Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

quote:

Orijinalden alıntı: bylordd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bylordd

quote:

Asus x550JK oynatabilir mi bu oyunu? 8 gb ramli versiyonu.

İşlemcisi felan oyun için yeterli i5-4200H Çift çekirdek 2.8 Ghz , sistem belleğin 4 GB istenen minimum düzeyde , ekran kartı ise orta ayarlarda sorunsuz oynatır gibi görünüyor. Ama en garantisi oyunu al steam den PC ne kur dene çalıştıramadıysan 2 saat içinde iade etme şansın var. Tabii steam iade sistemini değiştirmedi ise en garanti yöntem bu. İyi günler.

Teşekkürler. Ama ben oyunda aksiyon falan severim Rust gibi oyuncular birbirine saldırabiliyor mu bunda da? Tüfek falan var mı yoksa ilkel silahlar mı var? Oyunu pek araştırmadım sadece birkaç video izledim. Eğer öyleyse ve hemen sıkmayacak bir oyunsa alırım. Güzel duruyor.

GTA 5 2-3 günde, COD felan 1-2 günde, Crysis 1-2-3 serisi 1-2 günde bitirdim ortalama bu tür oyunlar 2-3 günde bitiyor. ARK a ise 850 saat olmuş oynamaya başlayalı ve halen daha sıkılmadım sıkılacağada benzemiyorum . Aksiyon istiyorsan alası var, Karşı oyunculara saldırmak vs. diyorsan var ama PVP serverlarda ve tek başına PVP serverda oynaman anlamsız ve sonucuda emeklerini kaybetmek, başarısızlık olur. İlkel silahlar var başlangıçta sonrada altıpatlar, tabanca, uzun namlulu tüfek, kanas, otomatik tüfek, roket atar vs. oluyor. Bu arada RUST tan bi arkadaş daha geldi benim base yanına 3-5 gündür oynuyor base ini felan kurdu iyi ilerliyor, 3-5 tane dinosu oldu felan ona sordum RUST mı ARK mı diye -Abi RUST ARK ın yanından geçemez . Bu bambaşka bir oyun. dedi

Neyse eğer gelirsen yada alırsan EU PVE TheCenter 633 serverındayız(Offical).

Tamamdır teşekkürler, alırım o zaman yakında. Güzel gözüküyordu zaten.

Benim yönlendirmem olmasın kendin iyicene araştır, dene, youtubede videolarını izle birde en önemli olan sonuçta bu zevk meselesi , benim çok huşuma giden bişey başkasına sıkıcı gelebilir. O yüzden başkalarının bende dahill tabii :) tecrübelerini boşver kendin gör kendin dene iyicene araştır. Sağlıcakla kal.

• Oyunu almak istiyorum Acaba bu sistem
    8gb ddr3 ram
    İntel core i7 3630qm @2.40ghz
    Nvidia geforce gt365m 2gb 128bit ddr3

İle med de (gölgeler ultra low-aa low-ve bir kaç ayarı daha kısarak) lagsız +20-25fps alır mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba arkadaşlar role play arayanlar için bir server/sunucu kurduk.Amacımız role play'e aç olan kişileri toplamak.Serverımızın kuralları,hikayesi ve başvuru forumuna steam grubumuzdan ulaşabilirsiniz;
    http://steamcommunity.com/groups/arksurvivalevolvedrp
  • Hikayeniz güzelde bazı kurallarınız biraz saçma olmuş örneğin

6-Kendiniz bir savaştayken ya da çatışma ortasında oyundan bilerek çıkmak yasaktır. (elektrik/internet kesintisi dahil değil)

adamın elektriği kesiliyor bu durumda ne yapsın. zaten çuval gibi düşüp kalacak orada

15-Tek bir serverı paylaştığınız ve kaynaklar sınırlı olduğu için lütfen evcil hayvan(dinazor ve diğer türler) sayınızı maksimum 10 da tutunki diğer insanlarda faydalanabilsin.

Bu kuralı da koyduğunuza göre spawn komutlarını kapatmayı düşünüyorsunuz herhalde. Diğer türlü kaynaklar ve dinozorlar yeniden spawn olacağına göre kimsenin sıkıntı çekeceğini sanmam en fazla başlarda biraz trafik olur özellikle demir kaynaklarında

Sonuç olarak oyunun içindeki ekosisteme göre her an her şey olabilecek bir durum var. bu yüzden ya pvp yaşamak için öldür yada pve doğa ile savaş mantığı var. pvp de oynayan oyuncunun eli alışmıştır zaten base nin önünde karınca görse yok eder. adminlik yapan arkadaşların çok başı ağrır çünkü çok kural olan serverlar da çokta zırıltı çıkar. şimdiden kolay gelsin.

• Beyler bu oyun sürekli güncelleme yapıyor günlük sizdede böylemidir acaba cuma günü 1.9 gb güncelleme yaptı dün 550 mb güncelleme yaptı bugünde 327 mb
    oyuna hergün patch mi geliyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

Hikayeniz güzelde bazı kurallarınız biraz saçma olmuş örneğin

6-Kendiniz bir savaştayken ya da çatışma ortasında oyundan bilerek çıkmak yasaktır. (elektrik/internet kesintisi dahil değil)

adamın elektriği kesiliyor bu durumda ne yapsın. zaten çuval gibi düşüp kalacak orada

15-Tek bir serverı paylaştığınız ve kaynaklar sınırlı olduğu için lütfen evcil hayvan(dinazor ve diğer türler) sayınızı maksimum 10 da tutunki diğer insanlarda faydalanabilsin.

Bu kuralı da koyduğunuza göre spawn komutlarını kapatmayı düşünüyorsunuz herhalde. Diğer türlü kaynaklar ve dinozorlar yeniden spawn olacağına göre kimsenin sıkıntı çekeceğini sanmam en fazla başlarda biraz trafik olur özellikle demir kaynaklarında

Sonuç olarak oyunun içindeki ekosisteme göre her an her şey olabilecek bir durum var. bu yüzden ya pvp yaşamak için öldür yada pve doğa ile savaş mantığı var. pvp de oynayan oyuncunun eli alışmıştır zaten base nin önünde karınca görse yok eder. adminlik yapan arkadaşların çok başı ağrır çünkü çok kural olan serverlar da çokta zırıltı çıkar. şimdiden kolay gelsin.

6- da bahsettiğinde zaten kendin yazmışsın dahil değil yazıyor orada, bu demektir ki elektrik kesildiğinde kural ihlali olmamıştır.Senin dediğine geliyor, sen yanlış anlamışsın dostum.
    15- ise bu sonuçta pvp server değil(rol ile pvp yaparsın) sen rol yapmaya giriyorsun 100 tane hayvanla gezmenin bir amacı yok,o yüzden 10 hayvanla sınırlandırılmıştır.

Kısaca biraz yanlış anlamışsın dostum,iyi oyunlar...

• Oyunu aldik bakalim insallah pisman olmam

• Arkadaşlar oyuna yeniden dönmeyi planlıyorum. Şu an tek başımayım. Pvp oynamak isteyenler varsa ekip kurup oynayalım. Yada pve de hangi server ı önerirsiniz?
  • bylordd kullanıcısına yanıt
    geçen arada girmek için pve servera başlayayım dedim ama bi baktım millet her yere tahta çubuklar takmış adım başı. Bunu sanırsam ya ağaç metal taş vs çıkmasın diye yapıyorlar ya da birileri etrafa ev yapamasın diye. sebebi nedir ve etrafta herkes öyle şeyler yapıyor mu. ona göre başlayacam bende pve center mapine.

Bide bende rust oynuyorum hala daha. geçen rustta boş boş takılırken farkettim. rustta evde malzeme bitince elime alıyorum kazma balta çıkıp 2 saat odun topluyorum maden kazıyorum ve istediğin kadar oyna hep aynı hızda madde toplamak zorundasın. arkla kıyasladım, arkta başta amelelik yapıyorsun ama hayvanları evcilleştirdikçe bütün iş acayip kolaylaşıyor ve aşırı zevkli hale geliyor. mesela bronto ile bi kuyruk sallıyorsun 10dk da toplayacağın meyveyi topluyorsun :D evde et mi bitti, al trexi kaplanı vs git dinozor avla çok zevkli, yağmı bitti, gir suya bin balığına dolaş suda. çok fazla dinozorun ve maddenmi oldu yumurtalarıyla kibble yap 120 lvl dinozor peşine düş. yani amaç bitmiyor arkta ve oyun seni ödüllendiriyor. nekadar çok oynarsan işler okadar basitleşiyor ve hızlanıyor. rustta ise hep aynı değişen birşey yok. Rust kötü demiyorum ama arkın neden sıkmadığını söylüyorum. sonuçta bende bu aralar arkadaşlar oynadığı için rustta takılıyorum. ark oynasalar bende dönecem arka.

• Ne zamandir bakmiyordum oyuna,tr secenegi ve yeni harita gelince bir gireyim dedim,oyle meyve toplarken sahilde kurulu bir clana denk geldim,oyle medine dilencisi gibi tek tek toplarken elan geldi sali atti onume:-)
    Ondan sonra baya hizli lvl atladim,1 gunde 15 seviye yaptim,ama hazir yeni baslamisken turklerin oldugu bir haritada kendi basima takilabilecegim bir server var mi?

• Arkadaslar oyuna yeni baslicam tavsiyeleriniz nelerdir nelere dikkat etmeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

geçen arada girmek için pve servera başlayayım dedim ama bi baktım millet her yere tahta çubuklar takmış adım başı. Bunu sanırsam ya ağaç metal taş vs çıkmasın diye yapıyorlar ya da birileri etrafa ev yapamasın diye. sebebi nedir ve etrafta herkes öyle şeyler yapıyor mu. ona göre başlayacam bende pve center mapine.

Bide bende rust oynuyorum hala daha. geçen rustta boş boş takılırken farkettim. rustta evde malzeme bitince elime alıyorum kazma balta çıkıp 2 saat odun topluyorum maden kazıyorum ve istediğin kadar oyna hep aynı hızda madde toplamak zorundasın. arkla kıyasladım, arkta başta amelelik yapıyorsun ama hayvanları evcilleştirdikçe bütün iş acayip kolaylaşıyor ve aşırı zevkli hale geliyor. mesela bronto ile bi kuyruk sallıyorsun 10dk da toplayacağın meyveyi topluyorsun :D evde et mi bitti, al trexi kaplanı vs git dinozor avla çok zevkli, yağmı bitti, gir suya bin balığına dolaş suda. çok fazla dinozorun ve maddenmi oldu yumurtalarıyla kibble yap 120 lvl dinozor peşine düş. yani amaç bitmiyor arkta ve oyun seni ödüllendiriyor. nekadar çok oynarsan işler okadar basitleşiyor ve hızlanıyor. rustta ise hep aynı değişen birşey yok. Rust kötü demiyorum ama arkın neden sıkmadığını söylüyorum. sonuçta bende bu aralar arkadaşlar oynadığı için rustta takılıyorum. ark oynasalar bende dönecem arka.

Dik olanlarını (Pillar) base yakınnlarına, yada kaynak noktalarına koyuyoruzki başkası gelip gecekondu yapmasın. Kaynakta 1 amaç daha var bilmeyen yada kötü niyetli olan birileri base yada daha ufak bişey inşa edip kaynak yenilenmesini engellemesin diye. Ağaç taş felan çıkmasın istersende Foundation denen büyük temel yarleştirebiliyorsun. 2. paragrafındaki Ark hakkındakilerde doğru tespitler. RUST oynamadım ama biraz araştırdım almak için ARK dan önce oun araştırıyorken ARK ı buldum iyikide RUST ı H1Z1 i bulmamışımda ARK ı bulmuşum diyorum. .. Kal sağlıcakla.

• GT635m ile oynayan var mı

• www.oyunmio.com // Editör olmak isteyenler mail atabilir info@oyunmio.com

• gtxio G kullanıcısına yanıt
    540m ile düşük ayarlarda sorunsuz oynadım.
  • Arkadaşlar oyunda yapılacak bir sürü şey var. Bunları kısa sürede nasıl öğrenebilirim. Bir site ve youtube kanalı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Arkadaşlar oyunda yapılacak bir sürü şey var. Bunları kısa sürede nasıl öğrenebilirim. Bir site ve youtube kanalı var mı ?

Seninle don't starve oynamıştık daha önceden. Oyunun hayırlı olsun.
    Oyunu pvp mi oynuyorsun pve mi bu önemli öncelikle. Pvp oynuyorsan da yeni başladığın için orijinal serveri tavsiye etmem. Gir Türklerin x20 serverlerinda oyna. Ölsen de yıkılsan da toparlanman kolay olur hem oyunu öğrenirsin. Oyunu öğrenme konusunda seni en hızlı bilgilendirecek olan, yine oyunu daha önceden oynamış birisi ile oynamandır. Ayrıca wiki sayfasının çok faydası olur sana. Sürekli bakarsın takıldığın şeylere. Onun dışında buradan sorularını sorarsın ama ne kadar hızlı ve etkili olur bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Arkadaşlar oyunda yapılacak bir sürü şey var. Bunları kısa sürede nasıl öğrenebilirim. Bir site ve youtube kanalı var mı ?

Seninle don't starve oynamıştık daha önceden. Oyunun hayırlı olsun.
    Oyunu pvp mi oynuyorsun pve mi bu önemli öncelikle. Pvp oynuyorsan da yeni başladığın için orijinal serveri tavsiye etmem. Gir Türklerin x20 serverlerinda oyna. Ölsen de yıkılsan da toparlanman kolay olur hem oyunu öğrenirsin. Oyunu öğrenme konusunda seni en hızlı bilgilendirecek olan, yine oyunu daha önceden oynamış birisi ile oynamandır. Ayrıca wiki sayfasının çok faydası olur sana. Sürekli bakarsın takıldığın şeylere. Onun dışında buradan sorularını sorarsın ama ne kadar hızlı ve etkili olur bilmem.

Aynen hocam Don't Starve oynamıştık. Şuan Don't Starve zevk vermiyor. Oyunda yapacağım şey kalmadı

Oyunu bazen pvp , bazen pve oynuyorum. Ama pvp olarak daha fazla diyelim. Bakalım zamanla öğreniriz artık başka yol yok gibi :)

• Özelliklerim:

Nvidia 920m ekran kartı 2 gb
    16 gb ram
    i5 5200u cpu 64 bit
    windows 10

kaç fps alırım rahat oynar mıyım?
  • Atakan Yildirim A kullanıcısına yanıt
    Ram ve işlemci gayet yeterli de. Ekran kartı ile Epik ayarlarda oynayamazsın belki ama orta ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.