Şimdi Ara

AREL KOLEJİNE NASIL GİDERİM?(İSTANBUL YENİBOSNA ULAŞIM YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Arel Koleji'ne gidicem iş görüşmesi için. Maltepe'deyim. Nasıl ulaşırım? Benim aklımda metroyla Ünalan'a gidip oradan metrobüsle Yenibosna'ya gitmek var. Fakat sonrasını nasıl halledicem onu bilmiyorum? Hem burası da tam olarak neresi diye geçiyo? Bahçelievler de yazıyo Yenibosna da yazıyo. ama yenibosna metrobüs durağına daha yakın. Bilen arkadaşlar bi yardım ederse çok sevinirim.

• beyle.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 7 Nisan 2015; 1:16:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP

Benimde otogardan bostancıya gitmem gerekiyor ve hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.
  • Maltepeden kartal kadıköy metrosuna git metroya bin ünalanda in metrobüse bin yenibosna durağında in

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

UP

Benimde otogardan bostancıya gitmem gerekiyor ve hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.

dostum normalde otogara geldiğin otobüsün servisleri var karşıya geçen kavacık köprüsüne gidiyolarsa in orda 500T ye bin bostancı köprüsünde in. veya şöyle yaparsın otogardan metroya binicen merterde inicen. merterden metrobüsle uzunçayıra gidicekin ordan da metroya inip bostancıya gidiceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Maltepeden kartal kadıköy metrosuna git metroya bin ünalanda in metrobüse bin yenibosna durağında in

Arel kolejine nası gidilir diye sormuştum. yenibosnaya gitmeyi biliyorum. vaktini harcamışsın boşa sağol yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GYAT

quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

UP

dostum normalde otogara geldiğin otobüsün servisleri var karşıya geçen kavacık köprüsüne gidiyolarsa in orda 500T ye bin bostancı köprüsünde in. veya şöyle yaparsın otogardan metroya binicen merterde inicen. merterden metrobüsle uzunçayıra gidicekin ordan da metroya inip bostancıya gidiceksin.

Cevap için teşekkürler. İstanbulu hiç bilmiyorum daha önce Ankara da 1 defa metroya binmişliğim var Kadıköy metroya kadar yürüsem metrodan bostancıya gitsem benim için kolay olur mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ilerden sağa dön sonra sola dön geri git yukarı çık aşşağı in geri gel dur
    Rica ederim

• quote:

Arkadaşlar Arel Koleji'ne gidicem iş görüşmesi için. Maltepe'deyim. Nasıl ulaşırım? Benim aklımda metroyla Ünalan'a gidip oradan metrobüsle Yenibosna'ya gitmek var. Fakat sonrasını nasıl halledicem onu bilmiyorum? Hem burası da tam olarak neresi diye geçiyo? Bahçelievler de yazıyo Yenibosna da yazıyo. ama yenibosna metrobüs durağına daha yakın. Bilen arkadaşlar bi yardım ederse çok sevinirim.

yenibosna metrobüs durağında in üstgeçitten yenibosna tarafına doğru geç minibüsleri göreceksin yolun ortasında abi beni arel kolejinde indir de o seni indirir eyyorlamam bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

quote:

Arkadaşlar Arel Koleji'ne gidicem iş görüşmesi için. Maltepe'deyim. Nasıl ulaşırım? Benim aklımda metroyla Ünalan'a gidip oradan metrobüsle Yenibosna'ya gitmek var. Fakat sonrasını nasıl halledicem onu bilmiyorum? Hem burası da tam olarak neresi diye geçiyo? Bahçelievler de yazıyo Yenibosna da yazıyo. ama yenibosna metrobüs durağına daha yakın. Bilen arkadaşlar bi yardım ederse çok sevinirim.

yenibosna metrobüs durağında in üstgeçitten yenibosna tarafına doğru geç minibüsleri göreceksin yolun ortasında abi beni arel kolejinde indir de o seni indirir eyyorlamam bu kadar

sağolasın.

• Moovit indirin

• 500T ye bin her yerden gecer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 7 Nisan 2015; 10:13:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.