Şimdi Ara

Ariete Buharlı Temizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baya bir yorum okudum karcher, fakir, alf, arçelik vs. sürekli su damlatıyor diye yazmışlar. Ben de bimden almıştım mop şeklinde heiferdi galiba iki saat çalıştırdım o da sürekli su akıttı iade ettim. Fakat bu arieteyi kullananlar iyi yorum yapmış su akıtmıyormuş. Buhar haliyle nemli olacak ama su akıtmamalı. Fakat bunun da fiyatı yüksek, çok yorum da yok haliyle. Tam emin olamadım.

Mantık olarak buharlı temizlik çok iyi. Bizim ev yerden ısıtmalı değil borular dışarıda çok kirleniyor, fırın için de çok ideal, derzlerin temizliğini gösteren videolar beni mest etti. Fakat çok pahalı ya

http://www.ariete.com.tr/work/ariete-univap-unitekno-703-uniblock-5-bar-buharli-temizlik-makinasi-buharli-temizlik-buharli-temizleyici-buharli-temizleyiciler-buharli-temizlik-robotu-buharli-supurge-buharli-temizleyici-fiyatlari/

Ürünün en az özelliklisi bu, fiyatı nette 1700lerde, 4 sene önce alanlar 1200 demiş asıl fiyatı bilmiyorum zamanla düşmesi lazım teknolojik aletlerin halbuki.. Ama bu da yaygın bi ürün değil. Bizim evdeki ürünler çabuk bozulur annem bütün apartmana gezdirir gönlü geniştir herkese kullandırır. Teknik servis parça değişim vs. sorun olur diye endişeliyim. Vakumlu özellik de yok öyle istemiyorum zaten neden bu kadar pahalı anlam veremiyorum. Bosch böyle bir ürün sunsa piyasaya hemen alırdım adamların teknik servisi güvencesi çok iyi. Buna bu kadar para verip bi de işe yaramazsa ve bozulursa ne olacak diye insan düşünüyor..

Ailemin yanında yaşıyorum aylık bin lira kazancım var. Annemin de dizleri problemli iyi bir cihaz onun çok işine yarayacak. Gerçekten işe yarıyorsa servisi iyiyse alırım anacığıma. Yoksa iki aylık çalışmam boşa gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğdemşebnem -- 5 Ekim 2015; 9:53:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.