Şimdi Ara

Are you big player Kezman ? :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Devamında eleman araya big katıyor ama videoda çıkmamış.Kezmanın da tepkisi malzemeciye benzer bir halimizimi var gibiydi.

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç
    ar yu pileyır ne lan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ar yu pileyır ne lan?

Arabasındaki sidipileyırın markasını soruyor. Zaten devamında "Paynır mı o hacı?" diyor
  • hadi ya görmedim ben onu....
    aslında no i am şampiyon kokorec deseydi iyi cevap olurdu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Hayatı boyunca sürekli çift forvet oynayan ve yapısınında tek forvete yetersiz olduğu bir forveti tek başına sahaya salıp 4 lü savunma içinde bırakırsanız kusura bakmayında bu futbolcunun değil sizin küçüklüğünüzdür. Zico gibi bir futbolcu ve teknik direktörün bunu gördüğüne eminim ama Deivid ve Alex i kesmekten korkması onu bu tür yanlışlara itiyor. Açıkca görülüyor ki deivid isterse maç başından sonuna kadar ilerde çizgi dibinde otursun Zico yine oyundan çıkarmaz.

Kezman a laf edenler bir düşünsün bakalım bu tarz forvetler niye Dünya nın her yerinde sürekli çift santraforla oynuyor. Kezman gibi fırsatçı bir golcünün tek ihtiyacı ona doğru düzgün orta yapacak kanat ve top indirecek pivottur. Bunu bile bile tek başına deli gibi savaşan koşan basan bir forvete kötü demek futbol cehaletidir.

Are you commentator ? Are you big commentator Pier?

Yes. Ay em komenteytır. ay em big komenteytır. dis is e karpuz

• taraftar-ar yu pileyır?
    kezban-no pıraplım
    taraftar-fak of
    kezban-trubuska kuruçka....
    taraftar-lan bu bize küfür etti
    kezban-vınnnnnnnnn
  • ucuz atlatmış...direk gırtlağa dalmış eleman
    bir oyuncuya taraftarın bukadar yaklaşabilmesi saçmalık..
    rüştü gibi façayı bıraksa orada kim verecek hesabını
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

Allahtan fb bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmiyor.Ozaman neler olurduki acaba?Bir yenilgiyle yapmadıkları kalmadı.Burdan şu ortaya çıkıyor.Biz SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK!!!

bir yenilgi olsa iyi kardeş.şampiyonluğu götürecek bi yenilgi bu.

kendini bilmezler bizden deil kardeş,sen merak etme,onlar sevinmek için sevmişlerdir.onlar Fb camiasından deil.sen merak etme.
  • Aynı olay İspanya'da Nihat'ın başına gelseydi. Ne yapardık acaba. Sizi bilmem ama ben İspanyayı bombalardım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Alchemy

quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

Allahtan fb bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmiyor.Ozaman neler olurduki acaba?Bir yenilgiyle yapmadıkları kalmadı.Burdan şu ortaya çıkıyor.Biz SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK!!!

bir yenilgi olsa iyi kardeş.şampiyonluğu götürecek bi yenilgi bu.

kendini bilmezler bizden deil kardeş,sen merak etme,onlar sevinmek için sevmişlerdir.onlar Fb camiasından deil.sen merak etme.

Iyide dostum biz 2 senedir sampiyonlugu fb maclarinda kaybediyoruz, ama yinede bukadar olay olmadi.Gerci zamaninda bizde yapsaydik belki akillari baslarina gelirdi.

• ARE YOU BİG PLAYER KEZMAN

Üstümüze gelmeyin

• Kezman müthiş santrafor Ümit Karan'dan fazla gol attı, biliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.