Şimdi Ara

Arjinin ve boy uzaması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
5.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arjinin boyu uzatmada yardımcı rol oynuyormuş.Varmı kullanıpta boyunda bi değişim gören? Universal GH Max yada Hardline AOL almayı düşünüyorum tabi etkisi olacaksa.Yaşım 16.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Universal GH Max Türkiye'de yasaklandı haberin olsun.
  • TechR T kullanıcısına yanıt
    Sadece tekil bir amino asit e bağlı kalmamanı öneririm .

Arjinin saçları ve tırnakları uzatan amino asittir . Damar açıcı özelliği vardır .

Tavsiyem sabah kalkınca ve akşam yatmadan içeceğin güzel büyük bardak süt senin için daha etkili olacaktır .

Bununla birlikte antreman öncesi ve sonrası barfikse asılmayı dene . Yapabiliyorsan evde varsa sabah kalkıncada yap .

Bunun yanında ağır kilolara girmekten kaçın gelişim çağındasın abuk subuk ürünler ile baltalama .
  • Yine mi sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

Universal GH Max Türkiye'de yasaklandı haberin olsun.

Bilmiyordum hocam sağolun bilgi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Equdilaria

Sadece tekil bir amino asit e bağlı kalmamanı öneririm .

Arjinin saçları ve tırnakları uzatan amino asittir . Damar açıcı özelliği vardır .

Tavsiyem sabah kalkınca ve akşam yatmadan içeceğin güzel büyük bardak süt senin için daha etkili olacaktır .

Bununla birlikte antreman öncesi ve sonrası barfikse asılmayı dene . Yapabiliyorsan evde varsa sabah kalkıncada yap .

Bunun yanında ağır kilolara girmekten kaçın gelişim çağındasın abuk subuk ürünler ile baltalama .

Uzun süredir her kalktığımda günlük süt içiyorum hocam yalnız gece yatmadan içmiyorum.Sabahları 500 gün içinde 500 toplam 1 L süt tüketiyorum.Bende durumlar farklı hocam erken ergenliğe girdiğim için boyum 14 yaşından beri hemen hemen aynı.Uzayamıyorum sporuma beslenmeme ne kadar dikkat etsemde.

• TechR T kullanıcısına yanıt
    Doktora gidip film çektirebilirsin omurgan arasındaki boşluklara baktırabilirsin . Tahminen daha ne kadar uzayacağın konusunda destek oluyor ve bilgi veriyorlar bu konuda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Doktora gidip film çektirebilirsin omurgan arasındaki boşluklara baktırabilirsin . Tahminen daha ne kadar uzayacağın konusunda destek oluyor ve bilgi veriyorlar bu konuda

Techr kardeşimizin yapmadığı şey yok Ünlüdür buralarda, mesela ben konu başlığını okuduğumda kesin Techr diyip girdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu

quote:

Techr kardeşimizin yapmadığı şey yok Ünlüdür buralarda, mesela ben konu başlığını okuduğumda kesin Techr diyip girdim

:D Bende yeniyim pek bilmiyorum aklımda bulunsun o zaman :)

• quote:

https://vitamin.com.tr/universal-gh-max-180-tablet

yasaklanan birşey yok ürün satılıyor .Eğer dediğin buysa.
  • Burdada mı sen varsın Beyler ciddi ciddi cevap vermeyin şuna.Konu dışının trollü bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: semihylc

quote:

https://vitamin.com.tr/universal-gh-max-180-tablet

yasaklanan birşey yok ürün satılıyor .Eğer dediğin buysa.

ürün yasak. evet o sitenin getirdiğini biliyorum. bod****tr'de çok tartışması oldu. ama ürünün satışı yasak türkiye'de. nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama bu site satıyor.

• Senceroo kullanıcısına yanıt
    adamlar satıyolar demekki yasak değil , diğer firmalarda bende görmedim bu ürünü sadece bunlar almış olabilir etkili bir ürünmüş duyduğuma göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihylc

adamlar satıyolar demekki yasak değil , diğer firmalarda bende görmedim bu ürünü sadece bunlar almış olabilir etkili bir ürünmüş duyduğuma göre.

hayır arkadaşım yasak olduğunu biliyorum hatta resmi gazetede çıkmıştı. Universal Türkiye distribütörü FarmaTek daha satışını yapmıyor ama bu site yapıyor. Heralde daha kimse şikayet etmedi.

http://www.farmatek.com.tr/Universal-Nutrition
  • Hocam 191 biri olarak tavsiyem peynir ye. Hayatimda bi kere sut ictim onu da kustum. Ama peynir bagimlisiyim. Ve faydasini cok gordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pony Hunter

Hocam 191 biri olarak tavsiyem peynir ye. Hayatimda bi kere sut ictim onu da kustum. Ama peynir bagimlisiyim. Ve faydasini cok gordum.
    peynir yediğin için değil genetiğinde olduğu için 191sin
  • Hocam annem 175 babam 180 ben 191im. Genetikten mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pony Hunter

Hocam annem 175 babam 180 ben 191im. Genetikten mi?
    evet :D illa anne baban uzun olacak diye bir şey yok, benim gibi deden de uzun olabilir. annem 165 babam 173 ben 191, dedem de 191
  • Yok benim gibi olan yok ta daha önceki nesilde vardi heralde

• Arjinin boy uzatir mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.