Şimdi Ara

Arel Üniversitesi kayıt hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum şu; Arel üniversitesine kayıt yaptırırken illa ki verem savaş dispanserinden mi sağlık raporu almak gerekiyor yoksa sağlık ocağından da alsak yeterli mi? Bu soru kafamı kurcalıyor arkadaşlar. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• up
  • sağlık ocağından vermiyorlar,kadiköyden alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

sağlık ocağından vermiyorlar,kadiköyden alabilirsin.

internet sitesinde verem savaş dispanserinden veya sağlık ocağından sağlık raporu diyor. Siz kadıköyden alabilirsin diyorsunuz ama verem savaş dispanseri yalnızca kadıköyde yok bildiğim kadarıyla. Bahçelievler, küçükçekmece buralarda da var diye biliyorum ?
  • quote:

sağlık ocağından vermiyorlar,kadiköyden alabilirsin.

arel üniversitesinden gelen cevapta sağlık ocağından alabileceğim söylendi. Teşekkürler.
  • bilmiyorum başka nerelerde var kadiköy merkez olduğu için söyledim.Ben işe girmek için topladığım evraklarda sağlık raporu ve dispanser raporunu ayrı ayrı aldım.Sağlık ocağında dispanser raporunu vermediklerini söylediler.Zaten röntgen vs çekiliyor sağlık ocağında nasıl verebilirler ki. Dispanser raporunu aldıktan sonra aile hekimine onaylatıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 23 Ağustos 2012; 14:01:48 >
  • quote:

bilmiyorum başka nerelerde var kadiköy merkez olduğu için söyledim.Ben işe girmek için topladığım evraklarda sağlık raporu ve dispanser raporunu ayrı ayrı aldım.Sağlık ocağında dispanser raporunu vermediklerini söylediler.Zaten röntgen vs çekiliyor sağlık ocağında nasıl verebilirler ki. Dispanser raporunu aldıktan sonra aile hekimine onaylatıyorsun.

bilmiyorum ama aile hekimliklerinden sağlık raporunun yeterli olacağı söylendi. Zaten Üniversiteye giriyorum, öyle tam teşekkürlü rapora neden gerek duyulsun ki? :S

http://www.arel.edu.tr/idari_birimler.php?birim=12&m1=144&dil=tr

"Verem Savaş Dispanserinden sağlık raporu veya sağlık ocağından sağlık raporu" denmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bu sene arel üni. Medya iletişimdeyim sen hangı bolum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetdips1

bende bu sene arel üni. Medya iletişimdeyim sen hangı bolum :D

makine müh :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderboltdark

Sorum şu; Arel üniversitesine kayıt yaptırırken illa ki verem savaş dispanserinden mi sağlık raporu almak gerekiyor yoksa sağlık ocağından da alsak yeterli mi? Bu soru kafamı kurcalıyor arkadaşlar. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

hayır dostum verem savaşa gitmen gerekmiyor bende dün yaptım kaydımı ve 10m ilerideki sağlık ocağından aldığım raporla kaydımı yaptırdım
  • şart mı peki rapor mühendislik için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.