düştü bile buyrun

• Merhabalar kolay gelsin beyler oyunu dün satın aldım fakat hangi serverde oynamam gerekiyor bazıları var pingi yüksek bazıların pingi düşük
    pingi düşük olanlara giriyorum ordada kimse yok ne yapmam lazım bi yardım ederseniz sevinirim
  • alkn159 A kullanıcısına yanıt
    Oyunu mmo gibi düşünme öyle çok kalabalık serverlar da lag problemi oluyor zaten, ama yeni gelen map ta oyanayn arkadaşlar var yorumlara bakarsan onların oynadığı server da lag problemi yok diyorlardı son bir kaç gün içinde yazılanları kontrol et istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkn159

Merhabalar kolay gelsin beyler oyunu dün satın aldım fakat hangi serverde oynamam gerekiyor bazıları var pingi yüksek bazıların pingi düşük
    pingi düşük olanlara giriyorum ordada kimse yok ne yapmam lazım bi yardım ederseniz sevinirim

Eğer başka bir serverda fazla ilerlemediysen. EU PVE Thecenter633 serverına gelebilirsin forumdan gelen 2 arkadaşımız ben ve kardeşim 4-5 kişiyiz. Tabii ayrı kabilelerde. Senide bekleriz. Yok oraya gelmem diyorsan Pingi en düşük olan herhangi bir PVE servera katılmanı öneririm. İyi oyunlar bol şanslar.
  • Asus x550JK oynatabilir mi bu oyunu? 8 gb ramli versiyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

Asus x550JK oynatabilir mi bu oyunu? 8 gb ramli versiyonu.

İşlemcisi felan oyun için yeterli i5-4200H Çift çekirdek 2.8 Ghz , sistem belleğin 4 GB istenen minimum düzeyde , ekran kartı ise orta ayarlarda sorunsuz oynatır gibi görünüyor. Ama en garantisi oyunu al steam den PC ne kur dene çalıştıramadıysan 2 saat içinde iade etme şansın var. Tabii steam iade sistemini değiştirmedi ise en garanti yöntem bu. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bylordd

quote:

İşlemcisi felan oyun için yeterli i5-4200H Çift çekirdek 2.8 Ghz , sistem belleğin 4 GB istenen minimum düzeyde , ekran kartı ise orta ayarlarda sorunsuz oynatır gibi görünüyor. Ama en garantisi oyunu al steam den PC ne kur dene çalıştıramadıysan 2 saat içinde iade etme şansın var. Tabii steam iade sistemini değiştirmedi ise en garanti yöntem bu. İyi günler.

Teşekkürler. Ama ben oyunda aksiyon falan severim Rust gibi oyuncular birbirine saldırabiliyor mu bunda da? Tüfek falan var mı yoksa ilkel silahlar mı var? Oyunu pek araştırmadım sadece birkaç video izledim. Eğer öyleyse ve hemen sıkmayacak bir oyunsa alırım. Güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 2 Haziran 2016; 18:08:05 >

• 3 tane düzeltmeye 1.2gb güncelleme

http://ark.gamepedia.com/242.1
  • Cidden 3 düzeltme için 1.2 gb güncelleme saçma olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. Ama ben oyunda aksiyon falan severim Rust gibi oyuncular birbirine saldırabiliyor mu bunda da? Tüfek falan var mı yoksa ilkel silahlar mı var? Oyunu pek araştırmadım sadece birkaç video izledim. Eğer öyleyse ve hemen sıkmayacak bir oyunsa alırım. Güzel duruyor.

GTA 5 2-3 günde, COD felan 1-2 günde, Crysis 1-2-3 serisi 1-2 günde bitirdim ortalama bu tür oyunlar 2-3 günde bitiyor. ARK a ise 850 saat olmuş oynamaya başlayalı ve halen daha sıkılmadım sıkılacağada benzemiyorum . Aksiyon istiyorsan alası var, Karşı oyunculara saldırmak vs. diyorsan var ama PVP serverlarda ve tek başına PVP serverda oynaman anlamsız ve sonucuda emeklerini kaybetmek, başarısızlık olur. İlkel silahlar var başlangıçta sonrada altıpatlar, tabanca, uzun namlulu tüfek, kanas, otomatik tüfek, roket atar vs. oluyor. Bu arada RUST tan bi arkadaş daha geldi benim base yanına 3-5 gündür oynuyor base ini felan kurdu iyi ilerliyor, 3-5 tane dinosu oldu felan ona sordum RUST mı ARK mı diye -Abi RUST ARK ın yanından geçemez . Bu bambaşka bir oyun. dedi

Neyse eğer gelirsen yada alırsan EU PVE TheCenter 633 serverındayız(Offical).

• Bu oyunu pvp modunda 3-4 farklı serverda denemiş birisi olarak sana tek diyeceğim eğer tek başına ise, uzak dur. :) Official bir serverın pvp sinde oynuyorsan en az 7-8 kişi olmanızda fayda var. Bu 7-8 kişi de aynı anda girip aynı anda çıkmayacak. Dönüşümlü olarak oyunda kalmanız gerek. Dediğim gibi eğer kalabalık grup olabilirsen oyna pvp, eğlenceli oluyor. :) Mesela türklerin x20 serverleri var. Onlarda oynayabilirsin pvp olarak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

GTA 5 2-3 günde, COD felan 1-2 günde, Crysis 1-2-3 serisi 1-2 günde bitirdim ortalama bu tür oyunlar 2-3 günde bitiyor. ARK a ise 850 saat olmuş oynamaya başlayalı ve halen daha sıkılmadım sıkılacağada benzemiyorum . Aksiyon istiyorsan alası var, Karşı oyunculara saldırmak vs. diyorsan var ama PVP serverlarda ve tek başına PVP serverda oynaman anlamsız ve sonucuda emeklerini kaybetmek, başarısızlık olur. İlkel silahlar var başlangıçta sonrada altıpatlar, tabanca, uzun namlulu tüfek, kanas, otomatik tüfek, roket atar vs. oluyor. Bu arada RUST tan bi arkadaş daha geldi benim base yanına 3-5 gündür oynuyor base ini felan kurdu iyi ilerliyor, 3-5 tane dinosu oldu felan ona sordum RUST mı ARK mı diye -Abi RUST ARK ın yanından geçemez . Bu bambaşka bir oyun. dedi

Neyse eğer gelirsen yada alırsan EU PVE TheCenter 633 serverındayız(Offical).

Tamamdır teşekkürler, alırım o zaman yakında. Güzel gözüküyordu zaten.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.