Şimdi Ara

ariston kombi tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evime yeni doğal gaz geliyor.bu yüzden kombi almak istiyorum.ünlü markaların fiyatları çok yüksek.mesela viessman 100 modeli 20 k 1650 ytl.üstelik basit ve mekanik bir model hiç bir teknolojik özelliği yok ama aristonun bu paraya lcd ekranlı 24 k ve oldukça teknolojik açıdan üstün modelleri var.kombi olarak ariston ithalve italyan malıymış.yani diğer ürünleri gibi manisa üretimi değilmiş.buda benim ilgimi çekti.bu yüzden sadece ariston markası olarak tavsiyenizi bekliyorum.yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim saygılar....

"Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
  • Kombiler hakkında bilgim yok fakat konuyla ilgilenen arkadaşlar burada Viessman markasını çok övüyorlar. Bence onu tercih edin. Vaillant da methedilen bir başka kombi. Verdiğim linkte bu konu uzun uzun tartışılıyor, okuduktan sonra eminim fikir sahibi olursunuz.
  • kardeş ilgine sağol ama ben ariston alcam kafaya koydum.sonuçda dünya markası yanlış olmaz herhalde.herkez vaillant veya viessman diyor adamlar eski teknoloji cihazları pahalı pahalı satıyor ne gereği var...o paraya lcd ekranlı ariston var...
  • Öyle diyorsunuz ama bir lcd ekrana aldanıp o markayı almayın bence. Ariston dünya markası fakat haberiniz var mı bilmem Manisa'da üretiliyor beyaz eşyaları (kombileri nerede üretiliyor bilmiyorum, hatta fason bile olabilir). Lcd ekran yok diye eski teknoloji damgasını vurdunuz hemen
    Bir kez iyi mal alıp uzun süre kullanmak mı; yoksa ucuz mal alıp sonra servis, yedek parça masrafıyla uğraşmak mı?
    En ucuz Vaillant, Viessman bile Ariston'dan kat kat iyidir bence
    "Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
  • Vereceğim tek cevap hangisini istiyorsanız onu alın demek olacaktır. Para sizin; karar sizin, saygılarımla.
    (Ayrıca sorularınızı verdiğim linke yazarsanız daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz. Kombiler hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığımı yazmıştım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 24 Temmuz 2007; 17:40:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buderus vs ECA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sn. Arkadasim Kombide Aristonu ve diger "Italyanlari" uzun yillardir takip ediyorum ve servisini yapiyorum...
    Italyan mali almaga karalisanizsa Ferrolini tavsiye ederim - italyada 1 numara... Aristonuda bir dunya markasi olarak gostermishsiniz - Aristonu Avrupa Birliginde 2ci dunya ichin urun ureten bir marka olarak taniyorlar - tek Aristonu degil - tum Indesit grubuna dahil olan shirketleri - Ariston, Indesit, Ardo, C&M, Elco, Cuenod ve bunlar gibi digerlerini... Bence bizi (Turkleri) 2ci ve hatta 3cu kategori insan sayan bir shirketten mal alma Bir Turkun gururuna yakishir degil... Ayrica Ferroli 5 yil garanti veriyor... Her tur digit ozellikleri olan modelleri var... Ferroli dishinda Biasiler var... Marka chok... Iyi dushun...
  • sayın -nemesisandforce-aristonun çamaşır makineleride italyan ama Allah korusun o markadan sizi burada bir çok arkadaş mahkemeil olmuş ve bir çoguda geri vermiştir çamaşır makinelerini bulaşık makinelerini,siz bu işi yapan ciddi şirketlere bakın viessman,vaillant,buderus gibi ,sırf önünde LCD ekran var amma şatafatlı diye mal alanları çok gördük bu tür malların şatafatına degilde allt teknolojisinin saglamlıgına bakarsanız daha iyi olur yoksa son pişmanlık fayda etmez
  • bütün ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.iyi fikirler verdiniz.mesala ferrolinin 5 yıl garantili olduğunu bilmiyordum.peki ferroliden başka 5 yıl veya daha üstü garantili olan markalar nelerdir ve yakıt tasarrufu açısından hangi markayı tavsiye edersiniz.saygılar
  • nemesisandforce arkadaşım;

Kombi konusunda sağdan solda duymayla değil bizzat işin içinde olan insanların bulunduğu ve 21 sayfaya ulaşmış forum aşağıdaki link te. Burada toplarsak daha iyi olmaz mı..

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=6473040&mpage=21
  • iyide kardeş orayada baktım.herkes kullandığı kombiyi övüyor.mesala bir sayfada 1 markası iyi anlatılıyor iki sayfa sonra aman uzak durun deniyor böyle oluncada kafa karışıyor.haksız mıyım.düzenli bir anket şeklinde sıralama olsa ürünler artılarıyla eksileriyle anlatılsa o zaman güzel olacak.zaten bu sayfamdaki yorumları okuyunca aristondan vazgeçtim ferroli almak istiyorum üstelik 5 yıl garantiliymiş ve bu modelide beğendim ustalarda yorum bekliyorum.saygılar
    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=605&k_id=153
    alternatif link
    http://www.ticaretmerkezi.com.tr/index.php?p=show&pid=13808&k_id=0&ref=nekadar

• Peki sizi üzmeyelim o zaman, buradan yardımcı olmaya çalışalım.

Arkadaşların dediğine aynen katılıyorum. Ariston almayın. Üzer sizi..
    Verdiğiniz her iki linktekide yanlış görmediysem aynı kombi ve 30Kw. Bana göre Ferroli ariston a göre kıyaslanmayacak derecede daha iyidir. Özellikle New Elite modelleri ferroli içindede en iyisidir. Yalnız 30 Kw genellikle çok büyük evlerde veya büyük tripleks villalarda kullanılır. Eğer eviniz normal büyüklükte bir ev ise 24 Kw olanı yetecektir. Buna dikkat ederseniz iyi olur.
    Ayrıca Ferroli konusunda Passaden arkadaşımız oldukça tecrübelidir. Detaylı sorularınıza ondan cevap alabilirsiniz..Selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 25 Temmuz 2007; 13:52:38 >

Orjinalden alıntı: Ege45

Peki sizi üzmeyelim o zaman, buradan yardımcı olmaya çalışalım.

Arkadaşların dediğine aynen katılıyorum. Ariston almayın. Üzer sizi..
    Verdiğiniz her iki linktekide yanlış görmediysem aynı kombi ve 30Kw. Bana göre Ferroli ariston a göre kıyaslanmayacak derecede daha iyidir. Özellikle New Elite modelleri ferroli içindede en iyisidir. Yalnız 30 Kw genellikle çok büyük evlerde veya büyük tripleks villalarda kullanılır. Eğer eviniz normal büyüklükte bir ev ise 24 Kw olanı yetecektir. Buna dikkat ederseniz iyi olur.
    Ayrıca Ferroli konusunda Passaden arkadaşımız oldukça tecrübelidir. Detaylı sorularınıza ondan cevap alabilirsiniz..Selamlar..

EYVALLAH...
    öncelikle evim büyük ve zor ısınıyor 2. kat 175 m2.ayrıca apartman(4 katlı) sağı boş yani arsa ve arkasıda boş orasıda arsa bina rüzgar alıyor o yüzden zararı yoksa 30kw almak istiyorum.aslında basit düşünüce bu daha çok elektrik harcar gibi gözüküyor ama büyük kalorili olunca ev daha çabuk ısınır ve termostat daha erken atar ve kombi az çalışır bu durumdada elektrik ve gaz sarfiyatı daha az olur.yinede usta sizsiniz sizi dinlerim.bana bu modeli veya herhangi bir hermetik ferroli modelini tavsiye ederseniz çok memnun olurum.saygılar

• 175 m2 ev için evet haklısınız, 30Kw almayı düşünmeniz doğru bir tercih. Model olarakta Ferroli düşündüğünüz için bu model microtank ünitesi ile paslanmaz çelik brülörü ile Ferroli nin en iyisi bence. 24 Kw ile 30 Kw modeller arasında elektrik sarfiyatında bir değişiklik olmaz. Değişiklik yakıt sarfiyatında olacaktır. Ama 175 m2 yerede 24 Kw olmaz. Olsa da dediğiniz gibi çok daha uzun süre yanarak 30 Kw nın yaktığını yakacaktır. Kolay gelsin..

175 m2 ev için evet haklısınız, 30Kw almayı düşünmeniz doğru bir tercih. Model olarakta Ferroli düşündüğünüz için bu model microtank ünitesi ile paslanmaz çelik brülörü ile Ferroli nin en iyisi bence. 24 Kw ile 30 Kw modeller arasında elektrik sarfiyatında bir değişiklik olmaz. Değişiklik yakıt sarfiyatında olacaktır. Ama 175 m2 yerede 24 Kw olmaz. Olsa da dediğiniz gibi çok daha uzun süre yanarak 30 Kw nın yaktığını yakacaktır. Kolay gelsin..

yani hocam bu modeli mi alayım yoksa başka bir ferroli modelini mi tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesisandforce

yani hocam bu modeli mi alayım yoksa başka bir ferroli modelini mi tavsiye edersiniz.

Ferroli nin en iyisi bu model dedikya hocam..

quote:

Orjinalden alıntı: nemesisandforce

Ferroli nin en iyisi bu model dedikya hocam..

hocam onu anladım en iyi model ve marka bu ama belki şöyle bir fikir verirsin aynı marka ve kaloride fakat daha basit ve ucuza vardır o anlamda sordum yanlış anlama çünkü o kadra durumum yok hesaplı olsun istiyorum illa elektronik olması şart değil artık akıllanadım cebime bakıyorum keyfime değil.saygılar
  • birde bakır eşanşör mü iyi paslanmaz çelik mi?ilgilenenlere saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.