Şimdi Ara

ardream mage staff son karar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer takıları netleştirdik.. çar yarı paper g2 olacak.. flame olacak.. ardream olacak.
    in/ib olacak dd 25 olacak.
    yüzükler flame ring olacak.. peki geldik soruya.. staff ne olacak.. ap si yüksek ve ilave artıları olan scorching mi? flame damagei yüksek woe mi? dün öneriler üzerine woe ye karar kılmıştım ancak bugün internette okudukça kafam karıştı.. biri woe diyor diğeri scorching . 2 sini de kullanan varsa damage ve sağlamlık olarak yorum katarsa sevinirim. (server ares)

Orijinalden alıntı: iade

woe ve scorking sanmıyorum hell blood +7 +8 alın pişman olmazsınız arrkadaşım hepsini denedi hell blood +7, +8 elixir, scorking +7, woe +7, en çok vurma sırası hell blood>scorking>elixir>woe
    Kullanan biri olarak söyleyeyim;en kullanışlısı Scorching

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Kullanan biri olarak söyleyeyim;en kullanışlısı Scorching

Alıntıları Göster
    yarı paper olacağı için hellblood olmuyor sanırım.. daha fazla int istiyordu diye bildiğim için eklemedim listeye..o zaman scorching diye düşünebilirmiyiz sıralamaya bakarak.

Orijinalden alıntı: orhyag

yarı paper olacağı için hellblood olmuyor sanırım.. daha fazla int istiyordu diye bildiğim için eklemedim listeye..o zaman scorching diye düşünebilirmiyiz sıralamaya bakarak.

Alıntıları Göster
    schorking +7 ap=113 dd=5 Flame damage=56 Hp bonus=5 need int112 need mp 110
    hell blood +7 ap=121 Flame damage 40 int bonus 22 res flame 32 need int 138 need mp 138
    bence yarı paper olup zırhçıdaki 2. seviye zırhların serverine göre +7 +8 ini alıp hell blood alabilirsin

ama sen bilirsin ben olsam yarı paperyada int olurdum bnm ark 68 lwl +7 hell blood ve novayla czdeki dark knight lara fr olmadan 800 giriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 4 Mart 2010; 18:01:49 >

• quote:

schorking +7 ap=113 dd=5 Flame damage=56 Hp bonus=5 need int112 need mp 110
    hell blood +7 ap=121 Flame damage 40 int bonus 22 res flame 32 need int 138 need mp 138
    bence yarı paper olup zırhçıdaki 2. seviye zırhların serverine göre +7 +8 ini alıp hell blood alabilirsin

ama sen bilirsin ben olsam yarı paperyada int olurdum bnm ark 68 lwl +7 hell blood ve novayla czdeki dark knight lara fr olmadan 800 giriyo

Alıntıları Göster
    yarı paper için en iyi silah woe diye biliyorum ben.

You are a cancer spreading it's wings
    So selfishly unaware to the things
    Your existence is doing to my well being
    I feel my heart leaking
  • quote:

çar yarı paper g2 olacak..
    biri woe diyor diğeri scorching . 2 sini de kullanan varsa..

Woe ardream karakterde tam verimlilik sağlamıyor. Bonuslarının getirisiyle lvl aldıkça kendini gösteren bir staff. Yüksek lvl (75+) karakterde de ap farkını kapatıyor hatta str bonusu sayesinde 72 skillinde Scorchingden fazla vurmaya başlıyor. sen ardream olacakmışsın o zaman +8 Scorching kullan duruma göre ardreamda Lightning mage bolsa alternatif staff olarak +7 Woe de bulundurabilirsin.

+g2 ' ler +9 değilse Glove ve Bot' u g3 / 8 de giyebilirsin

ardream mage staff son karar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    warrior ve dex
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

yarı paper için en iyi silah woe diye biliyorum ben.

Alıntıları Göster
    woe (str verdiği için)staff ta iyi skill atarken hell blood hiç hell blood kullanıp destekleyen yok beni ya bi kere ap ye falan bakın woe mp bonus verdiği için monterlara daha ii vurabilir ama mp bonus ardreamda işe yaramaz bunu unutmayın
    benim arkadaş int mage +7 shell set var üstünde ama staffın sıralamasını paperlikle alakası olduğuu sanmıyorum

woe (str verdiği için)staff ta iyi skill atarken hell blood hiç hell blood kullanıp destekleyen yok beni ya bi kere ap ye falan bakın woe mp bonus verdiği için monterlara daha ii vurabilir ama mp bonus ardreamda işe yaramaz bunu unutmayın
    benim arkadaş int mage +7 shell set var üstünde ama staffın sıralamasını paperlikle alakası olduğuu sanmıyorum

Alıntıları Göster
    herkese teşekkürler.. sonunda karar verdim.. scorching .... dün akşam +8 ini buldum pazarda staffı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Guzel secim pisman olmazsin.Mage acarsam benimde tercih edicegim stafftir kendileri :)
    Eskiden olsa yarı paper mageler için staff seçimi konularına hep WOE derdim.çok ta kıymetli bir stafftı.ama bu scorching çıktıktan sonra ardreamde yarı paper mageler için seçim kesinlikle scroching olmalı.doğru seçim yapmışsınız bence

Orijinalden alıntı: PrinceOfRebeL

Eskiden olsa yarı paper mageler için staff seçimi konularına hep WOE derdim.çok ta kıymetli bir stafftı.ama bu scorching çıktıktan sonra ardreamde yarı paper mageler için seçim kesinlikle scroching olmalı.doğru seçim yapmışsınız bence

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler.. birde flame ringleri tamamlarsak itemlar tamam olacak..

çok teşekkürler.. birde flame ringleri tamamlarsak itemlar tamam olacak..

Alıntıları Göster
    Konuya girmeden diyecektim yarı paper ise bir scorching al tadından yenmez öyle yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Konuya girmeden diyecektim yarı paper ise bir scorching al tadından yenmez öyle yapmışsın.

Alıntıları Göster
    Benim Ron'S +8 var .. bitane +8 oasis çekicem.. seen flame olduğun için scohcing i almakta ii yapmışsın..
    DD ve HP verio daha ne istion... 12 flame damagesi eksik sadece.. atağıda +8 elixirden yüksek..

'Kimse iyiliğime laf edemez,ama kötülüğümle de kimse baş edemez,'
    'Kimseye güvenme unutma beyaz gülün bile siyah gölgesi vardır'
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkeskin1

Benim Ron'S +8 var .. bitane +8 oasis çekicem.. seen flame olduğun için scohcing i almakta ii yapmışsın..
    DD ve HP verio daha ne istion... 12 flame damagesi eksik sadece.. atağıda +8 elixirden yüksek..

Alıntıları Göster
    herkes hemfikir..seçim doğru.. birde varmı flame ring+3 satan?

herkes hemfikir..seçim doğru.. birde varmı flame ring+3 satan?

Alıntıları Göster
    ben olsam hell blood alırdım ama scorking inde fazla farkı yok 50 damage falan fark ediyo ama dd si var

ben olsam hell blood alırdım ama scorking inde fazla farkı yok 50 damage falan fark ediyo ama dd si var

Ardreamde hell blood saçma gibi sanki

Orijinalden alıntı: Jeain*

quote:

Ardreamde hell blood saçma gibi sanki

Alıntıları Göster
    staff konusunda son kararı vermiştik ve scorching almıştım.. ancak aklımda kalmasın diye dün bir de woe 8 alıp kıyaslayayım dedim..

ardream oynayacak charlar için yarı paper ise;

moradondaki kuklalarda yaptım tüm denemeleri; scorchin staff alan skilleri hariç tüm skillerde ortalama %10 fazla damage veriyor.. bunun yanında dd ve hp bonusu da cabası..(alan skillerini denemedim onları da bugün dener yazarım) ama fazla bir fark olacağını sanmıyorum.

sonuçta scorching her halikarda bu tarz mage için en iyi staff görünüyor.ileride benim gibi kararsız kalabilecek arkadaşlar için bilgilendirme olarak yazayım dedim..

• quote:

staff konusunda son kararı vermiştik ve scorching almıştım.. ancak aklımda kalmasın diye dün bir de woe 8 alıp kıyaslayayım dedim..

ardream oynayacak charlar için yarı paper ise;

moradondaki kuklalarda yaptım tüm denemeleri; scorchin staff alan skilleri hariç tüm skillerde ortalama %10 fazla damage veriyor.. bunun yanında dd ve hp bonusu da cabası..(alan skillerini denemedim onları da bugün dener yazarım) ama fazla bir fark olacağını sanmıyorum.

sonuçta scorching her halikarda bu tarz mage için en iyi staff görünüyor.ileride benim gibi kararsız kalabilecek arkadaşlar için bilgilendirme olarak yazayım dedim..

Alıntıları Göster
    Grade 2 dediğin için Scorching +7 / +8 her türlü gider hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can`

Grade 2 dediğin için Scorching +7 / +8 her türlü gider hocam.

Alıntıları Göster
    ya bazıları biliyormuş gibi hell blood yazmıs ama hell blood 3. derece kıyafet giyince ele alınabilinicek 1 staff adam 2. derece kıyafet giyicegim diyor ayrıca ardream 42 skilli kullanıslı 1 skill degil(tabiki işe yarar ama 72 skili gibi degil)staff secme konusuna gelince woe mi scorching mi bende ardream isen scorfing staff almanı tavsiye ederim gerek hp bonusu gerek dd si var ayrıca atak ve flame bonusuda iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.