Şimdi Ara

Arduino kursu acmak( uzantan egitim belge gecerliligi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben bir ilkolulda müdür yardimcisiyim elektronikle hobi olarak ugrasiyorum( cesitli malzemelerim de var konnektor fircali, fircasiz motorlar, konnektorler, jumper kablo vs) . Bulundugum yer taşra o yuzden bir arduino egitimini yuz yuze alma sansim bulunmamakta. Simdi ben uzaktan egitimle bu egitimi alsam meb bunyesinde halk egitim merkezinde kursu acabilir miyim bu kuruluslarin belge yetkisi var mi? Ayrica egitimi alan ciddi bir fayda saglayan arkadas var mi aranizda.

    Not: Mobil telefonumdan konuyu actigim icin Turkce karakterleri giremedim bu yuzden forumdaslarimdan ozur dilerim. Iyi okumalar.



  • Arduino için belge olsa ne olur hocam bunlar hobiciler için geliştirilen şeyler. Aklı başında hiçbir kurum/kuruluş "arduino bilen eleman" diye bir ilan açmaz.

    Öğrenmek için para ödemenize gerek yok. İnternet kaynak dolu, sadece azim ve sabır gerekli. Bir eğitimci seviyesinde öğrenmek istiyorsanız bütün elektronik malzemeleri birkaç aylığına kenara koyun ve bilgisayarda C dilini öğrenin.
  • hizmet içi eğitimlere bak. mikrodenetleyici programlama eğitimlerine katılırsan, arduino içinde geçerli olur.(arduino'nun kalbini mikrodenetliyici oluşturuyor.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 30 Ekim 2019; 17:54:27 >
  • EmuDev E kullanıcısına yanıt
    Benim meslek gibi bir sorunum yok mudur yardimcisiyim zaten ama belge alip kurs acmak isterim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.