Şimdi Ara

Ariel Ortega'yı Canlı İzleyenler Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçenin "el Burrito (eşek sıpası)"su Ariel Ortega'yı canlı canlı izleyenler (özellikle 6 kasım 2002'de) onun hakkında düşüncelerini yazabilir mi? Takıma neden uyum sağlayamamıştı, neden gitmişti, FB'de performansı nasıldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birçok kişi izlemiştir bence. İyidi istatistikleri de iyiydi aslında fakat o dönemde takımda ağır ikilik vardı yerliler yabancılar arasında hatırladığım kadarıyla. Frikiklerde Ceyhun Ortega'nın elinden falan topu alırdı bu olaylardan sonra iflah olmadı.
  • Çoğumuz izlemişizdir ortega'yı iyi bi topçuydu fakat kişisel problemleri vardır onun zaten gittiği hiçbiryerde tutunamadı Fidel'inde dediği gibi o dönemlerde birazda takım içi sıkıntılar vardı yerli yabancılar arasında aslında bunun ortegayla alakası yok ama net bir sebep ararsan bence bu ailesel problemleriydi futbola çok tutunamıyordu o dönemlerde ;

buda fenerbahçeden sonrası'nı güzel anlatıyor

http://www.uzmantv.com/ariel-orteganin-fenerbahceden-sonra-futbol-yasami-nasil-gelisti

• Ben canlı izleyemedim. Arjantin'in Maradona'dan sonra Messi'den önce gördüğü hatta tüm dünyada görebilceğiniz ender tekniğe sahip unutulmaz bir yıldızdı. Şu an dünyada çok yetenekli oyuncular olsada 90'lar ve 2000'lerin başı aralığından sayılabilcek bir kaç 10 numara gibi topu ayaklarına aldıklarında zamanı durduran kalp atışlarını hızlandıran sadece topla koşuşları bile müthiş bir keyif veren oyuncular bir daha gelmedi. Keşke canlı izleyebilseydim.

1.si 6-0 maç

2. ise maçlarda tekmelik giymemesi

Ceyhunun artist olduğu Lorant'ın hoca olduğu dönemde harcandı gitti adam. haa kendisininde sorunları vardı o da ayrı...
  • Adam çok fena bel kırıyordu.Çok az adam vardır onun gibi rahat adam geçen.Gel gelelim işte Avrupa'da hiçbir takıma uyum sağlayamadı.Türkiye'deki maçlar hariç hatırladığım ise Dünya Kupası'nda Van der Sar'a kafa atıp kırmızı kart görmüştü.O sahneyi hala unutamam

• çok yetenekli bir adamdı o zamanlar için yapılması zor bir transferdi sürekli haberleri yapılıyordu

Lorant gibi adamın eline verilmesi skandaldı.
  • Ceyhun yüzüne adamın kimyası bozuldu. Aziz Yıldırım'ın imkansız diye bakılan transferi gerçekleştirdiği ve o transferden sonra benim gibi eski toprakların bugünlerde Fenerbahçe için imkansız diye birşey olmadığını öğreten transfer ve adamdır. Takımdaki en yüksek bedelli ve en çok üstüne düşülen futbolcu olduğu ve hem teknik adam hem de diğer futbolcular onun kalibresine göre çok düşük olduğundan dolayı sorun yaşadı.

Aziz Yıldırım o olaydan sonra teknik ekibe ve futbolculara bizzat karışmaya başladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence fazla abartılan balonlardan biriydi. Balon dediysem kötü futbolcu demek istemiyorum sadece oynadığı futbolla anlatılan futbolu arasında 10 kat fark olduğunu söylüyorum. Günümüze daha yakın bi örnek vermek gerekirse Robinho gibi denilebilir.
    In Mancini We Trust.
  • En iyi oynadığı maçta staddaydım, 3-1 lik Altay maçı İzmir'de. Ceyhun frikikten bir topu direkte patlatmıştı dönen topu Ortega kafayla atmıştı

Orijinalden alıntı: samplus

O varya o acayip bir adamdı. Onun oynadığı futbolsa bizim şimdi izlediğimiz çelik çomak falandır. Nasıl bize geldi neden öyle oldu anlamadım. Ceyhun adamın futbol hayatını bitirdi.

bakıyorum da eski futbolcular daha güzel oynuyormuş

METİN olun, CAN'ınızla oynayın, HAKKI'nızla kazanın!

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

En iyi oynadığı maçta staddaydım, 3-1 lik Altay maçı İzmir'de. Ceyhun frikikten bir topu direkte patlatmıştı dönen topu Ortega kafayla atmıştı

o sağ köşede dönerek geçtiği bir adam vardı o maçta. Bulamadım videosu. 3 kişiyi çalımlıyordu aynı anda.

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

En iyi oynadığı maçta staddaydım, 3-1 lik Altay maçı İzmir'de. Ceyhun frikikten bir topu direkte patlatmıştı dönen topu Ortega kafayla atmıştı

o maçta ben de staddaydım

Lorant Feyenoord maçında da oynatmamıştı Ortega'yı, Shinji Ono tek başına elemişti bizi, PVH 2 maçtada kötü oynamıştı, "Bu muyumuş övdükleri PVH" muhabbetleri dönmüştü günlerce falan filan.. Ne günlerdi arkadaş..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.