Şimdi Ara

Arduino, Esp vb. cihazlar için Usb çoklayıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Uzun zamandır Arduino, Esp8266, Esp32 vb. modülleri bağlayabileceğim bir usb hub arayışı içerisindeyim. Bunun için şimdiye kadar 2 ürün denedim. İlki linkteki 7 port usb hub. Harici power girişide var fakat tüm portlara cihaz bağlayınca Pc sapıtıyor. Ya Pc cihazları bir görüp bir görmemeye başlıyor ya komple görmüyor yada ekran gidip gelmeye başlıyor. Bu arada ürünü bilgisayara bağlamadan, sadece power bağlayarak kullanınca cihazların gücünü sorunsuz karşılıyor.

www.hepsiburada.com
    Wozlo 7 Port USB Çoklayıcı USB Hub Çoğaltıcı - Adaptörlü Pc Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/wozlo-7-port-usb-coklayici-usb-hub-cogaltici-adaptorlu-pc-notebook-p-HBCV0000034VAQ?magaza=ugurtekno

Denediğim 2.Ürün ise linkteki pci <-> usb dönüştürücü. Bunda da tüm portları kullanırken farklı bir nedenden dolayı Pc'ye restart atmam gerekti ama pc birdaha açılmadı, bios ekranında kalıyordu. Karttan usbleri çıkarınca bilgisayar açıldı.

Daha önce bu tarz bir uygulama yapan var mı? Bana tavsiye edebileceğiniz bir ürün yada 10 geliştirme kartını pcye bağlayabileceğim başka bir yöntem bilen var mı? Bu arada bütçeyi 1000tl civarına çıkardım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.