Şimdi Ara

Arduino ile EKG Tasarımı, Filtreler, Elektronik Devre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AD620 ve alçak geçiren filtre kullanarak EKG sensörü yapmaya çalışıyorum. Bu şekilde bir devre buldum ancak opampın + bacağına bağlı 1.5Mohm'un sebebini anlamadım. AD620'nin çıkışından sonra kapasitör ve direnci takip edince yüksek geçiren filtre yapılmış gibi ama daha sonra LM741in - ucuyla çıkışı arasına paralel direnç ve kondansatör bağladığı için de alçak geçiren filtre gibi duruyor.

Bu devrenin mantığını ve hesabını bilen biri yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plastikap3 -- 7 Mayıs 2024; 10:14:44 >

• Ne yapmak istediğini anlamadım arduino için ekg sensörü modülü var bu modül minivolt amplifier olarak çalışıyor.Sen medikal ekg elektrodunu mu yapmaya çalışıyorsun yoksa bu aldığın sinyali anlamlandırmak mı istiyorsun.Her ikiside sıfırdan yapmak istersen oldukça fazla zaman gerektirecektir ve üstüne birşeyler katabileceğini sanmıyorum.HAzır modül set alıp kullanabilir veya ne istediğini devre diagramıyla beraber paylaşırsan açıklayabilirim.

• Gördüğünüz projenin linkini veya şemasını paylaşırsanız yorum yapmak mümkün olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.