Şimdi Ara

Arjantin'e gitmenin en ucuz yolu nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sık sık yurt dışı seyahati yapan arkadaşların tecrübesine ihtiyacım var, Arjantin e gidip 1-2 hafta kalmayı planlıyorum. Bana sadece ulaşım masrafı gerekiyor, hazır ev var zaten :D

Uçak bileti fiyatına baktım 2500 TL diyor tek yön, bu para çok yüksek muhakkak daha ucuz bir yolu vardır. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arjantin'e Gitmenin En Ucuz Yolu

Arjantin'e seyahat etmeyi planlıyorsanız, para tasarrufu yapmak için en ucuz seçenekleri araştırmanız gerekir. İşte Arjantin'e gitmenin en uygun fiyatlı yollarından bazıları:

Ucuz Uçuşlar:

• Havayollarının indirimli biletleri ve promosyonlarını takip edin.
    • Sezon dışı dönemlerde ve hafta içi seyahat edin.
    • Ucuz havayollarını düşünün, ancak bagaj ve ek ücretler konusunda dikkatli olun.

Gemiler:

• Arjantin'e Avrupa'dan gemi ile gitmenin daha ucuz olabileceği durumlar vardır.
    • Yolculuk daha uzun sürer, ancak maliyetleri çok düşük tutabilir.

Kara Yoluyla:

• Eğer komşu bir ülkeden geliyorsanız, kara yoluyla Arjantin'e girmeyi düşünün.
    • Sınır geçişlerinde vize gereksinimlerini ve ücretleri kontrol edin.

Diğer İpuçları:

• Seyahat masraflarınızı azaltmak için bütçe dostu konaklama seçenekleri arayın.
    • Yerel restoranlarda yemek yiyerek ve toplu taşıma kullanarak paradan tasarruf edin.
    • Seyahat sigortası yaptırmayı düşünün, böylece beklenmedik olaylar karşısında korunun.

Uygun fiyatlı uçuşlar, gemiler ve kara yolu seçeneklerini araştırarak, Arjantin'e uygun fiyatlı bir şekilde gidebilirsiniz. Bu ipuçlarını takip ederek, maliyetleri düşük tutarken harika bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Wipe out'a katılmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 18 Aralık 2009; 22:46:11 >
  • Yürüyerek git
  • quote:

Orijinalden alıntı: GirişYapıldı

Yürüyerek git

Arada okyanus var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggerPoison

quote:

Yürüyerek git

Arada okyanus var.

Orayı da yüzerek geçerse no problem...
  • en ucuz yolu yürümek ve yüzmek.
    otostopla gitme var ama tavsiye etmiyoruz
  • 2500 tl mi? first classta gitmeyiver arkadasım sende. bizim arkadaslar amerikaya gitti geldi gidis dönüş 1000 dolar civarıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yürüyerek git

Arada okyanus var.

Arada okyanus olmasa yürüyerek gidilir yani? E o kadar yolu yürüyen adam o okyanusuda yüzerek geçer zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Sık sık yurt dışı seyahati yapan arkadaşların tecrübesine ihtiyacım var, Arjantin e gidip 1-2 hafta kalmayı planlıyorum. Bana sadece ulaşım masrafı gerekiyor, hazır ev var zaten :D

Uçak bileti fiyatına baktım 2500 TL diyor tek yön, bu para çok yüksek muhakkak daha ucuz bir yolu vardır. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Iberia ve Alitalia'da ekonomiden gidip donersen 2000 liraya falan gelir...Ben de subatta gidecem...Henuz bilet almadim 1 hafta once baktigimda fiyatlar 2000 civarindaydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

quote:

Yürüyerek git

Arada okyanus var.

Arada okyanus olmasa yürüyerek gidilir yani? E o kadar yolu yürüyen adam o okyanusuda yüzerek geçer zaten.

Gdilir tabi neden gidilmesin,Allah vermiş 2 tane ayak, kullanmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germanic -- 18 Aralık 2009; 22:53:24 >

• quote:

Yürüyerek git

Canın sıkılıyorsa tuvalete git....

Veletlerle uğraşacak vaktim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

quote:

Sık sık yurt dışı seyahati yapan arkadaşların tecrübesine ihtiyacım var, Arjantin e gidip 1-2 hafta kalmayı planlıyorum. Bana sadece ulaşım masrafı gerekiyor, hazır ev var zaten :D

Iberia ve Alitalia'da ekonomiden gidip donersen 2000 liraya falan gelir...Ben de subatta gidecem...Henuz bilet almadim 1 hafta once baktigimda fiyatlar 2000 civarindaydi...

Ben google dan biraz araştırdım böyle bir fiyat aldım daha ucuzu olduğuna zaten eminim ama çok fazla bakamadım. Farklı ülkelerden ayrı ayrı bilet, tren vs yapsam nasıl olur ki ?

• quote:

quote:

Yürüyerek git

Canın sıkılıyorsa tuvalete git....

Veletlerle uğraşacak vaktim yok

Tamam abi
  • Tabi ki gemi
  • Uçaktan başka bir seçeneğin yok.Tek alternatif uçak seyahati.Aktarmalı gitmenin de bir mantığı yok.ABD üzerinden aktarmalı gitsen ABD ye uçak bileti de 2000 tlye felan denk geliyor,senin için yolu uzatmaktan başka birşey olmaz.
    Yapabileceğin tek şey,firmalar arasında fiyat farklarını incelemek olacaktır.
  • Degmez bence gitmeye
  • quote:

quote:

quote:

Yürüyerek git

Arada okyanus var.

Orayı da yüzerek geçerse no problem...

eurotripdeki espri

• WIPE OUT
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Wipe out'a katılmak.

bunu yazmak için girmiştim
  • Kacak gemiye bin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.