Bildirim
Are you big player Kezman ? :D
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bana kalırsa değil fenerbahçede mutsuz oynamak istemiyo aslında türkiyede oynamak istemiyo -
quote:
Orjinalden alıntı: vavuli
bana kalırsa değil fenerbahçede mutsuz oynamak istemiyo aslında türkiyede oynamak istemiyo
tamam bjkye verelim -
birde şöyle düşünün, bizim çok zaman önce yapmamız gerekeni onlar yapmışlar. belki yanlış bir hareket ama ben yinede tepki vermiş olmalarını örnek almak gerekir diyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: Yalçın Bulut
quote:
bana kalırsa değil fenerbahçede mutsuz oynamak istemiyo aslında türkiyede oynamak istemiyo
tamam bjkye verelim
Demirörene yönlendiriyorum -
quote:
quote:
quote:
tamam bjkye verelim
Demirörene yönlendiriyorum
alooo.tmm gelsin hemen başlasın yarın.hacı bu arada maldonadoyu napcanız??
-
Bu ülkeye Etoo, Ronaldinho gelse yine yaranamaz...
Taraftarım diye geçinen kişilerin yaptığı bence çok yanlış ve futbol dısı bir olay.
Kezmana gelince adama Batman dedik diye herkes uçup her maç 7-8 tane gol atmasını bekliyor. Benim fikrim Kezman iyi oyuncu.ve takım için elinden geleni yapıyor. -
anelka gibi bir forvet isterik -
@blckmamba
onuda yanında promosyon verin be hacı ayakları alışsın sonuçta devamlı alışveriş yapıyoruz -
quote:
@blckmamba
onuda yanında promosyon verin be hacı ayakları alışsın sonuçta devamlı alışveriş yapıyoruz
gsye maldonado can arat
bjkye kezman kemal+beleşe al bilgin kardeş payı paylaşın :D
bizde bakiyi isterik -
ya bana o ağlayan fb linin videosunu koyun gene bu kavga olayında -
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
Bu ülkeye Etoo, Ronaldinho gelse yine yaranamaz...
Taraftarım diye geçinen kişilerin yaptığı bence çok yanlış ve futbol dısı bir olay.
Kezmana gelince adama Batman dedik diye herkes uçup her maç 7-8 tane gol atmasını bekliyor. Benim fikrim Kezman iyi oyuncu.ve takım için elinden geleni yapıyor.
Kesinlikle kötü bir futbolcu değil. Ama adam geldiğinden beri neler neler gördü. Her yabancı basına konuştuğu röportajında şaşkınlığını belirtti. Bu en son olaylardan sonra sezon sonu kaçar gider... -
Hayatı boyunca sürekli çift forvet oynayan ve yapısınında tek forvete yetersiz olduğu bir forveti tek başına sahaya salıp 4 lü savunma içinde bırakırsanız kusura bakmayında bu futbolcunun değil sizin küçüklüğünüzdür. Zico gibi bir futbolcu ve teknik direktörün bunu gördüğüne eminim ama Deivid ve Alex i kesmekten korkması onu bu tür yanlışlara itiyor. Açıkca görülüyor ki deivid isterse maç başından sonuna kadar ilerde çizgi dibinde otursun Zico yine oyundan çıkarmaz.
Kezman a laf edenler bir düşünsün bakalım bu tarz forvetler niye Dünya nın her yerinde sürekli çift santraforla oynuyor. Kezman gibi fırsatçı bir golcünün tek ihtiyacı ona doğru düzgün orta yapacak kanat ve top indirecek pivottur. Bunu bile bile tek başına deli gibi savaşan koşan basan bir forvete kötü demek futbol cehaletidir. -
o bişemi adamın biride onca gs li arasında ağaca çıkmış dayak yememek için
quote:
Orjinalden alıntı: xswordfishx
ya bana o ağlayan fb linin videosunu koyun gene bu kavga olayında
-
quote:
anelka gibi bir forvet isterik
bakıyorum birkaç gündür bombalıyorsun forumda, yok o gitsin yok bu gitsin diye, fenerde adam bırakmadın, şimdi de çıkmış anelka gibi forvet isteriz diyorsun, büyük ihtimalle anelka nın 2 maç dışında bütün sezon yattığından fenerdeyken kaç gol attığından haberin bile yok -
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Hayatı boyunca sürekli çift forvet oynayan ve yapısınında tek forvete yetersiz olduğu bir forveti tek başına sahaya salıp 4 lü savunma içinde bırakırsanız kusura bakmayında bu futbolcunun değil sizin küçüklüğünüzdür. Zico gibi bir futbolcu ve teknik direktörün bunu gördüğüne eminim ama Deivid ve Alex i kesmekten korkması onu bu tür yanlışlara itiyor. Açıkca görülüyor ki deivid isterse maç başından sonuna kadar ilerde çizgi dibinde otursun Zico yine oyundan çıkarmaz.
Kezman a laf edenler bir düşünsün bakalım bu tarz forvetler niye Dünya nın her yerinde sürekli çift santraforla oynuyor. Kezman gibi fırsatçı bir golcünün tek ihtiyacı ona doğru düzgün orta yapacak kanat ve top indirecek pivottur. Bunu bile bile tek başına deli gibi savaşan koşan basan bir forvete kötü demek futbol cehaletidir.
Are you commentator ? Are you big commentator Pier?
-
Çok ilginç taraftarlar Chelsea maçını kazandıklarında göklere çıkartmışlardı takımı,şimdi bi maç yenildiler takım otobüsüne saldırıyolar. -
hayır benim anlamadığım alex e de tepki var.tamam bu maç oynamadı ama ayıptır günahtır. -
Are you player? -
Allahtan fb bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmiyor.Ozaman neler olurduki acaba?Bir yenilgiyle yapmadıkları kalmadı.Burdan şu ortaya çıkıyor.Biz SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK!!!
Benzer içerikler
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- pivot santrafor nedir
- stadyumda maç en iyi nereden izlenir
- aziz yıldırım mafya mı
- fenerium alt avis tribünü neresi
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X