Arjantinli politikacılara akrabalarını 2000$ maaşlı devlet memurluğuna soktuğu için hırsız diyerek iktidara gelen Javier Milei dün çıkardığı libra coini ruglayarak bir gecede 107.000.000$ kazandı. Arjantin devleti X hesabından duyurulan coini Javier Milei de kendi hesabında rtleyip pinledi. Coin kısa sürede uçup 4$ seviyesine geldi. Coini çıkaran cüzdanlar elindekilerin hepsini satıp 107m$ kâr etti. Coin 0,02$a düştü. Javier Milei rtlediği twiti sildi. Rtledim ama ben parçası değildim diyip ne alakaysa rakip politikacıları suçladı. ![]() x.com https://x.com/lookonchain/status/1890619615883219455?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 15 Şubat 2025; 11:14:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arjantin başkanı Javier Milei kriptocuları soydu

-
-
Bu adam gene coinde yapıyor. Bizimkisi ülkenin milli parası tl de yapıyor. Zevkine demeç vererek paranın değerini arttırıp, azaltıyor yıllardır.
-
Testere Milei şu an Arjantin'e aylık dnflasyonu Turkiye'nin altına indirmiş durumda. Yillikda hala Türkiye düşük ama aylık olarak Arjantin bizim altımıza indi.
Adam bütün belescileri , bankamatik memurlarını, gereksiz sol ideologlari devletten sutladı. Sonuç ne olacak baya merak içindeyim.
Halk desteği ise inanılmaz biçimde hala yüzde 50lerde geziniyor. Halk ne kadar kan emicilerden bıktıysa bu adamı sonuna kadar destekleyecekler.
Biz ise EYT çıkartıp 40 yasinda delikanlıları emekli etmekle uğraşıyoruz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 15 Şubat 2025; 15:20:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erdoğan da memurları kovacam diyerek gelmişti. Hapishanedeki koğuş arkadaşı bile inşaat işine girip milyarder oldu. Milei geldiğinde ben de sevinmiştim 50 yıllık itibarı dün tek gecede bitirdi. Memurluk işini akrabalarına veriyor diye hükümete corrrupt diyip bir gecede 100milyon$ saplayıp kaçmak? Kaç vatandaşı donuna kadar kaybetti acaba? İnstagramda Xde Facebookta coinini duyurdu milleti soyup benle ilgisi yok dedi. Bütün siyasetçiler dolandırıcıdır üstüne üstlük “bütün siyasetçiler dolandırıcıdır” diyerek iktidara gelen siyasetçiler bile dolandırıcıdır.
Bu tıpkı kripto fenomeni ifşa eden hesaplara benziyor. Bütün fenomenler dolandırıcıdır diyerek yaptıkları hırsızlıkları ifşa edip takipçi kazanıp sonra kendileri dolandırıcı oluyorlar. Şu hesap bir örnek bunun gibi 10 tane örnek var. Kripto türkiye gerçekleri diye hesap açıp 100k takipçiye ulaşıp kendi kripto fenomeni oldu. Bir doktorun maaşının 10 katı aylık reklam geliri vardır.
x (formerly twitter)
x.comhttps://x.com/cryptotrfacts/status/1890355010598293647?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
“Milei'ye 4 kez oy verdim. Her konuda ona destek oldum. Bugün 5 dakikadan kısa bir sürede 20.000 dolar kaybettim. Ben her zaman sözüne inandım, 2019'dan beri röportajlarını izliyorum. Geri dönüş yok. Gelecek seçimlerde sadece en çok Kuka'ya (umarım CFK'ya) oy vermekle kalmayacağım, aynı zamanda onlar adına kampanya da yürüteceğim.”
x (formerly twitter)
x.comhttps://x.com/radiadoreturns/status/1890627849020719321?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Libra olayının detaylarını bilmiyorum. Ama meme coinler zaten başlı başına Kumar ve fakirlerin soyuldugu bir düzen.
Milei neden bunu yaptı bilmiyorum, Trump neden yaptı bilmiyorum ama bunlara para koyan kişilerin paralarını kaybedince ağlamaya pek hakkı yok tabiki bu Milei'nin kişiliği ve itibari açısından da berbat birsey ve böyle birsey yapan bor insanla normal hayatta tanışıklığım bile olsun istemezdim.
Not : Şimdi biraz baktım da paraları alıp kaçmışlar acayip birsey : D Birileri dava falan açsın açık dolandırıcılık var gibi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 15 Şubat 2025; 21:52:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X