Şimdi Ara

ARDA TRANSFER İDDİALARINA SON NOKTAYI KOYDU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

EURO 2008'de ortaya koyduğu müthiş performansla Avrupa'yı sallayan Arda, transferi hakkında FANATİK aracılığıyla Galatasaray taraftarına mesaj yolladı.

Devlerde listebaşı oldu
    Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki İsviçre ve Çek Cumhuriyeti maçlarında ortaya koyduğu müthiş performansla A Milli Takım’ı sırtlayan ve devleri kendine hayran bırakan Arda Turan, transferin gözdesi haline geldi. Arsenal ve Inter gibi büyük kulüplerin transfer listesinde zirveye oynayan genç yıldız, Galatasaray’dan ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili olarak FANATİK’e özel açıklamalar yaptı, sözleriyle adeta Sarı-Kırmızılı taraftarların yüreğine su serpti.

Metin Oktay’ı hatırlattı
    Türkiye'nin en zengin işadamlarından, dönemin Fenerbahçe yöneticisi Müslim Bağcılar’ın kendisine uzattığı ve “Rakamı sen yaz” dediği çeki, “Bizi sevenlere ihanet etmeyelim baba” diyerek geri çeviren Metin Oktay’ı anımsatan Arda, şunları ifade etti: “Daha yolun başındayım. İçimdeki Galatasaray aşkını kelimelerle tarif edemiyorum. Aslantepe’de oynamadan hiçbir yere gitmiyorum. Ben doğuştan Galatasaraylıyım, beni sevenleri üzmeyeceğim."

Wenger ne demişti?
    Arsenal’in dünyaca ünlü teknik direktörü, yetenek avcısı Fransız Arsene Wenger, Arda ile ilgili olarak, “O, fantastik bir futbolcu” ifadesini kullanmıştı. Ekibinin genç yıldızı sezon içerisinde sık sık takip ettiğini ve raporlar hazırlandığını belirten efsane hocanın, Arda transferi konusunda Arsenal yöneticileri ile bir görüşme yapmayı planladığı öğrenildi. Milli futbolcu, Inter Teknik Direktörü Mancini’nin de gözdelerindendi. Ancak İtalyan hocanın görevinden ayrılması ve yerine Mourinho’nun gelmesine rağmen, hâlâ Inter’in, Arda’yı istediği ortaya çıktı.

• yanlız kaynak fanatik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.

yanlız kaynak fanatik

Kıskandığın için böyle yazıyorsun çünkü fenerbahçelisin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

yanlız kaynak fanatik

Güzel cevap..
  • quote:

yanlız kaynak fanatik

Yalnız kaynak fanatik demek istiyor arkadaş.
  • gitsin bence,bizi dışarıda iyi temsil edebilecek bir oyuncu.bence kaçırmasın bu fırsatı,hazır popülerken gitsin,takımına para kazandırır hiç olmazsa.
  • Arda Turan

Haberi sanırım Raşit Altun yapmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • profesyonelliğe karşı arda turan !
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

yanlız kaynak fanatik

hayır arda'yı çok çok severim ben galatasaraylı olmasına karşın...
    o olmasaydı biz çeyrek finalde olamazdık...
    ben arda'nın arsenal'i reddebilir mi?diye düşünüyorum da reddemesi imkansız olmalı bence...
    çünkü arda büyük kulüplerde oynamyı hak ediyor...
    ok mu?

• cünkü fenerliyiz diyen ark haklı fanatik den bahsediyoruz fenere ronaldinho gelio demislerdi ama ardanın gidicegni tahmin etmiorm gitmez bazu ları gbi satmaz o
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Arda Turan

Haberi sanırım Raşit Altun yapmış.

raşit abi ardaya en yakın GS muhabirlerinden biridir.
  • inanalım mı bilemedim. kaynak fanatik olunca zaten haberde de bir çelişki var
  • İnanılmayacak birşey yok, Arda defalarca bunu dile getirdi zaten.

Örnek :

ARDA TRANSFER İDDİALARINA SON NOKTAYI KOYDU!!!
  • arda eğer bir avrupa kulübüne giderse futbol hayatı boyunca popüler olur, fakat gitmeyip galatasarayda kalırsa galatasaray yaşadığı sürece tıpkı metin oktay gibi hafızalarda kalır. sanırım kendisi de bunun farkında.
  • Koçum benim yaa,

Daha bize lazımsın sen ya, bi yere gidemezsin. Zaten geçenlerde GS TV'ye açıklama yaptı. Beni kovana kadar ben burdayım dedi.
  • 1 kac günlük haber bu ve fotomacta'da bunun tam aksi yaziyordu

avrupa kulüpleri (arsenal r.madrid barca milan m.uni) gibi takimlar isterse gidebilecegini yazmışlardı

zaten 2 haberi'de 5 dk için okudum bastım küfürü 2 gazeteye'de
  • gitmeezz Ardaaa..Aslaaan ARDAA.Fırtınam benimmm.hele o dünki maçtan sonraki sevinci ...çok sevimli bir oyuncu yaa
  • işte öyle profesyonel laflarıyla bişeylere kılıf uydurmayalım, bu çocuk gs taraftarı bunu dile getiriyo hep hal ve tavırlarından da belli, profesyonelliğin yanında böyle duygularda olması gerek, ha bi futbolcu ben profesyonelim her haltı yerim her takıma giderim diyorsa o zamanda ben şu takımı tutuyom (şöyle gs liyim böyle fenerliyim doğuştan bjk liyim) demiycek diyipte gidince örneğin emre gibi rezil yüzü olmaz dönek derler adama.haber yalanda olsa arda bunları gerçektende söyler eminim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.