Bildirim
Arena Draft/Play Rehberi (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Arena Draft/Play Rehberi
(En Son Oy Tarihi: 22.7.2018)
Giriş
-
Biraz şanssız olmuş silverlight bile çıkmamış 2 manaya çok yüklendin gibi ama mecbur bende 30 kartın 28'ini aynı seçerdim net. Kaç geldi bu desteyle hocam?
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ercello
Biraz şanssız olmuş silverlight bile çıkmamış2 manaya çok yüklendin gibi ama mecbur bende 30 kartın 28'ini aynı seçerdim net. Kaç geldi bu desteyle hocam?
6 geldi maalesef hocam,1x truesilver 1x cons verseydi 10u görürdü deck rahatFujitora da izledi maçlarımı daha 2 windeyken karşıma op deckler gelmeye başladı bi truesilver bi cons olsa çok hızlı ilerlerdim çünkü boarddan aeo clear harici düşmeyecek bi deste aggro gibi boardı çok hızlı fulledim kazandığım maçlarda.Olmadı artık sağlık olsun,bugün 2-3 arena yaparım diye düşünüyorum onlara kısmet artık
Paladin arena draftımı yükledim izlemek isteyenler için,çok iyi bir draft olmadı ama yine birkaç şey katabilir.Arkada saçma bir ses var rahatsız edici mikten kaynaklı galiba ama daha önceki videolarımda bu sorun olmamıştı.Yine de 10 dakika dayanılabilir bence
İzledim dostum , diğer videolarını bekliyoruz.
Bu arada 2 gün önce mage ile 12 win aldım_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
quote:
Orijinalden alıntı: baLbesh
Paladin arena draftımı yükledim izlemek isteyenler için,çok iyi bir draft olmadı ama yine birkaç şey katabilir.Arkada saçma bir ses var rahatsız edici mikten kaynaklı galiba ama daha önceki videolarımda bu sorun olmamıştı.Yine de 10 dakika dayanılabilir bence
İzledim dostum , diğer videolarını bekliyoruz.
Bu arada 2 gün önce mage ile 12 win aldım
ilaç gibi gelmiştir,yüklücem bugün hocam sağolun_____________________________
-
PALADIN DRAFT 2
Yine paladin seçmek zorunda kaldım ama bugün en az 1 arena daha yapmayı düşünüyorum,daha bu decki oynamadım ama sabaha kadar oturacağım bugün. İzlemek isteyen arkadaşlar için not : çok da iyi bir deck olmadı,iyi kartlar verdi ama yine dünki gibi cons bulamadım 30 tane draftta_____________________________
-
Buradan görüphttp://www.arenavalue.com/ sitesine göre deck oluşturmaya başladım ama çok başarılı olamadım,
Sanırım burada sadece yüksek puan verilenleri seçmek ile hata yapıyorum?_____________________________ Diablo III En Kral Klan ... DoBaLaK
30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü
Hearthstone : DarkEternal#2641 -
Aynen öyle hocam, sadece puanlara bakıp yüksek puanları toplamak yanlıştır çünkü işin içinde başka faktörlerde var. Puan değerli önemli, ama sadece onlar yeterli değil malesef. Kartların mana değerlerinin dağılımına da dikkat etmek şart. (Mana Curve)
Ben şahsen ilk 10-15 kart'ımı seçerken kartın değerinden (puanından) başka birşeye pek dikkat etmiyorum. Daha sonraki kartlarda mana curve'e dikkat ediyorum gerekirse orada düzeltiyorum.
Destede hiç card draw yoksa, silence vs. yoksa bunlar için de puana dikkat etmeden desteye almaya yönelebilirsiniz son kartlara doğru._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEternal
Buradan görüphttp://www.arenavalue.com/ sitesine göre deck oluşturmaya başladım ama çok başarılı olamadım,
Sanırım burada sadece yüksek puan verilenleri seçmek ile hata yapıyorum?
hocam o siteye kalsa 15 tane azure drake 15 tane acidic ooze aldırır.Hangi kart öbürüne göre daha değerlinin bir şablonunu çıkarabilir o site fakat size değerli bir deck sunamaz.
gördüğünüz gibi siteye girip 3 kart belirledim,card draw ve silence ın yanında bana echoing ooze almamı söyledi.Ooze ile herhangi bir combo yapma ihtimali ilk karttan öngörse bile oyun içinde denk getirip yapmak ve o valueyi almak çok zor.
Arenada ilk 10-12 kartını verdiği en iyi kartlardan seçip,daha sonraki seçimleri o kartlar üzerinden yapabileceğiniz combolara,mana curve ve nasıl oynamak istediğinize karar vermek zorundasınız. Bazı deckler sizi aggro oynamaya iter windfury harpy gibi kötü late game kartları sunarak oyun tarzınızı şekillendirir. Aggro yada midrange bir decke yönelirsiniz,arenada çoğu insanın yaptığı hata deckini bilmemek gercekten trade alabileceği yerde almamak trade i rakibin almasını bekleyip elinde iyi bir spell veya minion olmamasını beklemek yada face rush.Gerçekten bu 3 üzerine kurulu şuanda arena,çünkü yeni kartlar da çok güçlü ve eskisi gibi artık çok kötü deckler yaratamıyor insan.İster istemez güçlü kartlarınız oluyor deckte ve iş oynayışa kalıyor.Deckiniz trade alamayacak bir deckse 1v1 yarışı sizi öldürebilir. Late game olarak düşükse deckiniz 1x boulderfist 1x war golem 1x force tank gibi az sayıda late game kartlarınızı varsa rakibe karşı sürekli board temizlemek bi aşamada sizi boarddan düşürür çünkü rakibin ironbark gibi büyük minionlarıyla yarışamaz hale gelirsiniz aniden büyük minionlarınız kalmadığı için.Benim çok druidi 0 late game ile yendiğim oldu çünkü biliyorumki 4-5 tane late game kartıyla druid gibi olayı büyük minionlar olan deckleri yenmem imkansız.Stratejinizi belirlemeniz ve kartları bilmeniz gerekli,draftınızda da bi sinerji yakalayabilirsiniz bu şekilde.Rakip shaman veya warlocka karşı 1x consunuzu çok erken kullanırsanız oyun çevirme şansınız hiç kalmayabilir mesela,biraz damage göğüsleyip atacağınız minionları trade sokarak doğru yerde 1x cons bile oyunu size getirebilir.Biraz strateji biraz şans işi gerçekten,hiç şans yok full bilgi diyemem maalesef_____________________________
-
Bu site hatalı mı peki o zaman sizce? _____________________________ Diablo III En Kral Klan ... DoBaLaK
Dedikleriniz mantıklı, peki sizce arena da Mana Curve nasıl olmalı? _____________________________ Diablo III En Kral Klan ... DoBaLaK
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEternal
Bu site hatalı mı peki o zaman sizce?
siteyi ben hiç kullanmadım oyuna başladığım zamandan beri,eğer kartlar konusunda karar vermekte sıkıntı çekiyorsanız trump'ın tier listini kullanabilirsiniz o bundan daha iyi en azından.Aslında bi tier list de ben mi yapsam acaba forum içinmana curve olayına gelince çok dikkat etmeseniz bile 14. 15.karttan sonra hiç 3 drobum yada 5 drobum yok deyip yeti-silverhand knight arasından 4 dropum var deyip silverhandı alabilirsiniz.Genelde zaten 7e dropa kadar 2şer 3er oluyor elinizde.Bazı kişiler 2 dropa çok yükleniyor boarddan eksik kalmamak için ama late gamede bi faydası olmuyor bu sefer de. Yine de 2 droplar çok efektif olduğu için juggler,mad bomber,haunted creeper vb. çok kullanışlı olduğu için 3 veya 4 mana droplardan fazla oluyor genellikle.
Hocam site hatalı değil.Site karta göre en iyi seçeneği sunuyor size destenize göre değil.Örneğin 20 kart açtınız 2 manalık minyonunuz yok gelen kartlar 2 manalık 7 manalık 8 manalık olsun burda 8 manalık kart daha iyi puan verebilir ama size mana oranınıza dikkat edip 2 manalığı almalısınız olay bu.Sadece size o 3 lüden en iyi seçeneği sunuyor ama deckinizin mana oranı v.s dikkat etmiyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: fordexos
Hocam site hatalı değil.Site karta göre en iyi seçeneği sunuyor size destenize göre değil.Örneğin 20 kart açtınız 2 manalık minyonunuz yok gelen kartlar 2 manalık 7 manalık 8 manalık olsun burda 8 manalık kart daha iyi puan verebilir ama size mana oranınıza dikkat edip 2 manalığı almalısınız olay bu.Sadece size o 3 lüden en iyi seçeneği sunuyor ama deckinizin mana oranı v.s dikkat etmiyor.
https://store.donanimhaber.com/0e/97/d4/0E97D4D0CA2DFF98078938497C4419A4.jpg
echoing ooze seçtirtiyor hocam ya acolyte ve owlın yanında 3lünün en iyisi hangisi onu da bilmiyor site.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 26 Aralık 2014; 23:28:46 >_____________________________
-
Hep doğru çıkmıyor tabi hocam.Yanlız ooze nin çıkma sebebini açıklıyım paladindeki bir çok buff kartıyla uyumlu olması.Class olarak mageyi seçersen sonuç acolyte of pain çıkıyor.O kadar hatalar olucaktır tabi normal.Ben genel olarak konuştum 3 lünün arasından diğer kartlarınızla uyuma ve mana dengesine bakmadan en iyi kartı veriyor diye. _____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: KraLmaNia10
Hocam siz orada iki commona bi epic ekleyice sistemin kafasini karistirmis olabilirsiniz zira arenada o olasilik imkansiz hani
doğru ha,ooze'un epic olduğunu hiç düşünmemiştim o anolsun yine de card drawı seçtirsin banane
quote:
Orijinalden alıntı: fordexos
Hocam site hatalı değil.Site karta göre en iyi seçeneği sunuyor size destenize göre değil.Örneğin 20 kart açtınız 2 manalık minyonunuz yok gelen kartlar 2 manalık 7 manalık 8 manalık olsun burda 8 manalık kart daha iyi puan verebilir ama size mana oranınıza dikkat edip 2 manalığı almalısınız olay bu.Sadece size o 3 lüden en iyi seçeneği sunuyor ama deckinizin mana oranı v.s dikkat etmiyor.
https://store.donanimhaber.com/0e/97/d4/0E97D4D0CA2DFF98078938497C4419A4.jpg
echoing ooze seçtirtiyor hocam ya acolyte ve owlın yanında 3lünün en iyisi hangisi onu da bilmiyor site.
Tabi ooze seçtirir hocam 3 epic karşılaştırmamız gerekiyor arenada siz 2 common 1 epic yazmışsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Katılım zamanı: 30 Eylül 2006
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X