Bildirim
Arena Draft/Play Rehberi (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Arena Draft/Play Rehberi
(En Son Oy Tarihi: 22.7.2018)
Giriş
-
-
takipte kalın hocam,herkese 10+ vaat ediyorum ! _____________________________ -
-
Mage draft videomu yükledim arkadaşlar ilgilenmek isteyenler için. _____________________________ -
-
Aslında bir de Ranked Rehberi yapmak lazım da nereden başlayacağız, nasıl yapacağız bilmiyorum. Güncel metaya göre etkili deckler, classlar, taktikler, ipuçları...vs _____________________________
We´ll be ready when the curtain might fall... -
hocam meta şekillensin ona da başlayalım isterseniz videolu anlatımlarla,elimizde bi tek o kaldı zaten onu da bitirdiğimiz zaman hearthstone oynayan birinin herşeye erişebileceği bir forum olur diye düşünüyorum.
@Nymphetaminê
hocam şanssızlık olmuş bende 1 oyun kaybettim bugün dillere destan 6 hpm var magein elinde kart yok unstable portal çekip doomguard getirdi o karttan.Sonrasında bi priest geldi turn 1 coin ancient watcher 0 mana silence attı. turn 2 de bi tane daha atıp turn 3 de owl+power shield kullandı 1 hpden döndüm kazandım.Bazen öyle bir ara oluyor ki çıkayım en iyisi sonra oynayayım demek gerekiyor_____________________________
-
Evet, bu sezon bitiminde yavaş yavaş netleşmeye başlar zaten sistem. Ranked rehberi biraz daha zor olacak gibi, nasıl bir yol izleyeceğimiz hususunda, bölüm müdavimi arkadaşlar fikirlerini sunarlarsa daha kaliteli şeyler ortaya koyabiliriz. _____________________________
We´ll be ready when the curtain might fall... -
Ranked için çok zor hocam meta hep aynı kalmıyor sonuçta ve oynanan deckler değişiklik gösterebiliyor ayrıca metadaki decklere çogu oyuncu ulaşamıyor zaten onlar için basic deck paylaşımı yapsak oda sıkıntılı bi durum ranked için yapabiliceğimiz en önemli şey bazı classlar için en önemli comboları tanıtmak olabilir.Örneğin soulpriest+circle v.s gibi popüler decklerinde oynanımı hakkında bilgi verilebilir. _____________________________ -
meta yenilendikçe yeni deckleri ve diğer oynanan deckleri paylaşabiliriz hocam.Çok kişi var şuanki paladin deckini mage deckini bilmeyen,mage oynamak istiyorum ama şuanki deckleri bilmiyorum diyen.Güncel deckleri paylaşıp oynanış stillerini gösterebileceğimiz bi konu açabiliriz.Kendimizce %ler vererek deckleri tek tek atarak bitirebiliriz.
Ramp Druid Deck : %60
Miracle Druid Deck : %25
Mill Druid Deck : %15
gibi hem decki paylaşıp hem popülerlik seviyesini yazıp metada hangisi daha çok gösterebiliriz druid oynamak isteyenlere. Ramp,Mill falan derken zaten oynanabilir deck sayısı bitecektir paylaştıkça her an meta yenileniyo olsa bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 14 Aralık 2014; 12:12:34 >_____________________________ -
Yüzde işine girmemize gerek yok aslında ramp druid decki koyup oynanış stilini anlatıcagız kısaca veya atıyorum handlockun o şekilde olabilir.Birde bilinen comboları yazabiliriz işte bu deckleri tanıtırken örneğin control priest anlatıcaz en önemli combosu nedir soulpriest circle gibi böylede yapabiliriz. _____________________________ -
-
mage videonda 1 tane flamestrike olmasına rağmen gidipte explosive sheep almamak nedir ? bide kötü kart demişinde arenada şuan flame strike gibi bi instakart kendisi haberin olsun. _____________________________
If you have real paradise for gangsters, see ya there -
quote:
Orijinalden alıntı: [A]narchy
mage videonda 1 tane flamestrike olmasına rağmen gidipte explosive sheep almamak nedir ? bide kötü kart demişinde arenada şuan flame strike gibi bi instakart kendisi haberin olsun.
blizzard ile cone of cold da var ayrıca çok sayıda spell damage var elimde 4 damage blizzard attığım da oldu,explosive sheep her zaman yarara değil seni de boarddan düşürebilir.ayrıca ben kimseye hata yapmıyorum demiyorum,yapıyorum.Bu kadar atarlı olmaya gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 15 Aralık 2014; 13:05:43 >_____________________________ -
-
face hunter oynadıysanız gerçekten güçlü arenada _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: baLbesh
face hunter oynadıysanız gerçekten güçlü arenada
Vallahi face hunterda değildim saçma sapan bi deck çıkmıştı ortayaAma biraz şanslıydım ,kötü oyuncular geldi ilk başta . Oda etkiledi biraz 8 win almamı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 16 Aralık 2014; 2:44:53 >_____________________________
-
Paladin arena draftımı yükledim izlemek isteyenler için,çok iyi bir draft olmadı ama yine birkaç şey katabilir.Arkada saçma bir ses var rahatsız edici mikten kaynaklı galiba ama daha önceki videolarımda bu sorun olmamıştı.Yine de 10 dakika dayanılabilir bence _____________________________ -
Konuya anket ekledim. Arena için en etkili görülen class oylaması da yapalım. Çoklu seçim mevcut. _____________________________
We´ll be ready when the curtain might fall...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X